חברה מה קורה פה?

shahar1

New member
חברה מה קורה פה?

בחיי, שלושה ימים לא ביקרתי בפורום, עכשייו חזרתי ומה אני רואה, מקללים אחד את השני, בחיי, הפורם הוא בשביל לדבר על הארי פוטר, ולא לריב! ואומנם ה*&^%$#@! ההוא שהתחיל לקלל היה לא בסדר, אבל חברה, זה שהוא די מטומטם בעינייני הארי זה לא סיבה לרדת עליו, הפורום הזה הוא בשביל חברה שאוהבים את הארי, גם המבינים והמבינים פחות, הוא בשביל לשאול שאלות ולדבר, וככה להיות ``מבינים`` בהארי, אני אישית חושבת שפאפוט 0מנהלת הפורום) היתה צריכה להתערב! ובנימה אופטימית זו: העליתי לא מזמן שאלה שלא זכתה לתשובה, אז אני אשאל שוב אן לא אכפת לכם! למה הדרסלים קיבלו את הארי לביתם בקיץ שעליו מדובר בספר השלישי, אחרי שבספר השני הם גילו שהוא לא יכול לעשות שימוש בכוחותיו וחוץ מזה, הוא ברח מהבית! אז למה הם לא פשוט נעלו אותו בארון? מצפה לתשובה (רצוי ידידותית!) :) באהבה שחר!

התשובה לשאלתך, ושאלה משליX3X4

יאללה, יא !$#%#$, מה `תה שואל שאלות כאלה?!?!?! בצחוק. אתה צודק. גם אני לא הייתי כאן כמה ימים, וגיליתי שכאן התחילו לקלל, לקלל, ולעשות פרסומות לדברים שלא קשורים להארי פוטר. כבר אמרתי לקלל? לדעתי הם קיבלו אותו בספר השלישי בחזרה מכוון שכמה שהם שנאו אותו, הם לא יכלו לזרוק אותו לרחוב (זה יראה מוזר, והם ממש לא רוצים שאנשים יחשבו שהם מוזרים). בספר הרביעי קיבלו אותו בחזרה, לדעתי לפחות, מכוון שלמרות שהוא ברח, האנשים ממשרד הקסמים עשו שינוי זכרון לדרסלים ולמארג`, אז הם לא זכרו שזה קרה בכלל. והשאלה שלי: בפרק הראשון של ``גביע האש``, מוזכר שמשפ` רידל (קוראי ספר 2 ידעו מי זה טום רידל), נמצאה מתה. למוגלגים לא ידוע ממה, אך מאוחר יותר נגלה שזה מקללת ה``אבדה קדברה``. מי זה הטום שמוזכר שם? האב או הבן? הרי הבן עוד ב``חיים``, אם אפשר לקרוא לזה חיים. האב מת, אך טום שמוזכר שם הוא ילד. מה דעתכם?

sarah

New member
הפעלת הלוגיקה זה דבר חשוב :)

דיי ברור שטום רידל הוא זה שרצח את הרידלים (זאת אומרת רידל הבן ,שמעכשיו נקרא לו וולדמי) לא הבנתי מה לא ברור בזה....

יפעת28

New member
מה שלא ברור הואX4

שמוזכר בספר הרביעי שטום ריד שנרצח היה טינ-אייג`ר, כלומר נער. וזה באמת מוזר, כי ברור שזהו אביו של וולדמורט, אז מתי הוא הביא אותו לעולם, בגיל עשר??? ולכן זה גורם לבלבול רב. יש עוד נקודות רבות לא ברורות - להלן הודעתי למעלה.

js42

New member
טעות ברידל 4X

טום רידל קרוי ע``ש אביו. הטינאייג`ר הוא וולדמורט. הנרצח הוא אביו. לא נאמר כי הנרצח היה צעיר, רק כי גר עם הוריו. יש אנשים לא טינאייג`רים (בני 29 למשל) שגרים אצל ההורים...

יפעת28

New member
יו טוקינג טו מי?

