חבר'ה כנסו>>

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
חבר'ה כנסו>>

החל ממחר אני מתחיל תחרות בפורום של דודו שבסופה יחולקו סינגלים של דודו לזוכים.. איך זה הולך? מדי יום אני מעלה לפורום של דודו שם של סלב מפורסם וצריך לקשר בינו לבין דודו בעזרת מפורסמים אחרים.. לדוגמא: מה הקשר של דודו טסה לחתול שמיל? דודו טסה הופיע כאורח בהופעה מיוחדת של אוהב חיטמן. אוהד חיטמן היה אורח בהופעה של מירי מסיקה בניצנים. אבי קושניר משחק עם מירי מסיקה בהצגה "שלמה המלך ושלמי הסנדלר". נתן דטנר הופיע עם אבי קושניר באירוויזיון. נתן דנטר הוא החתול שמיל. -בכל שלב צריך להסביר מה הקשר בין אותו סלב לסלב הבא אחריו. -אין הגבלה למספר מקסימלי של סלבס שמותר להשתמש בהם, אך המינימום עומד על 4 סלבס. -גולש שיתן את התשובה הכי מקורית מבין כל התשובות יזכה בנקודה. -בסיום התחרות, שלושת הגולשים שקיבלו את מס´ הנקודות הגבוה ביותר יזכו בסינגל של דודו. ככל שהתשובות יהיו יותר הזויות- הרי זה משובח. אתם מוזמנים להשתתף גם ותעזרו לי לפרסם את זה בפורומים/קומונות השונים שאתם גולשים בהם.. הנה קישור לעמוד האירוע אז תעזרו לי לפרסם כי אני צריך משתתפים
ת'נקס

עדן גפן

New member
מה עם בבקשה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo123.gif

"תביא עוד אנשים בבקשה" חעחעחעחעחחע
איך אני אוהבת לעצבן אנשים

RTur

New member
כי לא היה מקום למילה הזאת בנושא..

חחח והנה בגלל שזה כל כך חשוב לך אני אפילו אכתוב פעמיים: בבקשה בבקשה!

Atza

New member
אני לא אשתתף אבל../images/Emo80.gif

אני אעזור לך

RTur

New member
עדן, היא באמת עזרה לי בארגון והכל..

אז לא פייר שהיא תשתתף כי היא תדע את כל התשובות חח.. ודנע, את תהיי שופטת ביחד איתי כדי להחליט מי נתן את התשובה הכי מקורית

RTur

New member
חחחח רק עכשיו הבנתי שהגבת למשו אחר

אופס..

Atza

New member
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

בכל מקרה- אני אעזור
בכיף
וכן תתפלאו אני יודעת הרבה על דודו טסה
קראתי את הביוגרפיה במומה

עדן גפן