חבר'ה מחר גזר דיני...

מיס קיי

New member
חבר'ה מחר גזר דיני...

מחר אמא שלי תהיה בבית הספר...בשיחה לא נחמדה עם הרכזת שלי שתספר לה שאני מעשנת..... אנשים הצילו!!! אני חייבת לצאת מזה אמא שלי תהרוג אותי כשתשמע שאני מעשנת!!!!

Yaniv-DC

New member
שאלה...

כאן בארה"ב, יש חוק המגביל עישון לגיל 18 ומעלה, ומכירת מוצרי טבק לבני פחות מ-18 משולה למכירת אלכוהול לבני פחות מ-21. האם יש חוק כזה בארץ? כי אם כן... אז בהצלחה עם אמא. אם לא - באיזו זכות הרכזת מרשה לעצמה לספר את זה? ובכל מקרה, נסי לראות את החיובי שבזה... אולי זה יכניס לך עוד קצת שכל בקודקוד ויעזור לך להפסיק להרעיל את עצמך. חוצזמה, אם תטיילי פעם בניו יורק וסאן פרנסיסקו ותצאי לבארים (ואם ירצה השם בקרוב ב-DC), תגלי שאסור לעשן, אז יהיה לך קל יותר

מיס קיי

New member
אני יודעת שבניו יורק ובכל

ארה"ב...לא מוכרים... אבל אני לא סדיוק נראית קטינה אתה מבין....סגריות אני קונה בקיוסק... ומוכרים לי....אלכוהול אני שותה בישראל חופשי...בארה"ב..זה רק עם תעודת זהות מזוייפת שכל אחד יכול להשיג בלי בעיה..... ולא אין חוק כזה אבל כדי לדפוק אותי כי שונאת אותי...במיוחד אחרי מה שעשיתי לה היום....היא תספר כי היא יודעת שאמא שלי לא יודעת...והיא תהרוג אותי...אז מחר אמא שלי תפרק אותי בביצפר לעיניי כולם...וקרוב לוודאי שלא תראו אותי פה יותר....משל שאמא מרשה קצת אלכוהול...אבל אחריי סיגריות....היא לא תבטח בי...תשנא אותי..לא תאמין לי...וכל זה בשביל סיפוק קטן עצמי....חבר'ה אני מכורה....אין מצב להפסיק...

Yaniv-DC

New member
משהו פה מאוד מטריד אותי.

עזבי איך את נראית ומה את שותה ואם זה בריא או לא. אם אין חוק האוסר על עישון מתחת לגיל 18, ולא עישנת בשטח בית הספר, מי היא שתספר על זה להורים? באיזו זכות היא עושה את זה בכלל? אם עישנת בשטח בית הספר... כמובן שהזכות קיימת.. אבל אם לא? שוב - מי היא?

מיס קיי

New member
יש לנו מחששה..בביצפר..

יש לנו פינה גדולה שבה אנו מעשנים ולפעמים המנהל יוצא לעשן איתנו...

Liroy26

New member
דברי עם אמא שלך לפני כן

זה שהרכזת חוצה כאן כמה גבולות אדומים שאין לה שום זכות לחצות אותם זה עניין אחד. תעשי בחוכמה עם תדברי עם אמא שלך לפני כן, אל תתני לה את התחושה שאת עושה דברים אסורים מאחורי גבה והיא צריכה לשמוע את זה מצד שלישי במקום מהבת שלה. תכעס או לא זאת לא הנקודה. הפגיעה שלה תיהיה חמורה פחות כשהיא תראה שאת בוגרת ואחראית למעשיך.

מיס קיי

New member
אתם לא מבינים...היא לא תבין אותי..

ואחותי עוד תחמם אותה ואבא שלי בכלל... אני לא יכולה לספר לה...ואני לא יכולה להפסיק!!!

Liroy26

New member
תעשי שיקול של מה עדיף לך

שאת תספרי לה או שהרכזת תספר לה?

אמממ למה שהיא תעשה את זה?

ממתי מנהלי בי"ס מספרים להורים אם הילדים שלהם מעשנים או לא?

S h a m i

New member
וכיצד הצלחת לעשות נס זה?

הרי לפני כמה הודעות כתבת שאת מכורה ואין מצב שתפסיקי? הישנה נמר חברבורותיו ויהפוך כושי עורו???

מיס קיי

New member
פשוט וקל...

אמא נשארה בבית...שלחתי רכזת(בלב)...להזדיין... ומחר אני חוזרת למחששה לעשן לי סיגריה

למעלה