חברה לשעבר

Drink My Milk

New member
חברה לשעבר

שלום אפי לפני כשנה נפרדתי מחברה שלי לאחר שהינו יחד כשנה. היתה לנו מערכת יחסים נפלאה, אבל כמעט כמו כל מערכת יחסים עתידה היה מוטל בםפק. מאז שנפרדנו אני לא מצליח להוציא אותה ממחשבותי אני עדיין אוהב אותה איפשהו,אפילו שיש לה חבר כבר ים זמן. יוצא לנו לדבר בטלפון ולהפגש (היא מסתירה את פגישותינו מחבר שלה לפי מה שהיא אומרת) וכל פעם אני מסתיר ממנה את רגשותי, חוץ מזה אני כן נפגש עם אחרות ויצא לי להיות בכמה מערכות יחסים שהחלטתי לשים להן כץ. אני לא מפסיק לחשוב עליה, זה לא שאני רוצה שנחזור להיות יחד, הפרידה שלנו היתה במקום וטוב שכך קרה, אבל מה הלאה? איך אני מוציא אותה מהראש? תודה מראש על הענות

שילחת עליה את ח"כ ישראל כץ???

וברצינות, לפי דעתי אתה צריך לנתק איתה כל קשר, טלפוני ופיזי, לפחות לחודשים הקרובים. אתה צריך לשכוח ממנה וזה לא יעבוד אם תמשיך להפגש איתה. התקשר אליה, הסבר לה שקשה לך ובקש לנתק כל קשר. המשך לצאת עם בנות אחרות ונסה להתגבר עליה. אני בטוח שבשלב מסוים זה יעבור לך.

אושר מ

New member
ואני רוצה לדעת

(אוי איזה חיקוי טוב לאפי..) למה אתה ממשיך להפגש עימה גם עכשיו? לאחת שנפרדתם כביכול?

יו, איך גנבת לי את השאלה

ויש לי עוד אחת, בשביל הסקרנות: בן כמה אתה ובת כמה היא? מה אומר לך, חלב יקר, כולנו מבינים את הקיבעון על אהבה שנגמרה, ויודעים כמה קשה לצאת ממנה. טוב, אולי אני לא, כי בסופו של דבר אני זו שנפרדה מחוליו איגלסיאס, פשוט כי הוא עלה לי על העצבים. ברצינות, אני מניחה שאתה לא מיידע אותה לגבי הרגשות שעדיין קיימים כי אתה יודע שהיא נמצאת בקשר, ואולי גם מודע לכך שהיא לא מרגישה כמוך, היום. מה נשאר לך לעשות? להפגש איתה ולסבול כל פעם מחדש? לא נראה לי. צא לגמילה, חלב יקר, ונסה לא לראות אותה או לשמוע אותה או לדעת מה עולה בגורלה. זה אכזרי, זה כואב, והיא גם לא תבין אולי למה אתה עושה את זה, אבל בגמילה כמו בגמילה, לחתוך ולא להשתמש יותר. אני לא רואה דרך אחרת להגמל מהאהבה הזאת בדרך אחרת. אם תמשיך בדרך הזו, סופה שהיא תגלה מה אתה מרגיש, יהיה בלגאן, והסיכוי שהיא אולי גם אוהבת אותך הוא כאמור, קלוש. נסה, זה לא יהיה קל, אבל כמו שאמר אלעד לפניי, רק הזמן יפנה לך מקום בלב למישהי חדשה. כל עוד בחורה א´ נמצאת בסביבה, הסיכוי שתפספס את אהבת חייך השניה הוא עצום ביותר.

ל יב י

New member
חוליו איגלסיאס ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ואני חשבתי אפי, שאת עדיין לא חצית את גיל ה40. וחוץ מזה, מי רוצה לצאת עם הדבר הזה? בעעעעעעעע

טעות הקלדה... ../images/Emo187.gif

היא התכוונה לבנו החסון והבלתי מוכשר בעליל, אנריקו. בעצם, הוא לא משחק עבור הקבוצה השנייה?

