חברה טילור חוזרת!!!!!!!!

12345621

New member
חברה טילור חוזרת!!!!!!!!

היא החליטה לחזור והסצינה היא שטילור נשארה עם דופק, ואתו קברן שאמור לקבור אותה לא קבר אותה כי עוד יש לה דופק. וברוק בקשה להעלים את טילור תמורת כסף ובכך היא תזכה ברידג'. אך מאחר וברוק' נפרדה מרידג' אז היא לא מצאה טעם להשאיר את רידג' בלי כלום כי היא אדם ישר, הרי הילד של ניק ככה חושבים, ולכן ברוק מצאה לנכון שאין בינה לריד'ג כלום במשותף ועם טילור יש לו 3 ילדים. ולכן ברוק חשפה את סודה ומגלה את מקום המסתור של טילור וקוראת לה לחזור, ואז טילור חוזרת לאיחוד המשפחה.

Guy K

New member
זה הכל בגלל מורגן

היא הצליחה למצוא את אנג'לה פורסטר והסתבר שהיא עברה המון ניתוחים פלסטיים אחרי התאונה - ודומה לטיילור שתי טיפות מים. הקיצר, אחרי שהיא חטפה את טיילור, זו בכלל לא היתה טיילור שחזרה אלא אנג'לה. והיא זו שמתה. עכשיו טיילור עדיין נמצאת עם מורגן - וברוק היא היחידה שיודעת.

יניב1

New member
כן, גם אני שמעתי על זה ../images/Emo6.gif

אני נורא שמח שטיילור חוזרת, הקטע עם הרוח זה לא באמת רוח - זאת טיילור האמיתית, ולמעשה כשטיילור מגיעה אל ג'קי - ברוק שולחת אותה לשם, כדי לנסות לגלות את האמת האם התינוק של רידג' או של ניק. טיילור תערים על ברוק כדי לקבל חזרה את רידג' ותגיד לברוק שג'קי לא עשתה כלום - התינוק הוא באמת של ניק. ברוק תאמין לה וטיילור תחזור לזרועותיו של רידג'! איזה יופי!

12345621

New member
המורגן הזאת אחראית לכל זה

אם שילה ירתה בטילור כנראה שיש למורגן יד בדבר. וברוק עזבה את רידג' כנראה גם בגלל שהמצפון שלה עובד בגלל שהיא שיתפה פעולה עם מורגן. היא שילמה לה סכום כסף לא מבוטל בשביל להעלים את טיילור לאחר שהתברר לברוק שטילור עוד נושמת ויש לה דופק. רק עשו לטילור השכבה. בלא לקבור אותה. כנראה שמדובר באנג'לה ששכבה בארון, לי זה נראה כמו בובת שעבה, אך כנראה שמדובר באנגלה. וטילור ברור שלא הסכימה לכל הסיפור של הקומבינה של מורגן וברוק. אך הם חטפו אותה בכלל מבלי לשאול אותה, ואימו על טילור שאם תנסה להתנגד יפגעו או בתומס או בסטפי או בפיבי, או שמורגן תנסה לחטוף את סטפי שוב. כל הקומבינה הזאת כמובן של ברוק שאירגנה את כל זה רק בשביל לזכות ברידג', ומורגן שמחה כי גם היא לא אוהבת את טילור. אני חושב ששילה נשלחה לחלק מהמשימה של אותה קומבינה של ברוק ומורגן. עכשיו כאשר ברוק רואה שהיא ורידג' לא יכולים להיות ביחד פתאום המצפון שלה עובד, והיא מוכנה לחשוף את טילור. כנראה שברוק התחרטה על כל הקומבינה הזאת, ושהיא שתפה פושעים כמו מורגן ושילה בשביל להעלים את טילור. ואנג'לה אולי גם פושעת או שילמו לה הרבה כסף בשביל להשתתף בקומבינה הזאת. מה זה חשוב העיקר טילור חוזרת!!!!!!!!!!

Mighty Morphin

New member
מישהו יכול להזכיר לי

מיזו מורגן? השם שלה מוכר לי אבל אני לא מצליח להיזכר...
איזה כיף שטיילור חוזרת!!!!! כל הזמן קיוותי שיחזירו אותה איכשהו וזה באמת הולך לקרות!!!

12345621

New member
מורגן היתה החברה של רידג'

והיא עבדה בפורסטר וגם ממנה סטפני ניסתה להיפטר. אחר כך היא פיתתה את רידג' לתת לה זרע שלו בשביל שיהיה לה ילד ממנו, וכאשר טילור שמעה על זה היא הפילה את מורגן מהמרפסת ומורגן ועובר שלה לא שרד.

Elanor Rigby

New member
בדיחה לא מוצלחת../images/Emo96.gif

זה ממש אכזרי... אני רוצה את טיילור בחזרה! זו בטוח בדיחה של 1 באפריל...

לינה18

New member
אני לא מאמינה שאני כזאת סתומה!

אני קוראת את זה היום ושכחתי שאתמול היה ה-1 באפריל! אני קוראת את זה, ולא מאמינה למראה עיניי!אני קוראת וחושבת שזה ממש השיא של הסדרה הזאת!זה הדבר הכי בדיוני שקראתי בחיים שלי(ואני מתכוונת לחיוב)ואפילו לאופרת סבון!ולכן כל הכבוד לכל הכותבים שהצליחו להפיל אותי בפח ותודה למי שהזכיר שזה ה-1 באפריל! כשקראתי את זה, חשבתי שזה כזה לא הגיוני שיהפכו לפתע את ברוק לכזאת מרושעת. במשך כל הסדרה היא אמנם אף פעם לא נחשבה למוסרית במיוחד, אבל אף פעם לא נחשבה למרושעת. אז למה שהיא תשתף פעולה עם שילה ומורגן? ומה קשורה אנג'לה פורסטר בכלל? אז אם זאת מתיחה, היא ממש, אבל ממש מוצלחת!

דיוה16

New member
חח, לרגע לא הבנתי!!!!

כי בכל מקום היה רשום שטיילור חוזרת בתור רוח, בחלומו של רידג ושל ג'קי... ניצול שרשור, בסוף הפרקים האחרונים רשמו את השם של השיר שניק כתב עבור ברוק. Going back again של Jack Wegner. עכשיו ניסיתי לחפש את זה בקא** ולא מצאתי כלום. השם של השיר נכון, אני צריכה לרשום משהו אחר כדי למצוא אותו???

Mighty Morphin

New member
את השיר

זה נקרא- Jack Wagner-Going Back Again אני לפחות מצאתי את זה באימיול...

Guy K

New member
נגיד שלא שמתי לב

ואנחנו לא נדבר על הנושא הזה שנית
זכרו שאסור לי, לחלוטין, על פי תקנון תפוז - להשאיר כל הודעה שמזכירה הורדה בלתי חוקית של מוסיקה מהרשת - או כל פורמט לא חוקי אחר. אז אנא, אל תגרמו לי לאבד את העבודה

Mighty Morphin

New member
../images/Emo163.gifהבנתי../images/Emo52.gif

הדבר האחרון שאני רוצה זה לפגוע בפורום או במנהל

VAMPhantom

New member
אגב, סתם המלצה אישית רוצים?

יש שיר מקסים גם של להקתו של מוס, שם הלהקה בטח ידועה לכם,לא? THE PLAYER

לינה18

New member
שמישהו יגיד לי שזה עוד לא בטוח שהיא

חוזרת! אם היא תהיה עם ריג' וברוק עם ניק, אז בשביל מי הכניסו את סאם?

למעלה