חברה מה קורה לכם?!

noamiko1

New member
חברה מה קורה לכם?!

חבר'ה,אני ממש מופתע ממכם. כולכם מדברים על רצון לשינוי, אני לא רואה שום עשיה ובוודאי שום שינוי. לפני מס' ימים כתבתי מודעה כי אני מחפש ילדים שיסכימו להצטלם לעיתון של אמב"י. העיתון מיועד לעורר מודעות כלפי הגמגום , ובייחוד בקרב ילדים וכולנו זוכרים כמה ילדים זה עם אכזר. ציפיתי לתגובות.ציפיתי לתמיכה, ציפיתי למשהו. לא לחוסר תגובה שכזו. העיתון הזה בא לעזור. נטו. לעזור איפה שלנו לא הייתה עזרה. אני אישית לא אוכל אף פעם לשכוח איך צחקו עלי בכיתה, והרביצו לי. אז מה הסיפור איתכם?!?! העזרה והתמיכה שלכם באה לידי ביטוי רק בדיבורים??

sprk78

New member
לא ראיתי את ההודעה הקודמת אבל

כל הכבוד על היוזמה שלך. בהצלחה.

b e ll

New member
נועמיקו,

בני בן 10. אני לא מוכנה שהוא יצטלם לשום פירסומת, לשום פירסום, לשום דבר. אני בכלל נגד פרסום בעזרת ילדים - זה ניצול. וזה לפני שאני בכלל יודעת מה התכנים בחוברת, אילו כתבות תהיינה, מה המסרים, ובכלל כיצד היא נראית. אם אתה זקוק לעזרה ממני, עד חצי המלכות. כל שצריך הוא רק לבקש.

shuky63

New member
מה ניצול פה?החוברת היא על ילדים

את מי את רוצה שיצלמו שם אם לא ילדים?

b e ll

New member
לדעתי פרסומות עם ילדים

הן בהסכמת ההורים בלבד, הילדים לא יכולים מעצם היותם קטנים וקטינים להבין את מלוא המשמעות ולכן לא יכולים להבין באמת על מה הם מסכימים. את ילדיי אני לא שולחת לפירסומות. גם עבור מטרות חשובות כל כך (ואני חושבת שעניין מניעת גימגום והתייחסות נכונה לילדים מגמגמים הם הבסיס האמיתי לריפוי גימגום ומניעת קומפלכסים), ילדיי חשובים הרבה יותר. זכותך לדיעה אחרת, ובבוא הזמן תוכל לעשות שיקולים אחרים. לא חייבים לצלם ילדים לחוברת. אפשר להשתמש באנימציות ובציורים נאיביים של ילדים - גם ארגונים שנושאים על דגלם את הנושא של אלימות נגד ילדים לא משתמשים בצילומים של ילדים על החוברות שהם מוציאים (בגלל עניין הניצול הזה).

shuky63

New member
נועם אתה מוכן לספר יותר בפרוט על

החוברת. מה היא מכילה איך משתלבים בה הצילומים ומה משמעותם. אתה רוצה שנמליץ למישהו להצטלם לחוברת ולא נוכל לעשות זאת בלב שלם ללא המידע הזה

noamiko1

New member
אוקי אז ככה:

אין כאן ניצול. החוברת היא על ילדים, כך שזה לא בא להשתמש בהם למטרת ריכוך הלב כפי שנעשה בערוצים מסחריים בשעת פרסומות. לא. החוברת מיועדת לבתי ספר, לידי מורים שידעו מה יש להם ביד ואיזה אוצר אנחנו, וכמה חבל לא למנוע אם אפשר. בחייכם ,לא רציתם אז שיהיה מישהו שידע? איזה דמות טובה בכל הסיפור? אולי לא על כולם זה ישפיע אבל חייבים לנסות. וכרגע זה רק עומד על עניין ילדים שההורים שלהם מסכימים שיצטלמו. ומי אם לא אליכם אפנה, רבותיי...

shuky63

New member
לי אין ילדים,אבל אם היו לי והיו פונ

ים אלי בבקשה כזאת,הייתי מבקש לראות את החוברת ואיפה בדיוק ישתבצו בה הצילומים של הילד שלי ויושב ומחליט יחד עם הילד.אז זו צריכה להיות השיטה.האם יש לכם עותקים שאתה יכולים להראות לדוגמה?

noamiko1

New member
שוקי, אולי באמת צריך ללכת על כיוון

האנימציות, כמו שהציעו כאן. אנחנו פשוט לא מצליחים להתקדם בעניין הזה. אף אחד לא מוכן לעזור, ואני מבין אותם. תכלס פשוט חשבנו שאנשים ירצו ללכת בכיוון הזה, אבל כנראה טעינו, בהסתמך גם על חוסר התגובה להצעתו של בני בתחילת הכנס בתל אביב בשבוע שעבר. אולי יש מישהו כאן בפורום שיודע לצייר? תודה.

b e ll

New member
למה שלא תשתמשו בציורים של ילדים

מגמגמים? אני חושבת שזה יכול להיות בדיוק מה שאתם צריכים. אם לא תצליחו "לגייס" ציורים של ילדים מגמגמים יותר גדולים, אני מוכנה לנדב כמה ציורים של ילדיי.

למעלה