חברה לאימון אישי

לינור א

New member
חברה לאימון אישי

האם קיימת חברה לאימון אישי בה ניתן לקבל הכשרה מקצועית בתחום האימון האישי ושניתן לעבוד דרכה מעבר לחברת תות תקשורת של אלון גל? הייתי מעוניינת ללמוד אימון אישי ולעבוד בתחום לא במסגרת עצמאית אלא אצל חברה שעוסקת בתחום, האם קיים דבר כזה? תודה

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
עוד אפשרות

היא בהולמס פלייס, אבל זה לא נראה לי מומלץ יותר. ההכשרה בעייתית והתעסוקה עוד יותר. זה תחום שרוב התעסוקה היא בו כעצמאית. גם החברות שמבטיחות תעסוקה לא מבטיחות את היקף התעסוקה.

לינור א

New member
תודה

איזה עוד חברות את מכירה שמעסיקות מאמנים אישיים? (ללא קשר להיקף התעסוקה).

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
לא מכירה

יש חברות קטנות שהן התאגדות של כמה מאמנים, הם קמות ומתפרקות, אני לא מכירה שום חברה פעילה כזו והן לא מעסיקות שכירים אלא אילו יותר שותפויות. כמובן שיתכן שיש ואני לא מכירה. עוד אפשרות - תסתכלי בלוחות המודעות של משרות. פעם עקבתי אחרי זה וראיתי משרות אימון, אם כי בשכר נמוך יחסית. אילו משרות לא בחברות אימון אלא בחברות שירותים.

ישנה חברה - המרכז הישראלי לאימון שיטת בלסקי

אני מכירה שני אנשים שלמדו קורס מאמנים בחברה הזו ולא מפסיקים להלל ולשבח את התכנים, המנחים ומה לא, ומה שחשוב שהם סיימו את הלימודים ובאמת עובדים מטעם החברה, שווה לבדוק. מקווה שעזרתי.

bridges

New member
ואולי יש אופציות אחרות?

אני גם לא מכיר חברה שמעסיקה מאמנים אישיים כשכירים, עם משכורת קבועה, תנאים וכו'... אני מזמין אותך לחשבו על אופציות נוספות. אם את מעוניינת לעבוד על זה איתנו וגם לאפשר לגולשים להסתכל על הדברים. מהי הסיבה שאת רוצה להכנס לחברה ולא לעבוד באופן עצמאי? מה היתרונות של עבודה בחברה ומהן החסרונות? מהן היתרונות והחסרונות של עבודה כעצמאית? אני פשוט מעוניין לברר איתך מה בלהיות עצמאית מפריע לך או מפחיד אותך, על מנת שנוכל לראות אופציות נוספות. בהצלחה, רונן

לינור א

New member
אוי נהדר

הסיבה שאני רוצה להיכנס לחברה ולא לעבוד באופן עצמאי: תחושה של ביטחון שידאגו לי ללקוחות, שיהיה לי שכר קבוע בסכום כזה או אחר ומסגרת/שייכות. שלא ארגיש שהשקעתי המון כסף בלימוד בתחום ולא אצליח להחזיר את ההשקעה. היתרונות של עבודה בחברה: אין אחריות של שיווק ומציאת לקוחות, מסגרת שיכולה גם לתמוך מבחינת הכשרה, תנאים סוציאלים. (לדוגמא חב' תות שיצרה מוניטין ומושכת אליה לקוחות מה שמייצר עבודה למאמנים על אף שאני יודעת שהם גם צריכים להביא לקוחות בעצמם. אבל תחת המטריה של חב' תות/אלון גל זה נותן תחושה של אמינות ללקוח. בנוסף פלטפורמה נהדרת לצבור נסיון, מוניטין וביטחון במקצוע). החסרונות של עבודה בחברה: אולי כשאתה נהיה מאמן ממש טוב ובעל דרישה/מוניטין פתאום לא רוצים לחלוק את רוב הרווחים עם החברה ויש רצון לפרוש כנפיים ולהיות עצמאיים. היתרונות של עבודה כעצמאית: ניהול הזמן והלקוחות עפ"י נוחות אישית. רווחים כספיים עפ"י יכולת אישית. החסרונות של עבודה כעצמאית: חובת ההוכחה, יצירת המוניטין והניסיון תלויה בי בלבד (במחשבה שניה גם בעבודה כשכירה אבל יותר קל לדעתי) ללא חסות של חב' שיצרה לעצמה כבר שם. אחריות למציאת לקוחות, כושר שכנוע ושיווק עצמאי מה שמוסיף ללחץ על מציאת פרנסה עצמאית. מקצוע האימון האישי איבד עם השנים את יוקרתו לדעתי עקב הצפה בשוק מה שמקשה להתבלט בתחום. תודה רונן שגרמת לי לחשוב ולהבהיר את הנושא.

