חברה מה קרה לכם???

king kazabubu

New member
חברה מה קרה לכם???

כולם שותקים?? כבר יומיים לא הייתה הודעה חדשה בפורום. זה לא בסדר... טוב אז אני אחייה אתכם קצת באיזה חידה משעשעת שאולי תבדר אתכם במקצת. העונה ראשון על החידה יעלה לדף הפורום. אז קדימה: מהו הצבע האופייני לרעים בסדרה. כל רע ראשי לבש אותו או היה חלק ממנו לפחות פעם אחת. תראו תמונות להוכחה.

king kazabubu

New member
טוב זה מוזר...

מסתבר שהייתה לי בעיה רצינית במחשב. בזמן שאתם כתבתם הודעות אני לא ראיתי שינוי בכלל.... זה בעיה במחשב ועכשיו סידרתי את זה. אני הולך לצרף סדרה של תגובות. דבר ראשון לגבי חבר הפורום קוקאטה. שמע, אני מעולם לא קראתי להם ערוץ המפגרים. העניין הוא כזה. הם הביאו סדרה מחול ותרגמו אותה בצורה מזוויעה. לא אכפת לי מה שיגידו שהדיבוב באנגלית יותר גרוע אבל בכל זאת. אני אישית בשוק כל פעם מחדש מהדיבוב. דבר שני. אנחנו עושים צחוק גדול מאוד(ולדעתי בצדק רב מאוד) ממר נבות רם שמתיימר להיות מבין בסדרה ובעצם הוא מרעיל את מוחם של מעריצים צעירים. דבר שלישי. אני לא מבין את ההצפה שעשית בפורום ביומיים האחרונים. דבר שני. אני מברך את כל החדשים בפורום. אין שום עמדת כבוד בפורום. יש אותי שאני מנהל הפורום ואף אחד לא מצטרף אליי כרגע. אולי במהלך החופש הגדול יצטרף מישהו להנהלה. אבל אני אבחר אותו באופן אישי ותאמינו לי שיש לי כבר מועמדים ראויים. יש גם את דני, שהוא בעצם אחראי על העלאת קליפים לפורום בכל יום שישי. הוא הפסיק עם זה כי אף אחד מחברי הפורום לא ענו או הגיבו על הקליפים. יום שישי יועלה קליפ. זהו בינתיים. מצטער על החוסר נוכחות

....

סגול: לפריזה היה סגול על הגוף, כשסל העלה את הכוח שלו נגד גוקו הוא זהר באנרגיה סגולה טהורה ובוו הוא סגול לגמרי

General Zod

New member
בוו? סגול?

הוא נראה לי יותר ורוד מסגול. גם אני חשבתי על סגול, אבל מה עם האנדרואידים? מה עם גארליק ג'וניר?

General Zod

New member
קבל תיקון

לבוו יש גלימה סגולה (איזה טמבל אני
). ואני מסכים איתך אם יש צבע מסויים שחוזר על עצמו אצל הרעים אז זה סגול.

General Zod

New member
קשה ../images/Emo12.gif

עברתי על הרבה מאוד תמונות של רעים ולא ראיתי איזה צבע אופיני לכולם, יש כמה צבעים שחוזרים על עצמם אבל אין צבע שיש אותו לכולם. אולי מישהו אחר ימצא.

פיקורו

New member
זה באמת סגול..

סל בצורתוו הסופית כיפת ראשו סגול בו לובש גלימה סגולה ג'יניו סגול פריזה בחלקיו סגול וכן אחיו קולר סגלגל כולו וגם פאפא קולד גארליק ג'וניור סגול בהיר וזהו השאר כמו באבידי ברולי לורד סלאג לא מצאתי "מוטיבים" סגולים

ash 1

New member
^_^

בפורום פוקימון היה פעם מנהג נחמד- המנהל עשה כל מיניי תחרויות (ציור/כתיבה/חידות וכו')והפרס היה שהניק של הזוכה יוכחל ל24 שעות וזה היה נורא כיף אוליי תעשה אותו הדבר גם פה?

king kazabubu

New member
לא לא....

מצטער אין לי סמכות לעשות משהו כזה וגם אני לא חושב שזה בסדר. אבל לא משנה.

ash 1

New member
זה לא שהוא הביא למנצח יכולת

לשלוט בפורום או משהו הוא רק שינה את הצבע של הניק... אבל איך שאתה רוצה זו החלטה שלך

למעלה