חבר'ה, מה קורה? עד עכשיו 9 תשובות בלבד... איפה אתם?
פ פורום פלייסטיישן1 New member 10/8/07 #2 מנצל"ש - מגזין הקונסולות ../images/Emo41.gif יודעים מה זה Rock Band? שמעתם על Guitar Hero? במגזין הקונסולות תוכלו למצוא ידיעות בנושא, ועל דברים הקשורים לפלייסטיישן, אקסבוקסים ועוד. לינק בחתימה .
מנצל"ש - מגזין הקונסולות ../images/Emo41.gif יודעים מה זה Rock Band? שמעתם על Guitar Hero? במגזין הקונסולות תוכלו למצוא ידיעות בנושא, ועל דברים הקשורים לפלייסטיישן, אקסבוקסים ועוד. לינק בחתימה .
O oneman2 New member 10/8/07 #5 ../images/Emo45.gif "אוי, זה קשה מדי ללמוד לנגן על גיטרה... אז אני אקנה משחק מחשב שאיתו אני אהפוך לגיטריסט על בעזרת לחיצה על ארבע כפתורים!"
../images/Emo45.gif "אוי, זה קשה מדי ללמוד לנגן על גיטרה... אז אני אקנה משחק מחשב שאיתו אני אהפוך לגיטריסט על בעזרת לחיצה על ארבע כפתורים!"
M MilkShack New member 11/8/07 #6 אני גיטריסט ואני אומר לך שזה נורא כיף אבל לא כיף כמו לנגן את כל השירים שם בחשמלית אמיתית P= ד"א, כדי להיות מקצוען בתוכנה הזאת אתה צריך ממש לחרוש ויש קטעים מהירים שאתה צריך לזכור ולבצע מהר XD (הבהרה: אין לי את הדבר הזה!)
אני גיטריסט ואני אומר לך שזה נורא כיף אבל לא כיף כמו לנגן את כל השירים שם בחשמלית אמיתית P= ד"א, כדי להיות מקצוען בתוכנה הזאת אתה צריך ממש לחרוש ויש קטעים מהירים שאתה צריך לזכור ולבצע מהר XD (הבהרה: אין לי את הדבר הזה!)
A Anuerysm New member 12/8/07 #8 גם הגיטר הירו הבא יהיה להקה שלמה, זאת אומרת להקת הירו, אנלא מבין איך זה מתאפשר כשיש הוכחות שלאנשים שמשחקים בזה אין חברים..
גם הגיטר הירו הבא יהיה להקה שלמה, זאת אומרת להקת הירו, אנלא מבין איך זה מתאפשר כשיש הוכחות שלאנשים שמשחקים בזה אין חברים..