אני מה זה ממש לא גרה עם ההורים שלי כל כך הרבה זמן, עד שיש פה כמה חברים בפורום שרק נולדו אז, או היו בגן טרום טרום טרום חובה :) (זה לא מפריע לי להדביק אותם בשיגעון הארי פוטר)

js42

New member
*מבטים לצדדים...* יש כאן מישהו אחר?

סתם, בצחוק! טו יו, נוט אבאוט יו. איי נואו אדר פיפל יור אייג`.

HUH?X2X4

אני רואה שמתחיל כאן ריב קטן בין js ליפעת, אז אני אבהיר מה שזכור לי בדיוק: פרנק ברייס רואה טינאייג`ר עם שיער שחור ביום הרצח, ואחרי שהוא מואשם, הוא חושד בילד, למרות שהוא לא יודע מי הילד. האנשים שברייס עובד בשבילם הם הרידלים. משפחה סנובית,(מסקנה: הסנובים שונאים את הארי. ע``ע הדרסלים), לא שמים על אף אחד. הבן טום ממשיך את ה``מסורת``. לילה אחד, מתגלות 3 גופות בחדר האוכל המשפחתי:האב, ששמו לא מוזכר, האם, ששמה גם לא מוזכר, והילד, טום רידל הצעיר (לא ג`וניור או סניור, שהם כמובן הסימן אם זה האב או הבן, פשוט הצעיר, או הילד). לפחות אחד מהמתים הוא טום רידל. אם שם האם היה מוזכר ב``גביע האש`` או ``חדר הסודות``, היה מובן מה התשובה, אך ג`יי.קיי החליטה להשאיר זאת בסוד. האם וולדמורט הוקם לתחייה מס` פעמים(בפעם שמתואר בפרק 1, של גביע האש, ובפעם שמתוארת אחר כך, ואולי בעוד פעמים?)? מה דעתכם?

sarah

New member
לאאאאאאא X2

הרידל שנרצח היה בגיל של אבא שלו...לא יודעת אולי 40 בכל מקרה-כתוב בכלל שהוא היה צעיר כשהוא נרצח (רידל האב)...אז לא כתוב עם לזה הכתוונת-הנער הצעיר שהזקן ראה קרוב לבית של הרידלים היה טום רידל המוכר יותר כוולדמי :)

יפעת28

New member
תבדקו שוב בספר X4

כתוב שמשפחת רידל חייה עם בנם הטינאייג`ר טום!!! מעבר לזה, כתוב שפרנק ברייס סיפר לחוקרי המשטרה שראה נער שחרחר וחיוור ביום הרצח. אלו שני דברים שונים לגמרי! יש כאן טעות, ולא ברור אם היא מקרית או מכוונת.

Padfoot

New member
אכן מבלבל

אני זוכרת שבזמנו כשקראתי את הספר הרביעי גם אותי זה מאוד בלבל כי באמת מוזכר שטום רידל (האב) היה צעיר שגר עם הוריו והוא כמובן נרצח על ידי טום רידל (הבן- וולדמורט) שגם הוא בסך הכל היה נער אני באמת לא יודעת מה להגיד, כנראה טעות כי לא יכול להיות שהאב והבן שניהם טין-אג`רס

יפעת28

New member
הללויה

סוף סוף מישהו מבין בדיוק למה התכוונתי. ברגעים כאלו אני מצטערת צער עמוק על שאין לי כאן את הספר הרביעי כדי לצטט ממנו במדוייק ולסגור את המחלוקת הזו אחת ולתמיד.

sarah

New member
הסבר-

הילד שפרנק ראה זה היה טום רידל.... ועם לרידלים היה איזה בין טינייג`ר זה בטח היה בן שלו,כמובן מאישה אחרת-שכנראה גם וולדמי רצח...לא ברור????

mosesb

New member
ת`כנס להודעה

sarah היתה זאת שהתחילה את הקללות ודרך אגב אני אף פעם לא אומר אפילו את המילה מטומטם וכך גם על שאר המילים הלא יפות דבר שני תשאר את ג`יי קיי רולינג למה קרה ככה וככה בספרים לא את המעריצים של הארי פוטר.

sarah

New member
אני????

מטומטם זאת מילת גנאי? ואני חשבתי שזה כיוניי חיבה למישהוא קצת סתום :) מצטערת....

למעלה