חברה מה המצב?

offspringer

New member
את יודעת ש...

אם את השלושים שקלים האלו תשמרי בכיס, אז תוך מספר חודשים יהיה לך מספיק למערכת זולה.

TimBuck2

New member
מנצלים שמיניסטים תמימים!

חחח... 120 ש"ח בחודש לא ישיגו לי מורה. תעבור שנה ואפילו יותר עד שיהיה לי מספיק כסף. אני צריכה עבודה! או לזכות בלוטו...

xero1

New member
תה´ אשכר הומו!

"בססיסט זה גיטריסט לא מפותח"?!! "בגיטרה (סטנדרטית) יש 6 מייתרים, ובבס (סטנדרטי) יש רק 4" מה אתה אומר? עזוב.. אין לי כח להתחיל להסביר.. כי אני לא אצליח להסביר, לך. אתה יודע, אני אנסה: מישהו לומד 4 וחצי שנים על גיטרה, יודע את סולמות, הייצוגים של התווים באקורדים, איך לבנות אקורדים כמו שצריך, אילתורים, ורק מזה שהוא מנגן 4 שנים, האצבעות שלו רגילות כניראה לזוז מהר ושטויות כאלה ו... קיצר, תה´ הומו.

offspringer

New member
יא דפוק! אם היית קורא את ההמשך היית

יודע שצחקתי, לא קראתי את הכל, רק מהמשפט הראשון ידעתי שאתה אידיוט, חוץ מזה הומו זה לא קללה.

xero1

New member
אני יודע, הומו זה לא קללה

אז מה אתה קופץ? זה לא שקיללתי אותך או משהו.

מההההההה?!

אני שוקלת לעבור לבאס... 3 שנים על גיטרה, חשמלית ואני חושבת שאני אעבור לבאס מה אתה דפוק?! עלק "בסיסט זה גיטריסט לא מפותח"

dansh

New member
אם אתה מנגן על בס...

אז למה אתה קורה לעצמך Eric Melvin?

offspringer

New member
אז מה כל כך מוזר?

הוא אוהב NOFX, והחבר המועדף עליו הוא הגיטריסט, כמו שהחבר המועדף עליי באופספרינג הוא גרג, ואני גיטריסט, זה לא כזה מוזר.

Eric Melvin

New member
לoffspringer

אתה צודק לגבי אריק מלבין למרות שאין לי בעיה אם fat mike שהוא הבסיסט שלהם ולגבי offspring אני הכי אוהב את הדיסק הישן שלהם ixnay on the hombre!

offspringer

New member
אני מעדיף את IXNAY ואח"כ IGNITION

ואת OFFSPRING לא מצאתי, אז אני מכיר רק חלק מהשירים, אני לא יכול להמליץ עליו, וסמאש הוא גם דיסק טוב, עכשיו אני אלך לפרסם הודעה בקשר למסחריות של האופספרינג.

למעלה