חברה יש לי שאלה...!!!

*הייתי../images/Emo99.gif

מושלםםםםםם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נראה לך שאם היה לו היית פה עכשיו ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מי בא לכפר סבא ? ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מי שבא יעשה בכותרת
יש סיכוי שאני באה
וגם יש סיכוי שאני אבכה :&#39
=( יאאלה שרשרו

2maya

New member
../images/Emo45.gif אני באה!!

אולי נקבע באיזשהו מקום שנוכל לראות את כולם? אם אתם תראו מישהי שמצלמת בלי סות את אפרתו'ש- זאת אני!

מיכל1082

New member
../images/Emo45.gifכנראה שאני אבוא...

אני מקווה שלא יהיו שם מיליון אנשים ושזה יהייה בתנאים נורמלים...

charmedl

New member
אני יבוא רק אם אני

יזכה בדבר הזה של לשיר עם הכוכבים. זה בכפר סבא ואני מראשון אז זאת תהיה בעיה... אבל בכול מקרה אין מצב שאני יזכה, הכי מהר שלי זה 35 שניות...

KiShKooSh

New member
הבן אדם בקושי יודע על מחשב

אז מאיפה הוא יפליץ איי סי קיו
אין לו מחשב בבית לפי מה שהבנתי, והוא מבין בזה כמו איך עושים מרק מקופסת נעלים

כולם להכנס שווה כניסה לקרוא עד הסוף

דימיוני לאללה סתם המצאה דבילית אבל קלטו איזה קורע זה יכל להיות...!!! מיה חולה באידס כאשה היא מטלפנת לצוף מספרת לו שהיא חולה והוא ניבדק גם לו יש איידס כנ"ל איתי ושוסטר מיה הרי לא שכבה עם בן אבל אחרי שמיה חזרה מניו יורק היא כרתה ברית דם עם בן כאשר מיה חתכה את עצמה עם מחט ולאחר מכן בן... בן הדביק את יסמין יסמין מבלה ערב רומנטי עם דן שמוביל להשתקרות נוראית ולבסוף מובילה למיטה יסמין מבינה מה שקרה ולא מוכנה לראות יותר לעולם את דן... דן עצוב ושוכב עם מיקי ומבקש ממנה להתחיל עם צבי ( הוא חשב שהיא אחראית לכל) מיקי מצליחה לפתות את צבי ושוכבת איתו בסופו של דבר... מיה מודיעה למשפחת שחולה באיידס לשכרת ברית דם עם בן ושרוצה שיבדקו... מיה מבקשת מדורין שתעשה בדיקה כי היא ניזכרה מה קרה בערב הזריקו סמים קשים שהשכיחו מהן את העבר... דורין מגלה שהיא חולה באיידס דורין מספרת לאח שלה והוא אומר לה שהוא פוחד מי זה שהוא נידבק כי באותו יום שהייתה מסוממת היה היום שאבא שלה השתקר כמו מטורף וכמעט היתאבד לכן חתכה את עצמה ביד ובישרה זאת לגיא המופתע ביותר והמפוחד שאביו נהרג וגם הוא מחליט לחתוך עצמו בידד גיא מבין שהוא חולה באיידס גיא אומר למיכאלה ולאסי להיבדק אסי מבינה שהיא חולה באיידס וגם מיכאלה... מיכאלה הדביקה את רענן מה שאומר שגם נוגה וגם זוהר ז"ל חולה באיידס אסי המסכנה השתכרה ושחכה שהיא חולה באיידס לגמרי היא עושה בדיקות לראות אם גרשון הוא אביה והרופא המטומטם בדק מאותו מזרקקק גרשון שוכב עם עליזה שגם כן היא נידבקת גיא מזכיר לאסי שהיא חולה באיידס וניזכרת שהרופא בדק אותה ואת גרשון מאותו מזרק... נוגה המסכנה לא יודעת שהיא חולה באיידס ומדביקה את יובל... לאחר מכן גיא מגלה שמיכאלה בגדה בו והוא מספר זאת לנוגה נוגה מתוודה על הרומנצ'יקון הקטן שלה עם רענן והוא מבשר לה שיכול להיות שהיא נושאת את המחלה... היא ויובל ניבדקים ונושאים את המחלה... רק גילי הקטנה והמסכנה שכבר חולה וגרשון הוא התורם כליה שלה ואז הוא תורם לה אסי באה באיחור לבשר לו שהוא חולה איידס מה שמבהיל אותו כי הוא הדביק גם את עליזה וגם את גילי המסכנה שרק עכשיו הבריאהההה בקיצור סבטוחה אחת גדולה מזל שזה לא קרה חס וחלילה חס ושלום כפרות שלי חולה עלייכם ממיכאלה שתיהיו לי בריאים...!!!! חחח...

חיחיחיח נורא מצחיק

דורין המלכה או איך שקוראים לך אולי את צודקת בזה שאין לו אי סי קיו אבל על תהיה כל כך בטוחה בעצמך כי יש מצב שיש לו ואת לא יודעת..!! ואולי אולי אולי אני יוכיח לך בקרוב אולי..!!!עם אני יצליח...1!!

למעלה