חברה טובה

כינרת123

New member
חברה טובה

היי רותי, יש לי חברה טובה ואני מרגישה שיש בינינו חיבור מיוחד, הייתי שמחה לדעת איך היינו קשורות בגלגול הקודם? תודה רבה רבה

רותי 11

New member
כינרת את צריכה לציין מי זאת

אותה חברה אני לא יכולה לנחש אני צריכה לדעת למה להתכוונן

רותי 11

New member
הנה מה שקיבלתי לגבייכן

אני רואה שהייתן אחיות תאומות מה שמעיד שיש ביניכן אכן קשר מאוד מאוד מיוחד ואני שוב מדגישה מאוד מיוחד אני אשאל אותך שאלה שאולי תשמע לך קצת מוזרה האם את מרגישה אליה כאילו היא חלק ממך?

כינרת123

New member
כן, התחושה היא ממש כזאת.

אני מאוד מאוד מחוברת אליה למרות שאנחנו מכירות רק שנה וחצי בערך .הקשר התחזק מאוד אחרי מות אימי לפני כחמישה חודשים והפך להיות ממש אינטנסיבי והדוק . לא פעם עלו בראשי מחשבות שלא במקרה היא נכנסה לחיי בתקופה הכי קשה עבורי. הנוכחות שלה מאוד עוזרת לי להתמודד עם החוסר של אימי והיתה לי תחושה מאוד חזקה שתגידי שהיינו קשורות קשר דם. אם אפשר לשאול, מדוע שאלת אם אני מרגישה שהיא חלק ממני? ושוב תודה רבה

רותי 11

New member
זה משהו שקשור לתאומים

ואני לא ממש יודעת אם את באמת יכולה לשמוע את התשובה בכל מקרה זה חיבור חזק מאוד מאוד, ולא זאת לא נשמה תאומה

כינרת123

New member
עכשיו בכלל סיקרנת אותי

אני יכולה ורוצה מאוד לשמוע את התשובה אשמח אם תרשמי לי מהי את מדהימה תודה רבה לך

רותי 11

New member
בואי אני אסביר לך מה זה

תאומים, לרוב תאומים אלה הן נשמה אחת שהתפצלה ל - 2 אז לדעתי זה אמור לענות לך על השאלה.

כינרת123

New member
רגע רגע

אז את רוצה לאמר לי בעצם שלי ולחברתי יש אותה נשמה? האם יתכן שבגלל שבגלגול עבר נשמותינו התפצלו גם היום הנשמה שלנו חזרה מפוצלת לשתי נשים שונות אך בעצם אנחנו נשמה אחת? וואי השארת אותי בהלם ואני אפילו לא יודעת איך לשאול את מה שאני רוצה אני מקווה שהבנת את השאלה כי ממש קשה לי לנסח אותה . נתקלת פעם במקרה כזה? איך אנחנו יכולות לנצל את הקשר ביננו ולהוציא ממנו את המיטב? האם יכול להיות מצב כזה שאותם אנשים שפעם היו תאומים וחזרו בגלגול חדש לא יסתדרו אחד עם השני? זאת אומרת שלא יהיה בינהם חיבור טוב? אפשר לדעת מתי זה היה? אני ממש מתמכרת לפורום, הוא ממש מרתק ומעניין. אני מוצאת את עצמי יושבת וקוראת את כל החומר שלך כאן ואפילו מתחילות להתגנב לראשי מחשבות שאולי כדאי לי גם ללמוד תקשור

רותי 11

New member
כינרת123 בהחלט יכול להיות

מצב של נשמה שהתפצלה ונשארה כך זה קרה לרובנו רובנו התחלנו כנשמות "גדולות" יותר ולאט לאט חלקנו התצפלנו ולא חזרנו למקור כל אחד כאילו לקח כיוון אחר לא סתם אומרים "פחת הדור" כי ככל שהנשמה הולכת ומתפצלת יתר ויותר היא הופכת להיות פחות אנרגטית הייתי אומרת אבל זה לא משהו שבאמת פוגע. כן נתקלתי כאן במישהי שחלק נשמתי אחר שלה הגיע לכאן כחברה שלה. אם זה אומר שתמיד יהיה קשר טוב ביניהם לא בטוח, אל תשכחי שיש תאומים שלא מסתדרים אחד עם השני.

למעלה