חברה מילדות

מדברייה

New member
חברה מילדות

כשהייתי בגן הייתה לי חברה.אני לא זוכרת מה היה טיב היחסים בינינו אבל אמא שלה אמרה שהיה טוב. ביסודי היא הייתה מצביעה על בגדיי ועל נעליי ושואלת אותי כל הזמן למה לא קונים לי חדשים, ולמה אין לי נעליים אורטופדיות,ותיק אורטופדי.אני זוכרת שהרגשתי מאוד לא בנוח עם המצב.היא נהגה לבלות עם חברה שלישית ואני הייתי בצד.לא הפריע לי ה"בצד" אגב, מאז ועד היום אין לי בעייה עם זה.אבל הרגשתי מושפלת כשהיא הטיפה לי על זה שההורים שלי לא בסדר.היא גם נהגה לומר שהם לא בסדר שהם לא מגיעים לאספות ועד ההורים ואבא שלה כן מגיע.היא כול הזמן ביקשה לבוא אליי הביתה ולראות את הבית שלי,אבל אני כול הזמן התחמקתי מהלהזמין אותה לבקר.לא רציתי לשמוע עוד ביקורת, וגם לא התחשק לי לסדר את החדר למענה. ניתקתי את הקשר בסוף היסודי.הרגשתי שעדיף לי לבד.בתיכון ראיתי אותה רזה מאוד.היא פיתחה אנורקסיה ונראתה נורא.הבטתי בה מרחוק והרגשתי טוב עם זה שאני לא בקשר איתה. בסוף הצבא קראתי ספר על קארמה והחלטתי ליצור איתה קשר.לא יודעת למה עד היום.היא הייתה מופתעת (וגם אני)חידשנו קשר.ניסיתי לכוון אותה לגבי טיפול או עלייה במשקל,אך היא האמינה שהיא נראית טוב (זוהי מהות המחלה)היא הייתה מודאגת מכך שהיא לבד ואין לה חבר.כול גבר שנכנס לחיי עורר בה כעס וקנאה.תחרות על המקום והזמן שלי.הייתי סובלנית והבנתי את מצבה.כשהכרתי את בעלי שוחחתי עם אמא שלה לגבי מצבה.אמרתי לה שאני חוששת חייה.מאז נעלמו עקבותייה.אני יודעת שהיא כועסת עליי. שאלתי היא- מה משמעות הקשר? מה היינו בעבר אחת לשנייה?

רותי 11

New member
מדברייה וואוו - חתיכת קשר

מה זה זה? אני חושבת שחידוש הקשר שלכן רצה להראות לך את המקום שלך לאן את הגעת ולאן היא הגיעה, אבל זה לא ממקום של השפלה או משהו כזה, אלא ממקום של חיזוק, משום שהיא גרמה לך להרגיש לא טוב עם מי שאת ומה שאת, ובכלל עם המשפחה שלך, ולעומת זא ברבות הימים את התחזקת והיא זאת שבעצם נשארה בפינת החיים ליבי אליה, סה"כ היא מתמודדת עם מחלה נוראית, החיבור שלכן המחודש לדעתי היה אמור להיות מחזק לשתיכן, להראות לה ולך איפה כל אחת למרות נתוני הפתיחה שלכן שהובילו בדיוק לכיוונים ההפוכים. זה מה שאומרים אל לנו לשפוט ואל לנו להסתכל בקנקן. לצערנו אנורקסיה זאת אחת המחלות שעוברות בין גלגולים וזאת מחלה עם תיקון נשמתי, אבל זה שלה. מעניין לא מראים לי מה היה ביניכן, אני מנסה לבדוק ולא מראים לי, יכול להיות גם שלא מראים לי כי מה שעניתי מספיק.

מדברייה

New member
דברייך

מעניינים מאוד. אני בהחלט מרגישה מאוד בנוח עם המקום שלי בחיים.אני מרגישה שבעת רצון מהמקום שלי ואני מזכירה להוריי (שיהיו בריאים המקסימים)כמה טוב הם עשו בשבילי וכמה אני כל כך הרבה בזכותם.

מדברייה

New member
התרגשות

שכחתי את הפואנטה.אני מבינה כי אין טעם להילחם על הקשר איתה.

למעלה