חבר'ה כנסו

חבר'ה כנסו

אוקיי- זה ישמע מטומטם.זה ישמע מטופש לאללה. זה ישמע רעיון מגלומני ביותר. אבל תנו לזה צ'אנס; אני חשבתי על זה לא מהיום.. על הקטע הזה של היחסים הלא-הכי-משהו שמועצת ההימורים מציעה לנו בווינר. אמרתי וואלה אין מה לעשות למה מה תעשה כבר; תשלח ותביא בקטנות,תעשה את שלך,וזהו זה. אבל זה לא זה חבר'ה.. -הסתכלתי פה על השרשור מלמטה והחלטתי להעלות את הרעיון,כל עוד הברזל חם(חם-חמים
) חשבתי על זה ויש לי רעיון,שלדעתי לא חשבו עליו עדיין,ואם חשבו עליו-אז לא לקחו אות ברצינות כנראה.. זוכרים את הג'ינג'י החנון ההוא מלפני כמה חודשים.. זה שהחליט שהוא-הוא זה שהולך להשבית עת מערכת החינוך בארץ?.. מה הוא עשה,אתם זוכרים? מה שהוא עשה זה שהוא התחיל להפיץ באיי סי קיו,במסנג'ר,באי-מיילים וכו' את הרעיון של השביתה... זוכרים את זה? זוכרים איזו היענות הייתה לדבר הזה..? אני זוכר מספרים משו כמו 250,000 איש.. מה שאני אומר,בלי יותר מידי לפלסף- זה לעשות את אותו הדבר. הרי- זה ידוע שגוש דיי גדול מההכנסות של מועצת ההימורים נובע בעיקר מילדים ונוער;הטווח גילאים הזה הוא גם המשתמש העיקרי של האיי סי קיו ושות'. מה שאני אומר- זה להתחיל להפיץ מעין טקסט מנוסח טוב,שבו כולם נקראים לשבות בתקופה מסויימת משליחה של ווינר..(היה לי גם רעיון אולי לעשות את זה דווקא ביום ספציפי כזה.. אחד שמכניס הרבה.. ליגת האלופות למשל..) ולהתחיל להפיץ את זה, בגדול, באיי סי קיו,באי-מיילים,במסנג'ר,בפורומים,בצ'טים וכל מיני קהילות ברשת... לדעתי זה רעיון אדיר.. -נצא מנקודת הנחה שלא כולם יענו לכזה דבר..(יש אנשים שלא מעניין אותם שביתה לא שביתה-הם מכורים לווינר ולא מעניין אותם דברים כאלה)אבל אם ההודעה הזאת שתנוסח טוב- תופץ בצורה טובה-לדעתי-נתח גדול של אנשים ייענה לרעיון הזה.. תראו,זה נראה לי דבר נורא פשוט.. 20 שניות ובן-אדם שולח כזאת הודעה ל איזה 5-6 אנשים.. צריך גם ליידע את המועצה כמובן ברעיון.. הם לא יאמינו שזה אפשרי,אבל אני כ"כ מאמין בדבר הזה.. כי זה כ"כ פשוט! פשוט צריך לשפר טיפה כמה נקודות ברעיון עצמו,ולהתחיל להפיץ את זה.. תתחילו להגיב מה נראה לכם..

KORG TRIT0N 7

New member
גוש נפט גדול מהכנסות המועצה מגיע

מילדים ונוער. . . צריך שהמהמרים הכבדים יעשו חרם.

בדיוק...

זה בדיוק מה שאני מדבר עליו,כי הרי המכורים ממש לא יענו לכזה דבר כנראה.. תחשבו כמה תאוצה יכול לצבור כזה דבר דרך האיי סי קיו רק.. ... .... .....

תקשיב מאנחנו בשכונה שלי עשינו

זה התחיל שהלכנו לשלוח ווינר אנחנו הולכים לחנות ואנחנו רואים אין על מה להמר עם יש אז זה יחס של 1.10 בקיצר חשבנו על זה עם אנחנו נגרום גם לאנשים אחרים לא לשלוח שבועים עשינו את שלנו בקיצר כל ממר שבא לשלוח בחנות אצלנו אמרנו לאנשים שלא ישלחו ווינר טוטו עולמי טוטו 16 שבועים הרוב הסכימו איתנו אבל חלק הסכימו שאין משחקים ואין הימורים טובים אבל הם שלחו יותר מאוחר אמרנו למוכר באותה חנות שהוא גם מסכים איתנו שהוא יגיד גם לאנשים אחרים שבאים על השבועים ואז הלכנו לחנות אחרת וגם שם הרוב הסכימו איתנו וגם בעל החנות הסכים והוא אמר שהוא כבר לא שולח חודש ועכשיו הוא לא ישלח עוד שבועים זה מה שעשינו אצלנו באזור!

eXLion

New member
וואללה אתה חושב בעל חנות יעזור לך ?

עובד עליך בעיניים, הוא רוצה כסף ממהמרים

KORG TRIT0N 7

New member
מה בדיוק ? לא הבנת אותי. . .

הכנסות המועצה מהנוער בערך 10-15 אחוז. . . צריך חרם של המהמרים ששולחים באלפים מידי יום כמו "זה שם זה " . . .

Burger4

New member
תבין משהו בעניין זה

האנשים שעושים ווינר ולא נעזרים במחשב אין להם מושג שבמקומות אחרים היחסים הרבה יותר גבוהים, ולכן לא יעשו חרם. וללא קשר, אין לי אמון בציבור הישראלי, אין לו משמעת בכלל

קודם כל המוכר בחנות אחנו מכירים אות

ויש לו מילה וגם על כל ווינר הוא מרויח משהו כמו 70 אגורות לפחות אמרנו לאנשים ואנחנו ההינו 11 אנשים זה משחשוב אנחנו עשינו את שלנו

אז זאת הבעייה?

לא חושב.. אנשים רואים שמביאים להם יחסים לפעמים של 1.10 שכל אחד יכול להבין שזה לא בסדר.. נכון,הוא לא מבין את הסדר גודל,כמו שאנחנו מבינים,אבל הוא יודע משהו על זה.. לכן אמרתי שאפשר עוד טיפה ללטש את הרעיון,אבל אני מאמין שאפשר לעשות כזה דבר.. חוץ מזה- אני מאמין שהאחוז של אלה ששולחים,ויש להם אינטרנט בבית(משמעו-הם מקבלים הודעות מאי-מיילים,מתחברים לאיי סי קיו וכו') הוא אחוז לא מבוטל.. בכל מקרה- כשהם יראו שקורה כזה דבר,אפילו ה10 % האלה יכולים להזיז להם.. רק צריך לדחוף את זה הלאה

צריך מישהו עם לשון חדה../images/Emo188.gif

שינסח את מה שאנחנו רוצים להגיד,ולהתחיל להפיץ את זה באיי סי קיו,מסנג'ר,פורמים(כן,גם בבטגיימס.. גם הם שולחים ווינר
) אי-מיילים וכל הבא לעכבר.. אבל אני כמעט בטוח שיש אנשים פה שיש להם רעיונות איך אפשר לייעל את זה טכנית.. אז קודם נראה לי שצריך שכולם פה ישתתפו בשרשור הזה..

למעלה