חבר'ה !!!!?............יההההההה

מ מ מיתר

New member
חבר'ה !!!!?............יההההההה

נגמר החופש הגדול לצערי ולצער מליון ושבעות אלף וחצי תלמידים...ותלמידות וילדים דו מיניים וקוקסינלים וכו'... לי נשאר 3 שנים לזין הזה כמה לכם?..... ואני מאחל לכולם שנה בת זונה עם סטייל!! פול ג'קאסס!! והרבה סטייל....!!!!!!!!! יהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה מי בעד לעשות מהפכה להמשכת החופש הגדול עוד 4 שנים?...חה חה חה חה.... קיצור חבר'ה תהנו!! שיהיה לכם כיף וזהו הלכתי בי......

sweet 666

New member
תודה, אני אתייחס לשני השרשורים..

היה יום ראשון בבצפר, למדתי כבר איזה 6 שעות, וכתבתי 2 דפים על הומוסאפיאנס והומונידים... עזבו..אני הולכת להתאבד, הבצפר זה הדבר הכי גרוע שהמציאו,צריך להרוג את מי שהמציא את החרא בקקה הזה(נפוליון, לא?אאה..הוא כבר מת..אז צריך להתעלל בגופה שלו!) חוץ מזה כל יום אני נשארת ליום ארוך עד 4... יההה! איזה כיף! עכשיו מאוד מאוד בא לי ללמוד! הם עשו לי חשק! יאי! זונות! טוב, אני סתם בכיינית, אני יודעת... אופיר, אני איתך ברעיון להקפאה..!

סורי לבאס אבל.. לי נשארו עוד 2!

אבל אני בטוח שיש כאלה שנשאר להם שנה.. אהם ביאץ תומי ומי שלא שכחתי.. חחח קיצר היה היום חביב דווקא.. כמובן בלי להתייחס לעובדה שזה היה ביצפר ויש מורות!! סתם תאמת גם המורות שלי למזלי בסדר.. אני לא לומד יותר לשון עם מורה נאצית.. ואנגלית עם מורה קומינסטית עם זקן צרפתי.. (לכו תבינו למה.. ) עכשיו כל מה שנשאר לי לברר מי המורה החדשה לאנגלית.. ומי לספרות.. אבל עם המזל החרא שיש לי.. בטוח תהיה איזה מורה עם איי פאץ' כזה נמוכה בערך מטר ארבעים ובפלה ופלולה אחת כל כך גדולה שנראה כאילו צמח ראש על הפלולה.. קיצר נראה מחר.. טם טם טם!!! אבל היה קטעים היום.. אההה וכנראה אני הולך להשיג את המפתח של חדר מגמת מוסיקה ואז יהיה לי מה לעשות בביצפר המזדיין הזה!!

holly shit

New member
חח לי נשארה עוד שנה!!

בעסה לחזור שוב ללימודים אבל האמת שיש לי מערכת בת זונה!! למשל מחר אני לומדת רק שעה אחת וביום שיש 3 ועוד כל מיני.. יש חרא של מחנך אבל גם ככה מי רואה אותו.

Sonata Arctica1

New member
איזה כיף!

השנה אני נשאר רק פעם בשבועיים ב4.. ויום חמישי אחלה יום לצאת לחופשה.. אךךך איך אני מת לסיים את החרא הזה!

Sonata Arctica1

New member
אה.. והיה מזה מצחיק היום..

איתן(------) ואיילון חבר שלו באו שיכורים לביצפר.. ואיילון עבד על המורה שלנו ונכנס לשיעור וזה.. היה נחמד:)

AdShEaTaKoRe

New member
דבר ראשון זה אלון...

דבר שני זה לא אלון זה שיכור! דבר שלישי - גלידה!

AdShEaTaKoRe

New member
|פיהוקקקקקק| נגמר :(

ושוב שואה!!!! אממממ... לי נשארה השנה הזאתי וזהווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו!!!!! =\ מצד אחד זה הכי כיף לדעת שיש סה"כ פחות משנה ואז זהו אבל מצד שני אני אתגעגע לשטויותתתתתתתתתתת ולחבר'הההההההההההההההה ו - =\ אני עיייייייייייייייייף עד כאן - קוטר!

BiAAcH

New member
ואללה, היה היום אחלה...

פגשתי את כל החבר'ה של השכבה שלי וכל לה שמתחתי, ראיתי את צ'ופ ולינדור שגם הצטרפו אלינו... אז התחלנו את היום בטקס, עשינו צחוקים עם המורים, שאפנו הליום, וקיצר, היה מצחיק, ואח"כ הלכנו לכיתות, היינו עם המחנכת שדיברה על הפעילויות שלנו השנה ועוד כל מיני, אבל זין, עכשיו משרד החינוך החליט שגדנא עושים רק בי"א, וכל מי שבי"ב ועוד לא עשה, לא יכול לעשות, אני קורא למרד!!! ות'כלס, זהו... אח"כ הלכתי למד"א, ואז הבייתה... אז יצא שהייתי בבי"ס מ-9 עד-11, זין על כולכם!!!

AdShEaTaKoRe

New member
אוי נכון!!! ראינו את צ'ופ

חחחחחחחחחחחחחחחחח..... היה נחמד שצחקתי עליו לא? "חחחחחחחח תראו איזה חמוד... הוא עם חולצה של רמות חפר והכל... איזה מתוקיייי" ובאמת היה מצחיק ששאפנו הליום עם גיא וכולם... למרות שאני לא מבין למה יקיר כמעט הוריד לך את הראש כשקפצנו... אגב - גם אותכם ברוריאץ' באה לצלם? היא עשתה לנו תמונות גאנג של הכיתה... והיא דיברה איתנו שעות על גבי שואות!!!!! אבל אכלנו שוקולדים :):):):) אגב - זה נכון מה שהוא אמר אתמול עם כל הדברים שהוא עשה עם הידיים כשהטוסטוס נכנס ברגל שהוא נפל לתוך החנייה של הביוב... אחרת לא הינו קונים פיצה מהתחלה כשנולדנו למחרת לא?

JACKASS 4 LIFE

New member
אני יוצא יום ראשון לגדנ"ע!

נירא לי יהיה סטייל.. וגם יש כוסית חדשה בשכבה אז

MiNUsH

New member
שוב שלום

גם אני יוצאת יום ראשון לגדנ"ע! איפה הגדנ"ע שלך? (מקווה שצופ לא יקרה את מה שאני עומדת לכתוב...) כמה פוזה יש עליווווווווווווווווווווווווו

JACKASS 4 LIFE

New member
משו ליד כרמיאל...

לא זוכר איך זה ניקרא..שניה אני אבדוק.. אמם מקום בשם צלמון..גם שלך?

AdShEaTaKoRe

New member
מינוששששששששששששש...

מה המצב מותק?!?!? וואי שנים שלא היית פהההההההההה בקיצור שמעי - דבר ראשון שימי זין... הוא גם לא יקרה וגם אם כן... אז מה?!? ואין עליו פוזה בכלל... כאילו הוא מנסה שיהיה לו והוא רוצה אבל חבל...

למעלה