לא טעות הקלדה

ואם יורשה לי לחשוף מעט מידע אישי, אני מאחלת לכל בחורה להיות ולו לשתי דקות עם חוליו. שיעור לכל החיים, אם יורשה לי. ואשמח אם נחזור לבעייתו המקורית של חלב, משום שהסיפור ביני ובין חוליו הוא לא סתם old news. הסיפור עם ראסל קרואו הוא ancient history לעומתו.

Drink My Milk

New member
אני יודע

מה בלבה לפי הרמזים שהיא נותנת לי גם היא אוהבת אותי אולי לי כמוני, אבל היא כל הזמן מביעה את רגשותיה בצורה פיזית, חיבוקים, נגיעות לא ברורות וכן מבטים. היא כאילו משחקת איתי, במשחק שאפילו היא לא מבינה אותו. אני בן 22 והיא שנה מתחתי.

אז עכשיו זה נשמע ממש רע

אלף, כי אם היא משחקת בך, ולא באמת מתכוננת לכך, יש פה ניצול מחפיר של האהבה הקודמת, ובית - אם אתה יודע את זה וממשיך להפגש איתה, אתה נהנה לסבול ולהיות הקרבן - מה שנוטל את העוקץ מבעייתך הראשונה. חלב יקר, אני לא רואה אפשרות אחרת אלא ממה שהצעתי מקודם. לא נשמע לי כאילו היא מתכננת לעזוב את בן זוגה הנוכחי, ומצד שני, נהנית מתשומת הלב, מהעובדה שאתה עדיין אוהב אותה, מעריץ אותה, ומוכן לנפח את האגו שלה בכל הזדמנות סבירה. אין לי ספק שהיא בחורה חביבה, אחרת לא היית תקוע עליה כפי שאתה, אבל מה שחשוב בשלב הזה, היא בריאות נפשך והמשך חייך. כדי למנוע אי הבנות בעתיד, אתה יכול להסביר לה שפגישות איתה לא מקדמות אותך לשום מקום, ואם כבר מחזירות אותך אחורה. אתה יכול להודות בפניה על אהבתך, מי יודע, אולי לזה חיכתה, אבל במקביל גם לומר לה שהבנת שאתה חייב התנתקות כדי להוציא אותה מהמערכת. עצת הגמילה שלי נותרה בעינה. ויפה שעה אחת קודם.

dana2909

New member
חלב יקר

אין מה להגיד, שאלות כאלה יקרות לליבי. בכל פעם שאני רואה אנשים שבטוחים מעל לכל ספק שכן, זו האהבה של החיים שלהם! ורק בגלל דבר אחד קטן ושולי, זה לא קורה. דבר ראשון, אני מאד מאד מאד מקווה, שלא שכבתם בעודכם נפגשים בהסתר מהחבר שלה. דבר שני, אתה לא אוהב אותה. אם היית אוהב אותה, לא היית נפרד ממנה. אתה רוצה אותה עכשיו כי אתה לא יכול להשיג אותה. בגלל שהיא כביכול "שייכת" למישהו אחר (שונאת את התואר הזה, אבל זה בשביל להדגיש נקודה). אני מציעה לך לתפוס מרחק. כלומר, יצאתם שנה? מצוין, החלטתם להיפרד? סבבה, עכשיו ש-לום! אין דבר כזה "נישאר ידידים", הפרידה שלכם לא היתה כל כך טובה, כי לא ממש נפרדתם. הנח לה לחיות את חייה. אולי יהיה לך הפי אנד, ולאחר שתתנתק ממנה, היא תראה שהיא לא יכולה בלעדיך ותרוץ לזרועותיך החסונות.... ממממ.... לא נראה לי. תמשיך הלאה!

למעלה