חברה מאכזבת

julie90

New member
חברה מאכזבת ../images/Emo10.gif

מיקה חברה טובה שלי כבר במשך 3 שנים. 3 שנים אנחנו דבוקות אחת לשניה כמו דבק. 3 שנים בילינו אחת עם השניה יום על גבי יום. שעה על גבי שעה. כל הזמן ביחד. מיקה הכירה בחור בו התאהבה והיה להם סיפור אהבה יפה וטוב עד שהוא נסע לארץ אחרת. מיקה הייתה עצובה ואני, כמו חברה טובה, כמו אחות, עזרתי לה והייתי איתה, כל יום שעבר ניסיתי לגרום לה לחייך למרות הצער והכאב שלה. המטרה שלי הייתה אז בכל יום לגרום לה לחייך. שנה עברה ואהובה חזר. הם שוב ביחד. וגם לי היה חבר. שהתאהבתי בו מאוד. אבל היו לנו בעיות, הוא לא אוהב אותי, ולי נשבר מהיחס הקר שלו אז נפרדנו. מיקה ואהובה עדיין ביחד. תמיד. כל יום ויום, כל שעה שעוברת הם ביחד. ואני...לבד. מיקה לא מתקשרת, לא עונה לטלפונים שלי, לא נזכרת בי כלל. וכשיוצא לנו לדבר (כשהיא עונה בפלאפון) הא מספרת כמה טוב לה וכיף לה. למרות שהיא יודעת שאני בקרשים מהפרידה. כי אני כ"כ אוהבת את האקס שזה כואב. כי הוא זרק אותי. יוצא שאיבדתי את אהוב ליבי וגם את חברתי היחידה בעולם המאכזב הזה.

אכזבות מחברים

מנסיוני בחיים, כמעט ואין חברים אמיתיים בעולם הזה. את בסך הכל בת 16 ואני לא יכול להגיד לך שזאת הפעם האחרונה שחברים יבגדו ויאכזבו אותך. החיים ילמדו אותך איך להתמודד עם הדברים ואיך פשוט - לשכוח את האנשים האלה שפגעו בנו ולהמשיך הלאה בחיים. למרות שמי כמוני יודע עד כמה זה קשה. אז תרימי את עצמך מהרצפה ותמלאי את חייך בדברים שמעניינים אותך, ובאנשים חדשים וטובים כמה שאפשר. בהצלחה א.

תגובה

אם מיקה חשובה לך, נסי להתקשר אליה ולכתוב לה. אם לא תענה, כנראה כבר לא רוצה. לא תמיד יש לנו מזל ביחסי אנוש, אבל בהמשך יש.

תגובה בצורת סיפור..

סיפור שקרה לי (לא קשור בכלל לאהבה אבל לדעתי אם מבינים את הנמשל זה יכות לעזור) לפני כמה שנים קניתי עץ אמרו לי לחכות מספר שנים כדי שהוא יתחיל לתת פירות חיכיתי וחיכיתי ולא יצאו פירות .. מיואש לגמרי מהעץ (כי הוא עושה ליכלוך) פנית לאחד מחבריי שבמקרה עוסק בגינון כתחביב והוא אמר לי תחפו למטה תגיע לשורשים ותתחיל לתת להם מכות אם זה לא יעזור אז העץ מת ואם זה יעזור את העץ יתחיל לתת פירות עשיתי כדבריו והפלא ופלא העץ חזר לחיים עצתי אלייו תכי בשורשים עם מיקה (לפחות) ואם היא לא תתעורר אז סימן שהיא לא באמת חברה ואם זה יתעורר רווח שלך בקשר לאקס איך את יכול הלהיות מאוהבת נואשות במישהו שנתן לך יחס קר ?? ? תחשבי על זה הוא לא אהב אותך הוא לא שווה אותך ומכל 22 שנות חיי אני אומר לך שאין דבר כזה "איבדתי את אהוב ליבי..." תמיד תמצאי מישהו אחר לאהוב ומישהו אחר שיאהב אותך בניגוד לקודם מצטער על החפירה מקווה שעזרתי רונן

למעלה