חברה יש לי הצעה

רועי ב

New member
חברה יש לי הצעה

הפורום הזה קיים חודש וחצי כבר והוא כבר זכה לארח מישהו (מה שלקח לפורום ששכן שלי מנהל שנה) אז באו ועכשיו בשיא הרצינות נארגן מפגש שכל אחד יגיד איפה נוח לו באיזה יום ושעה וכולם חייבים להגיע לי נוח כל יום (חוץ משישי שבת) עד התאריך 28/7 כמו כן יום שלישי הבא לא נוח לי שעה מעודפת 17:00-18:00 מקום עזריאלי

איציק78

New member
אני בעד מפגש

אבל לא בעזריאלי אולי במקום אחר אתמול הייתי שם וסתם מקום יקר מאוד עדיף ללכת למקום להביא מנגל גחלים ובשר וכל אחד ישתתף ב10 שקלים בערך בכדי לארך מפגש על האש אני יצאתי מעזריאלי אני לבד ב150 ש"ח בערך קחו את זה לתשומת לבכם איציק

רועי ב

New member
אני הייתי שם במדש של פורום אחר

יצאתי ב 8 שקל (בקבוק שתיה קטן) כי איפה שהייתי לא היה כשר צריך לחשוב על מקום כשר כי נראה לי שהמון מהפורום דתיים על האש זה לא רעיון טוב ד"א איציק איך היה המפגש של דתיים ? איפה ישבתם שם מקום שהוא כשר ?

רועי ב

New member
תראו לפי דעתי עזריאלי

כי לשם יש רכבת מכל מקום ולכל מקום
ובאמת באו נתפס קצב רצחני ונארגן את כבר לרביעי חמישי שבוע הבא

איציק78

New member
היינו במסעדה כשרה

ואני מוכן לארגן את המפגש על האש ואני יביא את הבשר בהכשר הבד"ץ בכדי שכולם יוכלו לאכול שם ונעשה מפגש הפורום ומפגש בין דתיים לחילונים איציק תחפשו מקום פתוח ליד תחנת רכבת ואולי אחרי תשעה באב שנוכל לארגן מוזיקה

רועי ב

New member
וואי שכחתי תשעה באב

אם רוצים אחרי תשעה באב חייבים לעשות את זה בין ה21/7 ל26/7 אחרת אני מתחיל לעבוד בגולן ואללה יודע מתי יהיה לי זמן לחזור באו נארגן משהו בלי מוזיקה מי חייב מוזיקה ? באו נקב משהו ליום שני הזה לפני ר"ח אב

dpg

New member
מצחיק

הצעתי את זה לפני חודש בערך ואף אחד לא עושה כלום בנושא של הפגישה אנחנו רק מדברים

רועי ב

New member
סמוך עליי אחי אם יש מישהו

שיודע לארגן כמו שצריך בפורום הזה זה אני מי שרציני ישציע מקום וכמו כן שישלח לי מסר ויקבל את הפלאפון שלי לסגירת קצוות

epi

New member
בקשר למפגש

לצערי כנראה שאני לא יוכל להגיע אליו מכיוון שאני יוצאת לקורס ביום ראשון ואני לא יהיה כאן שבועיים...אז לצערי אם יהיה מפגש אני לא יהיה מקסימום פעם הבאה

למעלה