חבר'ה כנסו

חבר'ה כנסו

יש הרבה שירים שיודה לא שר אותם בהופעות, ומבחינתי הם לא פחות טובים מהלהיטים שהוא כן שר בהופעות. כמו : רומנטיקה זולה - השיר הזה תמיד גורם לי לחשוב שהוא נכתב עליי מה יהיה אהבה הורגת - השיר הזה ללא ספק נכתב עליי ג'ינג'י- יודעים מה, השיר הזה גם נכתב עליי זה אולי יראה לכם מצחיק שאני כותבת כאן שכל שיר שני נכתב עליי, אבל אני בטוחה שגם אתם חושבים שכל שיר נכתב עליכם, זו בעצם הסיבה שאנחנו כל כך מתחברים ליודה וליעקב. היום את צוחקת - גם חבל שהוא לא שר. וכן כן חבריי היקרים לא שכחתי את רומיאו ולו לרגע קט, גם את רומיאו הוא לא מרבה לשיר אלא אם אני מצליחה לשגע אותו והוא אומר לעצמו בלב " אוי כמה הילדה הזאת קרציה".. טוב במהלך כתיבת ההודעה חשבתי לעצמי אולי כל אחד יכתוב כאן כמה שירים שהיה רוצה שיודה ישיר, שבד"כ הוא לא שר. ואולי נשלח לו את זה בפקס כמו מנוליס חחחחח.. (נשבעת לכם שזו ההודעה הכי ארוכה שכתבתי בחיים)

קרן ב1

New member
אל תגרמי לי להתחיל...

כי אני לא אסיים! פעם הוא היה מבצע את רומנטיקה זולה בהופעות, אני חושבת שזה היה בעיקר בתחילת הסיבוב של הילד, ואחר כך הוא הפסיק. כן, אני מתה על השיר הזה, הייתי נורא רוצה שיחזיר אותו... פה ושם בארץ בן גוריון... גם כן, הוא ביצע את זה רק פעמים ספורות. שיר אחרי הגשם שהוא בדרך כלל לא מבצע בכלל (חוץ מאשר בסיבוב של מים שקטים) ונשמע מדהים במיוחד בגרסת אנפלאגד את שלל שרב הוא צריך להחזיר לדעתי באופן קבוע לכל הופעה ו... אני יודעת שזה לעולם לא יקרה, אבל הביצוע המשותף שלו עם יעקב את נמס בגשם. לשיר הזה יש לי פינה מיוחדת בלב. יש לי עוד רשימה ארוכה אבל אני בעבודה וצריכה לענות לטלפונים, אז אני אפסיק פה...

נכון קרן

בדיוק חשבתי איזה בעסה זה שהם לא מבצעים את נמס בגשם ביחד, ופה ושם בארץ בן גוריון בכלל חבל שהוא לא שר.

jasir

New member
גם אני כל הזמן חושבת

מתי יקרה הנס והם יבצעו את "נמס בגשם" הלואי וזה יקרה אני יודעת שזו בקשה מיוחדת אליהם הייתי רוצה לשמוע בהופעה גם את "מים שקטים" ג'ינג'י" "הילד שבך" "מזוודות" ועוד רשימה ארוכה אבל אי'פשר לבקש הכל אז אני לא אמשיך ממ.. רציתי להגיד לך יהודה שאהבתי שהשיר האחרון בהופעה היה "התחלה חדשה" אני לא יכולה להסביר במילים כי זו הרגשה ורגש קשה לי לבטא במילים אבל לזה קוראים מושלמות.

יש מלא...

מזוודות, מים שקטים, שיר אחרי הגשם, נמס בגשם, והנה היום עד צוחקת, גג העולם, ג'ינג'י, כתמים וגם השיר שאחרי השיר הזה בדיסק "הילד שבך" ("פעם כן פעם לא, מה מושך אותי ללכת מפה ומה מושך אותי לבוא"...), ואולי זו בקשה מוגזמת אבל גם את "יורם"... למרות שזה קשה... לכו תדעו- אולי זה יגיע אליו והוא יעשה הופעה מיוחדת. או כמה. בא לי שוב בזאפה... אחלה מקום

