חבר'ה כנסו......

חבר'ה כנסו...... ../images/Emo26.gif

כדי להעיר אתכם קצת (נראה לי שאתם די ישנונים....) החלטתי לפתוח שרשור... תתחילו לשרשר מה ה-
שהכי הייתם רוצים לקבל ליומודלת הקרובה שלכם.... אני אתן לכם להתחיל היות ולא עולה במוחי משהו ספציפי אז תתחילו ואני אשתלב בהמשך....
מיכל...

or 343

New member
../images/Emo9.gif

* מצלמה דיגיטלית * צורב * מנוי לבלוקבסטר לאיזה 50 סרטים... * מלא בגדים, דיסקים, ספרים, דברים יפים לחדר...

אני ראשונה אני ראשונה../images/Emo77.gif

בעוד חודשיים יוצא
הדיסק ה- 5 של כנסיית השכל!! וכן הם בערך אחד הדברים שאני הכי אוהבת!!
בכל אופן... זה יוצא קרוב ליומולדת שלי..
הייתי שמחה אם היו מפתיעים אותי וקקונים לי אותו.. לפני שאני אקנה אותו..
ואי אני כמה רוצה שהוא יצא לחנויות!!!!!!!!!1 לא יזיק גם פלאפון חדש =)

הייתי שמחה לקבל

מחשבבבבב מהירררר ואיזה 10 דק' בעזריאלי לקחת את מה שאני רוצה ב-ח-י-נ-ם- יעני מרוץ נגד השעון (היה פעם משו דומה בדודו טופז)

גם אני הייתי רוצה את השופינג

בעזריאלי במרוץ נגד השעון, רק שהייתי מבקשת משהו כמו 3 שעות ולא 10 דקות...
כי בתכל'ס ב-10 דקות אפשר להספיק לעבור במשהו כמו 2 חנויות, וזה הרי לא ממש הרבה. ול
קצת יותר מציאותית - הייתי מבקשת כסף, ועוד קצת כסף... וגם עוד טיפה כסף. סמכו עלי שהייתי מוצאת מה לעשות עם כל הכסף הזה.
(אהממ... מי אמר שופינג?... אהממ...)

Stillwater

New member
אני מניחה ש...

10 דק' בטאור רקורדס בעזריאלי היו מספיקות לי, אני מכירה את החנות בע"פ, אני יודעת איפה מונח כל דיסק (ואל תזלזלו חנות גדולה). ויש כ"כ הרבה דברים שהייתי רוצה לקבל עכשיו מתנה...אבל הייתי "מתפשרת" על מליון דולר, אתם יודעים מה, שקל...ואז הייתי קונה כל מה שאני רוצה ועוד היה נשאר לי כסף לכמה משחקים בג'ויסטיק!

Ez sLeeP

New member
אני פשוט רוצה גישה למחסנים

של זארה, פול אנד בר וכיאוס.. אה, ולחנות הזו שאני אוהב בקינג ג'ורג', ואני תמיד שוכח את שמה.. פלאזמה! כן!! פלאזמה..! ואם אפשר כדורים משלשלים, או 10 קילו פחות. (מי אמר אנורקסיה/תת-תזונה ולא קיבל?)

Ez sLeeP

New member
הממ..

כרטיס להופעה של עברי לידר ב-6/12.. בעצם, לא כרטיס. הסעה. ולא לשם - לשם יש רכבת, אבל בחזרה. רק את זה. הדבר היחיד שמונע ממני לנסוע להופעה. שזו למעשה הופעת יומולדת (יומיים לפני היומולדת). אני כ"כ רוצה, וזה כ"כ עצוב שאני לא אהיה שם..

Superchen

New member
תמיד יש לי בעיה עם מתנות

אני אף פעם לא יודעת מה לבקש... נראה לי שהייתי הולכת על איזו מצלמה טובה, ממש בא לי. המצלמה שלי חסרת זום, זה מעצבן... אולי כרטיס להופעה של אמן שאני אוהבת, או גיטרה חדשה

יש עוד זמן, אבל....

אני מתה למערכת קולנוע (או לפחות די וי די, אפילו את זה אין לי!) וה-dvd של lion king, מופאסההההההההה הגבר. ואין לי אוסף דיסקים מרשים אז הייתי רוצה מלא דיסקים. בא לך לקנות לי?

Ed Hunter

New member
אממממ אתם בטח תחשבו שאני סתם...

צבוע או סתם מפגר... אני לא רוצה שום מתנה שאפשר לקנות בחנות ושאפשר לגעת בי... מתנה שהיא רק בישבילי... כי כשאתה רוצה משהו שהוא רק בישבילך אתה מפסיק לחשוב על אנשים אחרים, ואני אל רוצה שזה יקרה לי... המתנה הכי גדולה בישבילי היא יום אחד ללא מלחמה, יום אחד שאנשים לא יסבלו ולא ימותו... חבל רק שזה אני והסרט המתוק שאני חיי בו:\

למעלה