חברה כנסו לאתר youtube הקישו על חיפוש לטורי ותגלו אחלה של דברים...תהנו.
N northern lad New member 28/3/06 #1 חברה כנסו לאתר youtube הקישו על חיפוש לטורי ותגלו אחלה של דברים...תהנו.
T True Colors New member 31/3/06 #3 ווידאוקליפים ל-Pele ב-youtube.com הבנתי שלא כולם מכירים את הווידאוקליפים מהאלבום, אז הנה הם: Caught a Lite Sneeze Hey Jupiter Talula הופעות חיות, ווידאוקליפים נוספים וראיונות בלינק למטה.
ווידאוקליפים ל-Pele ב-youtube.com הבנתי שלא כולם מכירים את הווידאוקליפים מהאלבום, אז הנה הם: Caught a Lite Sneeze Hey Jupiter Talula הופעות חיות, ווידאוקליפים נוספים וראיונות בלינק למטה.
N noosh New member 1/4/06 #4 הו, תודה../images/Emo70.gif האתר יטוגלן הקליפ של Pretty Good Year פשוט מקסים.
N noosh New member 1/4/06 #6 אהבתי ממש את החלק שהיא מתגלגלת על הרצפה ונכנסת לתוך הקופסה. ואת החלק שהיא נופלת. בכלל, הקליפים שלה נורא מינימליסטיים, אני ממש אוהבת אותם. זה בהחלט אחד היפים.
אהבתי ממש את החלק שהיא מתגלגלת על הרצפה ונכנסת לתוך הקופסה. ואת החלק שהיא נופלת. בכלל, הקליפים שלה נורא מינימליסטיים, אני ממש אוהבת אותם. זה בהחלט אחד היפים.
פ פלוטו24 New member 1/4/06 #7 אכן, קליפ מעולה! הקופסה הזו מאד מזכירה לי את הקליפ ל silent all these years. אני מניח שגם כאן יש לה סמליות מיוחדת.
אכן, קליפ מעולה! הקופסה הזו מאד מזכירה לי את הקליפ ל silent all these years. אני מניח שגם כאן יש לה סמליות מיוחדת.