חברה... כנסו... מה אתם אומרים. אולי נלך קצת על מוזיקה חסידית.יש לכם איזה סוג רעיון?אז הקלידו
ח חסיד אש New member 17/1/07 #1 חברה... כנסו... מה אתם אומרים. אולי נלך קצת על מוזיקה חסידית.יש לכם איזה סוג רעיון?אז הקלידו
ח חבר של מנדי New member 17/1/07 #2 נושא לדיון: איזה סיגנון מוזיקה חסידית אתם אוהבים?????? ציינו שמות של זמרים
י יהודה נייק New member 17/1/07 #3 ליפא בדרך לאליפות הוא פשוט חזק ביותר בביצועים בהשקעה במוזיקה ובאנדרלין שהוא מזרים למוזיקה החסידית.
ה הערשי New member 17/1/07 #4 אני אוהב יותר אלטרנטיבי.. כמו עדי רן, אהרן רזאל, גבריאל חסון, וכו` במוזיקה חסידית אני אוהב מאוד את מרדכי בן דוד, בפרט את השיר שלו אפשר לתקן.
אני אוהב יותר אלטרנטיבי.. כמו עדי רן, אהרן רזאל, גבריאל חסון, וכו` במוזיקה חסידית אני אוהב מאוד את מרדכי בן דוד, בפרט את השיר שלו אפשר לתקן.
ח חסיד אש New member 17/1/07 #5 נראה לי גם שצריכים לחלק בין חסידי אוטנטית כמו בעלז ויזניץ פיטסבורג וכו` לבין חסידי מודרנית?(אני לא יודע איך לקרוא לזה)כמו מ.ב.ד.וכו`
נראה לי גם שצריכים לחלק בין חסידי אוטנטית כמו בעלז ויזניץ פיטסבורג וכו` לבין חסידי מודרנית?(אני לא יודע איך לקרוא לזה)כמו מ.ב.ד.וכו`