חבר'ה יש לי שאלה

• פותח הנושא gah
  • פורסם בתאריך

gah

New member
חבר'ה יש לי שאלה

איך העונות החמישית והשישית ביחס לעונות הקודמות שהיו? ואני מבקש בלי ספויילרים בבקשה, כי לא ראיתי שום פרק באף אחת מהעונות הללו. אני באופן אישי חשבתי שהעונה הרביעית הייתה הכי הכי טובה, הרבה מאוד בגלל האנשים ואולי אפילו יותר בגלל התחרות (אפשרות ל-3 זוגות בשישה האחרונים למרות שזה לא מה שהיה בפועל לעומת ברית ידועה של 3\4 אנשים בעונות 1,2,3). את הישרדות 2 קולבי עשה והישרדות 1 עשו האנשים הכי מגניבים שהיו וגם כמובן זה היה עוד בחיתולים אז זה היה ממש יפה. קיצר, איך העונות 5 ו-6 ביחס לעונות הקודמות? בלי ספויילרים!!! אני די בטוח שתגידו שהעונה השישית הכי טובה בעולם כי אתם רואים אותה עכשיו, אבל תהיו הגיוניים טוב?

amitooshacham

New member
עונות 5-6

העונה החמישית התחילה טוב, והסתיימה רעה. אני לא יכול להגיד מה רע בלי להגיד ספוילרים, אז אני אשאיר את זה ככה. העונה השישית פשוט מעולה. יכול להיות שאתה צודק ושאנחנו אומרים שהיא מעולה רק כי אנחנו רואים אותה כרגע, אבל לדעתי היא תישאר מעולה גם בעונה 7. העונות האהובות עלי היו עונות 2,4. העונה השניה הייתה פשוט מעולה, גם השורדים שהיו, גם התחרויות, וגם המקום. עונה רביעית, בעיקר בזכות המקום והאנשים, התחרויות היו די מאוסות.

gah

New member
כל מקום עם חוף וצמחייה

זה מקום שעושה את התוכנית הישרדות הרבה יותר מעניינת.

Boran

New member
לפי דעתי

העונה החמישית היתה ממש טובה מההתחלה ועד הסוף, וגם העונה השישית ממש ממש טובה.

smochkin

New member
דעתי היא...

שאנחנו ממש לא משוחדים לגבי העונה ה6 רק בגלל שזאת העונה שאנחנו רואים עכשיו. בלי לגלות ספויילרים אני חושבת שהיא טובה בגלל איך שעיצבו אותה מבחינת השבטים מבחינת התחרויות מבחינת האנטרקציה בין חברי השבט.... לי אישית היה העונה הרבה יותר קל לזהות מי שייך לאיזה שבט מה שלא קרה בעונות הקודמות ככה שיותר קל לי לעקוב אבל בכל מקרה אני לא זוכרת שהייתי כל כך סקרנית לגבי ההמשך בעונות הקודמות. לדעתי מי שראה את עונה 6 מבין על מה אני מדברת, קשה לכוון בדיוק למה היא מוצאת חן בעינינו כל כך אבל עובדה שהיא ככה.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gifגל -

הפרק האחרון היה הפרק הכי גרוע בתולדות הישרדות. משעמם, טיפשי והכי חשוב - צפוי. עוד מהפרק הראשון חשבתי על זה שבריאן ינצח, והיה ברור מה יקרה.. בפיינל 3 ג'ן הייתה הכי פגיעה, אבל דפקו אותה כשעשו תחרות של כוח פיזי, והיה ברור שבריאן ינצח, יקח את קלי, וינצח אותו בצבעה.. הכל היה צפוי ודבילי. תחילת העונה הייתה נחמדה

