חבר'ה כנסו שנייה...

i D a N 16

New member
חבר'ה כנסו שנייה...

תקשיבו אני מחפש פתרון לסוגייה משפחתית שקשורה למאיה.... אז ככה,בפזמון של "סיפור מכור" מה מאיה אומרת? "זה לא סיפור כזה מכור..." "זהו סיפור כזה מכור..." זה עוד סיפור כזה מכור..." תודה מראש.....:)

זה כל כך ברור -

"זה סיפור כזה מכור" .

i D a N 16

New member
תודה כולם...אבל

הפזמון נשמע כאילו יש איזו תנועה בין ה"זה" ל"סיפור"...או אפילו איזו מילה... וגם כן ישנם מקרים רבים שבהם מילות השירים בחוברת מוטעות....אבל לא משנה...

BravE NeW BoY

New member
זה בגלל שהיא מושכת מילים...

זההה *אונונואוהיגגכג* סיפור כזה מכור.. משהו בסגנון..

hero D

New member
למשל...

בשיר "באהבה" כשהיא אומרת :"אם זה רע אתה הסלע"..... זה נשמע כאילו היא אומרת: "אם זה רע אל תעשה לה"...... תשמעו ותראו שככה זה נשמע....

ג ו צ יי

New member
בדקתי בשירונט..

וזה-"זהו סיפור כזה מגכור..." הנה המילים של השיר. העתקתי מישורנט. מותר לשים תמילים של השירים של בוסקיה. זה רון מרשה נכון? זה לא הגשם שזולג מתוך עיני זה לא הרוח שנושבת על פני אני נזכרת איך הלכת אחרי ואיך היום אתה יוצא מתוך חיי אני שוקעת לנפשי אין עוד מוצא איני יודעת אם תשוב בחזרה אני פוחדת מעצמי אני מודה עוד מעט אני נשברת ובוכה זהו סיפור כזה מכור יכולת להיות יותר ברור אני אדם כמו כולם אחת מבין כל העולם זה לא עובר, זה עוד חוזר הפכת להיות אדם אחר זה גלוי ולא צפוי מה זה כבר עכשיו תלוי אני חולמת במקום בו התקווה אני עוזבת מוציאה אותי ממך ומצטערת אם אני עכשיו בוכה הדמעות שלי ירדו גם בשבילך זהו סיפור כזה מכור... זה לא הגשם שזולג מתוך עיני זה לא הרוח שנושבת על פני אני נזכרת איך הלכת אחרי ואיך היום אתה יוצא מתוך חיי

hero D

New member
זה השיר הכי יפה שלה....

מה הקטע שאמרו שהשיר הזה היה אמור להיות של זהבה בן? שמעתי על זה משהו....

../images/Emo128.gifאתה טועה , גוציי ...

"זה סיפור כזה מכור". - סופי . איליה אמר למעלה שכך מופיע בחוברת הדיסק . יש טעות שאני אעביר אותה הלאה לסוכנות של מאיה .. ויתקנו את הטעות שיש גם באתר הזה . בנוסף טעות נוספת בבית השני שאני בטוח לגביה: "אני חולמת במקום בו התקווה אני עוזבת מוציאה אותי ממך" - לא נכון
המילים הנכונות הן : "אני חולמת במקום בו התקווה אותי עוזבת מוציאה אותי ממך" . וכן , מותר בפורום של הזמרת לצטט שירים שלה במלואם , וזה לא חוק שלי אלא של
"תפוז" .

איליה.

New member
באתרים כאלה תמיד יש טעויות...

החוברות של הדיסקים הן המקור האמין היחיד.

ג ו צ יי

New member
אתה טועה...

אז אלה שהדפיסו את זה בחוברת... הם טעו... כי אם תשים לב מאיה בוסקילה אומרת בשיר "זהו סיפור כזה מכור"

למעלה