באמת מתאים

עוד איזה הופעה בזאפה, לשבת על סמירנוף אייס, סיגריה, ויודה ברקע מה יכול להיות יותר מושלם מזה?! ואם הוא ישיר את השירים שכתבנו פה (בע"ה) אז בכלל זה יהיה יותר מידי בשביל המציאות!

shay poli

New member
שירים נדירים בהופעה של יהודה ששמעתי

או קיי,אז אם יורשה לי להמשיך. יצא לי לשמוע שירים נדירים של יהודה בהופעות. להלן הרשימה של מה שאני זוכר,הוא ביצע את קללת הים וזה מהפחות נדירים. יצא לי לשמוע בהופעה שלו בנצר סרני את כל הדיסק החדש של איך קוראים לאהבה שלי ,חוץ מבארץ בן גוריון אבל........את בארץ בן גוריון שמעתי בהופעה בגבעת ברנר,אלו היו בין ההופעות הכי יפות שלו לדעתי. הוא גם ביצע את השיר שקט טוטאלי,זה היה ביצוע מדהים. בהופעה של מים שקטים שמעתי אותו שר גם את נמס בגשם (הוא שר לבד) וגם את סאליק-אני לא חושב שיש הרבה ששמעו ביצוע של השיר הזה בהופעה. מה עוד ? אה כן וזה היה השיא בהופעה שלו בקיסריה (אחרונה אם אני לא טועה,או לפני אחרונה),הוא עשה ביצוע של השיר PINK FLOID ,THE WALL. זה היה מדהים ובהחלט חד פעמי,אני כל כך מאושר שזכיתי לשמוע את זה. כמובן שהוא שר גם את ,כמעט סתיו של גיגי גוב,רומיאו,האור בקצה של אריק איינשטיין,שזה אחד השירים הכי יפים של יהודה שממש כעסתי שלא כתבו לעצמם (יהודה ויעקב) למה לבזבז שיר כזה על אריק איינשטיין.והוא ביצע גם את על גג העולם,וזהו אני חושב שזה מספיק......

נכוןןןןןןןןןןן

בהופעה האחרונה בקיסריה הוא ביצע את דה וול של פינק פלויד, באחד ההדרנים וזה היה באמת יוצא דופן וממש אושר לשמוע את זה ממנו. האמת שגם בהופעה ברמת גן שהייתה בספטמבר?..הוא שר את דה וול. על גג העולם אני חושבת שגם שמעתי אותו בהופעה. נקווה רק חחחח שהוא יעשה לנו איזה מערוף וישיר כמה מהשירים שהזכרנו.

jasir

New member
גם בהופעה שהייתה ברמת גן

ב-22.9 הוא ביצע את השיר של פינק פלויד והיה ענק הייתי רוצה שהוא ישיר יותר שירים מהדיסק איך קוראים לאהבה שלי ושוב הלואי ואיכשהו הבקשות שלנו יגיעו אליו והוא יבצע חלק מהן

ועוד שני שירים ששכחתי

אם אפשר לדחוף גם אותם :) את "סגריות בשרשרת" שהוא שיר ענק ואת "זה לא בדיוק געגוע" שהוא הלחין לאריק איינשטיין... ממש בא לי :)

אם אפשר לדחוף

אותם עלק, חחחח אתם בסרט שבאמת השירים שכתבנו יכנסו לרשימת השירים שהוא שר בהופעות, חחח הסיכוי הזה הוא בדיוק כמו הסיכוי שהוא ישיר רומיאו כשאני לא בהופעה.

אי אפשר לדעת...

זה יכול להגיע איכשהו אל יודה ותאמיני לי שזה בטח יתוייק איפשהו ויום אחד הוא באמת ייצא בהופעה שכזו... יודה ירגש עם דיסק ישראלי חדש יודה ירגש עם דיסק יווני חדש יודה ירגש עם הופעה לבקשתנו יודה ויודה ויודה ויודה... הרבה יודה- רק שיעשה כבר משהו :)

shay poli

New member
מודה באשמה.

כן מה לעשות,שמתי לב לטעות רק אחרי ששלחתי כבר את ההודעה. אני גם בן אדם לא?גיגי זה באמת נשמע מגוחך.לפחות הצחקתי מישהוא.

למעלה