Boran

New member
../images/Emo58.gif לא מסכים. ../images/Emo58.gif

אתה מתאר את הפרק כתור הרבה יותר גרוע ממה שהוא באמת היה. נכון, היה צפוי עוד מההתחלה שבריאן ינצח, אבל- אז מה? עוד מתחילת הישרדות 1 ידעו שריצ'ארד ינצח, אבל זה לא הפך את העונה לפחות מהנה. כנ"ל לגבי הישרדות 3. הפרק עצמו היה פרק טוב, וגם הטרייבל האחרון היה ממש טוב, עם הלן וזה. בתכלס, נוצר מצב ממש מעניין- שני האנשים שנשארו הם האנשים הכי שנואים בכל העונה (ואני מתכוון שנואים ע"י השורדים, לא ע"י הצופים), ובכל זאת היה תוצאה של 4:3, ולא 7:0, כך שזה לא היה לגמרי צפוי. הניצוצות של הלן עשו את הפרק, עם השנאה הכי יוקדת שראיתי ממושבע בחיים שלי- יותר מתמי, יותר מקלי (3), יותר מסוזן. ואני חייב לציין שבצדק, למרות שצריך להיות סטיבי וונדר בשביל לא לראות את כל המניפולציות של בריאן. לסיכום- אתה הופך את העונה להרבה פחות טובה ממה שהיא היתה, מדבר כאילו הדבר היחיד שעושה עונה לטובה זה אם היא צפויה או לא. נכון, בקטגוריה הזו העונה הזו לוקחת מקום אחרון- הכל היה צפוי מרגע שלצ'ואי גאן היה רוב (למרות שהיה ממש לא צפוי שיהיה להם רוב), היה צפוי שיפנגגו את סוק ג'אי, ובפיינל 5 גם היה ברור מה יקרה עד הסוף. אבל היו טוויסטים אדירים (בהתחלה, האיחוד)? היו. היו כמעט רק תחרויות חדשות? היו. היו מקרים מעניינים (א.ק.א טד וגאנדיה וכאלה)? היו. היו אנשים שאפשר להתחבר אליהם? ועוד איך היו. אז אי אפשר להגיד שהעונה היתה ממש ממש גרועה. איי רסט מיי קייס, יור אבידנס פליז, קאונסלר. (סלחו לי, זה היה המעריץ המושבע של "הפרקליטים" שהשתלט עליי לפתע)

Gal6

New member
אני דווקא מסכים עם עמית ../images/Emo58.gif

בעניין התחרויות- הגזימו בעננננק עם פאזלי הגיון

LOVEtheMcMAHONS

New member
אני מסכים עם עמית - ספוילר ../images/Emo58.gif

שמתם לב שהפעם שמתי 2 אזהרות אחרי 2 פשלות שלי ???? בכל מקרה אני מהפרק הראשון של בחירת השבטים אמרתי לעצמי = השבט של המבוגרים יהיה עדיף יותר ובריאן ייקח את הכל בקלות. הוא היה כל כך ערמומי שגם ריצ'ארד האטצ' נראה לידו כמו האפיפיור. באופן כללי לא הכי אהבתי את עונה 5, בגלל שהאנשים שם היו משעממים מעט. לדעתי עונה 3 הייתה הכי מוצלחת, ועונה 4 הייתה סבירה בעיקר בגלל העובדה שפעם ראשונה הצליחו להפוך את המשחק וללכת נגד ברית שהייתה כל כך בטוחה בעצמה. אבל למרות זאת לא הרגשתי ש-2 הפיינאליסטיות היו ראויות לזכות במיליון. עונה 6 בינתיים משובחת, ומי ייתן שנזכה לראות גם עונה 16.

amitooshacham

New member
עונה 16?

העונה האחרונה של הישרדות תהיה העונה התשיעית, אול סטארז

Boran

New member
אף אחד לא אמר שהיא תהיה האחרונה

בורנט רוצה לעשות אותה אול סטאר. ג'ף שונא את הרעיון של אול סטאר, וחושב שאם כבר יהיה- אז שיהיה בעונה האחרונה של הישרדות. אולי השילוב של שניהם יצא לך שעונה 9 תהיה העונה האחרונה. אבל לא נראה לי שאפשר להגיד כבר עכשיו, הכל תלוי ברייטינג של העונות הבאות

Gal6

New member
אני בעד אול סטאר!

אף פעם לא ראיתי.. נכון שהיה 3 עונות של סלבריטי מול??

Boran

New member
לא נכון

היה שלוש עונות אמריקניות של "החפרפרת". העונה השלישית היתה סלבריטי מול.

למעלה