חברה יש לי שאלה...!!!

אה ברור יש לנתי:

יש לנתי רביץ איסיקיו זה בדוק!!!!!!!!!!!\ יש לי אותו זה בטוח הוא אולי אני ישלח לכם אותו! רוצים??????????

ברוררררררר יש לנתן\נתי.....

יש לנתי רביץ איסיקיו זה בדוק אני יכולה לשלוח לכם דברו איתי באיסי אני ישלח.. אה ויש לי משהו חשוב הוא קשור למשהו אחר אז אני יגיד לכם איפה שהו אחר ביי דברו איתי אני יביא לכם........

כןןןןןןן יש לנתי..........

אני יכולה להביא לכם אותו אבל תסימו אותי באיסי קודם דברו נכיר ואז אני ישלח איסי ביייייייייייייייי

לנתןן בכלל אין מחשב..../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif||

אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קטילהההההההההההההההההההההההההההההה

הווהוההווהוהוהוהוהווהוהוהוהווהוההוה

האהאאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאאהאה נתן והמחשב

חחח טלושמכורה לתמונה ../images/Emo6.gifהתמונה עוד

מימי תחילת הפורום שנתן כתב בפורום
זה היה בהודעה השנייה שלו אם אני לא טועה ואחרי כמה זמן שהוא כתב באותו יום שלחו לירדן תמונה שלו כותב
ואז היא שמה לנו כאן

וווווווווווואאאאאאאאי../images/Emo99.gif

איזה מוששששששששששששששששששששששששששששששלם
אני חייבת עצההההההההההההההההההה לשנות שם למשו עם נתןןןןן או לא ???????? חייבת דחוףףףףףף הלפ מיייייייייייייי

נראה לך?! איך הגעת?!

3 סיבות למה אין לו!: 1. הוא לא משועמם 2. יש לו מה לעשות בחיים 3. הוא בן 38 פור גוד סייק!! אבל בלי להעליב...

PiTok

New member
איזה קריעות!!! ../images/Emo26.gif כנסו!!

עכשיו חזרתי מהקניון, ופתאום כשתסתובבתי שם אז היה במערכת הזאת שמדברים , פרסומות, שירים ובלה בלה השמיעו את הפירסומת של יום חמישי (2.9) עם מיכאלה!! יואו אני נשפכתי! תראו איזו השקעה!! יש לנו עיר עשירה (כל ההופעות של כל השחקנים עולה כמה עשרות אלפים טובים|!!)

למעלה