לינור א

New member
מימה שכתבתי אפשר להבחין

שהכל מתחיל ונגמר בחוסר אמונה עצמית וחרדה כלכלית! אני צריכה קודם כל בית/חברה שתיקח אותי ביד, תשקיע בי במציאת לקוחות שמתקשר אצלי לפרנסה/כסף מה שיוביל לשלווה להתרכז במקצוע בלבד, אני אהיה מאמנת מעולה כי אני מרגישה שיש לי את זה, אצבור ביטחון, מוניטין ונסיון תוך כדי שקט נפשי מבחינת כלכלית.

bridges

New member
שני דברים...

הדבר הראשון הוא חוסר אמונה עצמית: זה מקום לעבודה עצמית על יצירה על בטחון ואמונה בעצמך. הדבר השני הוא חרדה כלכלית. כמובן שזהו גם מקום לעבודה עצמית אבל כאן גם ניתן למצוא פתרונות "טכניים. אלו אלטרנטיבות נוספות יש לך שתאפשרנה לך שקט כלכלי ובמקביל לפתח את עצמך מקצועית? נראה לי שיש לך את הפנטזיה שאם תעבדי בחברה שתמצא לך את הלקוחות אז את לא תצטרכי לעבוד על למכור את עצמך. כפי שכתבתי זוהי רק פנטזיה. גם אדם שעובד כשכיר ורוצה להתקדם בקריירה שלו צריך לדעת למכור ולשווק את עצמו. אנשים שמתרכזים רק במקצוע עצמו מוצאים את עצמם מהר מאוד הרחק מאחור מבחינת קידום ומימוש. פנטזיה נוספת שיש לאנשים שעובדים כשכירים היא פנטזיית הבטחון הכלכלי. אז הנה היא המציאות: במאה ה-21 זה יותר ויותר מסוכן כלכלית לעבוד כשכיר, זה אפילו יותר מסוכן מלהיות עצמאי משום שיש תחושה מזוייפת של בטחון בעוד שעצמאי מודע לחוסר הוודאות. בהצלחה, רונן

עבודה כמאמנת בחברה

לינור, אכן יש חברות המעסיקות מאמנים אשר מאמנים את העובדים שלכם, בדרך כלל את צריכה להיות מאמנת, להכיר את השטח להבין אך הדברים עובדים, להחליט שאת רוצה לעבוד בחברה שמחזיקה מאמנת בשכר מה שאני יודעת שזה קיים. בהצלחה. בקשר ללימודים של אימון והכשרה מקצועית יש הרבה מאוד מקומות טובים מאוד שאפשר ללמוד בהם אימון מבלי לחתום על חוזה .....ואת יכולה או לעבוד דרכם, או לעבוד כעצמאית במקומות שאת בוחרת. אני למדתי במכון אדלר וקבלתי הכשרה מהשורה הראשונה בהצלחה

היי לינור

חברות שמעסיקות מאמנות או מאמנים בשכר, המאמנים כעצמאים מגיעים אליהן, מעבירים אימונים וממשיכים לחברה הבאה. חברה מעסיקה מאמנת קבועה כחלק מהעובדים אני לא מכירה, יכולה להיות חברה שמעסיקים מאמנים שיוצאים להעביר אימון בחברות אחרות, וזאת כמובן את יכולה לעשות לבד. לינור האמיני ביכולות שלך, בדרך שאת הולכת בה ובסופה מחכה לך המטרה שלך, הדרך לשם לא חשובה פחות מהמטרה בהצלחה אשמח לשוחח איתך גם בטלפון המספר מופיע למטה

למעלה