חבר'ה כנסו בקשה :)

חבר'ה כנסו בקשה :)

היי אני בת 16 ובזמן האחרון אני כל הזמן מדמיינת את עצמי גולשת.. אני ממש רוצה את זה. מה גם שזה חלום ישן שלי חחחח אז סוף סוף כנראה בעוד כ4 חודשים כשיתחיל הקיץ אני אתחיל ללמוד.. כנראה שאני אלמד במועדון של הרצליה... אז רציתי לדעת כמה דברים.. כמה עולים שם השיעורים? אני צריכה להיות בכושר? ואני יודעת שזה בד"כ תלוי בקצב שלי אבל תוך כמה זמן אני אדע לעמוד על הגלשן ולהתחיל לגלוש? תודה לעונים זה ממש חשוב לי.

Black Soul Om

New member
הינה תשובות

בקשר לשיעורים אין לי מושג בחיים לא לקחתי אבל זה לא יהיה בעיה בישבילך לברר את זה מן הסתם את חייבת להיות בכושר את לא חייבת להיות בחורילה ולעשות 50 מתח וגם לא להתחיל לעשות ריצות של 20 קילומטר (למרות שריצות של 5 או 10 יכולים דיי לעזור) אבל עם הזמן והנסיון הזרועות שלך יתחזקו ויהיה לך קל יותר לחתור (אחרי הכל זה החלק המעייף יותר) ולתפוס גל אם תקחי קורסים אני מאמין שילך לך דיי מהר.. גם יתאימו לך גלשן ובטח תלמדי על לונג בורד ככה שבגדול זה לא אמור לקחת לך ממש הרבה. בהצלחה
תמשיכי להגשים חלומות.. בישביל זה חיים

jKiTTiE

New member
ברוכה הבאה =]

כמה שיעורים?! שאלה טובה חחח להיות בכושר?! עדיף שתחזקתי טוב טוב תידיים כי בחתירה זה ממש קשה בהתחלה אז ידיים לחזק!! וענית לעצמך זה הקצב שלך אבל אם את עושה קורס גג שבוע...

אוקיי אחלה.. כנסו רגע:)

אממ קודם כל תודה על התשובות המהירות והמספקות.. ואני מקווה שאני אצליח להשתלב פה בפורום ושעד שאני אתחיל בשיעורים (עוד 4 חודש') אני כבר אדע מושגים ואדע על הגלשן.. SO THANKS GUYS

Black Soul Om

New member
זה לא מוקדם..

תפלאי אבל יש גם קורסים בחורף.. גלישה זה לא רק ספורט של קיץ

איפה את גרה?

באשדוד אני יכול לסדר אותך בבית ספר lee-gal תגידי איזור איפה את גרה ואני יגיד לך איזה קורס קרוב אלייך

אני גרה בפ"ת

ואני רוצה בקיץ כי עכשיו אין לי ממש זמן יש קצת בגרויות מבחנים.. וגם אני צריכה לחסוך קצת בשביל הגלשן והכל

ILANA360

New member
איפה בפתח תקווה

גרתי שמה גם תחברי אלי אני יסביר לך תדרכים ותחופים ששווה ללכת עם את משם.. 244520383 אילנה

למעלה