חבר'ה מה קורה

חבר'ה מה קורה

רק רציתי להגיד לכל הי"ב שמתלהבים מגרעין עודד שכבר הייתי שם וזה לא כזה משהו :) אז תפסיקו להתלהב!!!! אבל, אם אחר כך תמשיכו להיות חסרי חיים וגם תבואו לנח"ל, אולי באמת דברים יתחילו לזוז בתנועה המסריחה הזו שלי ושלכם!!!!! בקיצור, אין לי מה לכתוב אז אני כותב שטויות אוהב את כולם חוץ מאת סמינר תנועה יאללה ביי

S a l i t

New member
טוקר, אם אתה אוהב אותנו,

לך למרתפי התנועה ותכה את ניר במחבט בייסבול עד שהוא שולח לנו את התשובות. בחיי, זה כבר עובר כל גבול. זה לא שאני מבקשת לדעת איפה אני יהיה או עם מי אני יהיה אני בסך הכל רוצה לדעת אם אני בפנים או לא....
המשיכה הזאת היא הגזמה פרועה. זה ממש לא לעניין ולא מתקבל אצלי בעין יפה.

go golan go

New member
אה.. כן... עכשיו אני אגיב באמת...

מה אתה בעצם אומר? שגרעין עודד זה בולשיט אחד גדול? שצריך להיות בגרעין נח"ל כדי להשפיע? אז חרא עליך! כי אני חושבת שגם למד"צ שאכפת לו יש השפעה ענקית. ולא- אני לא רואה את עצמי בגרעין נח"ל, ובכל זאת אני חושבת שאם אני אהיה בגרעין עודד תהיה לי השפעה כל שהיא, ואני חושבת שגם השנה היתה לי השפעה. בלי גרעין נח"ל. ואם כתבת את כל זה רק מתוך שעמום בעיה שלך. תתמודד עם התוצאות של מעשיך.

קשתונה

New member
גרעין נח"ל..

אלה...זה לא הדבר הזה שבגללו לא הלכתי לעמותת אלון? אה כן! חיחיחיחי....

go golan go

New member
מה קשת, לא הולכים לגרעין נח"ל...

חשבתי......... את יודעת...בכל זאת......

תקשיבי...

בואי ונבהיר כמה דברים... א. טוקר אידיוט, אל תשימו לב אליו. ב. גם אנחנו לא ממש רוצים שתגיעי לגרעין נח"ל. ג. אל תדברי על משהו לפני שאת יודעת מה הוא באמת... (ואת באמת לא יודעת ...!) ד. מה שלומך? ה. אל תעני אני גם ככה לא אקרא את זה... ו. ביי.

NKstuff

New member
תבהירי...

כמה הבהרות להבהרות 1. מאוד 2. גם אריק קצת דביל 3. אבל כנראה לא כל כך דביל אם הוא אמר את זה... 4. אני מקווה ששלומך טוב 5. סביר להניח שאני כן אקרא... אבל אריק דביל. 6. ביי זה של אומואים. דברו עברית! להתראות, להשתמע. שלום.

NKstuff

New member
הממ...

1. ההשפעה הגדולה ביותר שיש למד"צ היא על עצמו. וזה טוב. הדרכה היא דבר שתורם לאדם שעושה את זה כמה מונים יותר מאשר לאלה שהוא מדריך. זה מבגר, ומפתח את החשיבה והבטחון העצמי. 2. ההשפעה של גרעינר היא על המד"צ. ועל עצמו. שוב... 3. לנח"ל אין קשר עם השניים הקודמים. או לפחות לא מוכרח להיות קשר. ואל תגידי שום דבר סופי, ותגיעי לסמינרי נח"ל כשיהיו. זה שקוראים להם "נח"ל" זה לא אומר שרק על זה מדברים. שווה לנסות לקרוא בין השורות של דברים... לפעמים כשאומרים "לבנות גרעין", אנחנו מתכוונים לגיבוש קבוצה. לאו דווקא שקשורה לתנועה, אלא באופן כללי. ואפחד מהמוזכרים לעיל לא מביע את ההגשמה - לפחות לא כמו שאני רואה אותה. אבל הם אבני דרך. שיהיה לכולנו יום טוב.

קשתונה

New member
אתה לא לגמרי צודק...

אתה יכול להגיד שלא עברתי מספיק בשביל לדעת באמת או שאני צעירה מדי בשביל להגיד... אבל השנתיים שהדרכתי...לפי איך שהכרתי את החניכים שלי בתחילתן ובסופן, אני יודעת שההשפעה עליהם היתה יותר מאשר לי עצמי. ואני אומרת את זה בגאווה כי אני יודעת עכשיו להגיד שכן! למדצ יש המון השפעה ואני אומרת את זה למדצים שלי כל הזמן! יש להם המון כוח המון השפעה! כן! השפעתי המון המון על החניכים שלי! אם הם ב-ד או ב-ו-ז-ח או ב-י! השפעתי המון! אולי אתה לא...אבל אני יצאתי מאוד מסופקת מהשנתיים שהדרכתי בהן.

שלום יעל!

גם אני לא שמעתי ממך המון זמן.... הכל סבבה, עוד 4 שבועות לסוף הטירונות..... הייתה לי השבעה ביום רביעי האחרון והיה סבבה ו... זהו. סה"כ ממש כיף מה שלומך? איך הולך בהדרכה?

שיהיה בהצלחה!!!

אני שמחה שהולך לך טוב בטירונות... רק עוד חודש... תחזיקי מעמד... אצלי בסה"כ בסדר. כרגע אני פחות מעורבת בהדרכה מאשר פעם (בעיקר בגלל הלימודים) אבל בסה"כ הולך בסדר גמור... אולי אני אפילו אצא למש"צים!!

Hadas B

New member
מה מפגש בוגרים?!

אז סרצוני להודיע שאני עדיים קיימת.יש ל חפו של חמישה ימיםואז שבועים רצוף באוטובוס וברגל ברחבי הארץ (אימל'ה!אני מנהלת יום אחד). אבל אני מתרכזת בקרוב-ביום ני יש פעילות תורמת ולא כתבתי לה חידון ובערב יש לילה לבן חלקי שגם לא נראה ממש גמור כרגע אז הלכתי לעבוד,טוב לראות שולם עו דחיים

למעלה