חברה יש לי שאלה ...

חברה יש לי שאלה ...

אני לא יודע אם זה קשור לכאן ... אם לא אני סומך על אסי שימחק את ההודעה אין לי בעיה עם זה ... שמתם לב לאובארוב על כל השטויות שהוא אומר לאחרונה ???? מאמן השוערים של הנבחרת, שורה אובארוב, נשמע ציני: "תזכירו לי מי זה ניר דוידוביץ'?". זה אחד ! והיו עוד כמה דברים שהוא זילזל בשחקנים של הניבחרת כשהיה תמישחק מול רוסיה .... אני לא יודע למה אף אחד מהנבחרת לא מעיר לו על זה הוא חושב יעני הוא מינימום בופון ......

eran 89

New member
לא ראיתי את הציטוט הזה, אם זה

מהעיתונות הכתובה, אז סביר להניח שדברים הוצאו מהקשרם. אם לא, אז זה פשוט ביזיון, ואני אצפה שהתפקיד שלו בנבחרת יסתיים. בכל מקרה אני באמת לא מבין מה קורה בין הנבחרת למכבי מאז עידן קשטן.

זה הקישור

http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=85494&bz=10 על מה שאובארוב אומר על ניר

Hatotah1

New member
באמת לא מובן לי

אובארוב דווקא אחד ההגונים והנחמדים בכדורגל הישראלי. אולי מאז שאוהדי בית"ר זרקו עליו בקבוקים נדפק לו הראש :)

Liroy999

New member
קשה לי להאמין שהוא התכוון לזה...

אובארוב הוא אחד האנשים הכי הגונים בכדורגל הישראלי והנחמדים. אני מתקשה להאמין... התיקשורת גם יודעת למשוך אנשים בלשון ולתת לדברים להצטייר רע מידיי. כי זה יותר מעניין הרי. בכל אופן זו דעתי.

dios4

New member
נו..מה אתה מצפה?

הוא תל אביבי מעאפן..שיו כמה אני שונא ת'בנדאם הזה. והוא באמת חושב שהוא איזה בופון או טולדו..שכח שהוא רק מאמן שוערים של נבחרת ישראל!

שכחצתי את הקישור חח...

נִיסוֹ

New member
אובארוב הזה היה...

וישאר אפס ביום שהוא יהיה חצי מדוידוביץ' שיבוא לדבר

למעלה