חברה חזרתי....

pinki girl1

New member
חברה חזרתי....

לאלו שלא זוכרים אותי. צירפתי תמונה. :) בנו בהזמנות זאת אני מבקשת ממך סליחה ענקית. זה לא בכוונה או משהו, היו סיבות מוצדקות. אבל אני פה ואני לא עוזבת.

yuli17

New member
רינתיייייייייייייייייי

נשמהה שלייייייי היית חסרה פה לאללה! ומה זה "אלו שלא זוכרים אותי" חחח מי לא יזכור אותך? אם כבר למי שלא מכיר אותך כי יש פה מלא חדשים :) מתה עלייך!!!

זה כל מה שהייתי צריך

נסלח ונשכח והגיע הזמן שאחת הכוכבות של הפורום תחזור אליו. תצרפי את התמונות שלך לאלבום חברי הפורום ותתחילי להתעדכן בשינויים. חולה עלייך. בנו.

Tamar Lev

New member
רינתי..

את זוכרת אותי?! דיברנו פעם בשוקס מדהימהההההה !

pinki girl1

New member
שוקס זה...

אתר שלכל אחד יש עמוד אישי והוא יכול לעצב אותו איך שרק מתחשק לו. להעלות תמונות, להכיר אנשים וסתם להעביר את השיעמום,כמו שאני עשיתי פעם. לא ממש ממליצה.

yuli17

New member
השוקס מתדרדר מיום ליום!

פעם היו אנשים איכותיים עכשיו נדיר למצוא מישהו נורמלי מה שכן זה מעביר קצת תשיעמום לצחוק על הילדודס ששם...

Philip Kay

New member
חחחח

זה נכון... אבל זה בגלל שיש כ"כ הרבה אנשים בשוקס... נכון שהיחס של האנשים הנורמלים לדפוקים זה מאוד קטן אבל זה לא אומר שאין אנשים טובים... כמוני לדוגמא :)

yuli17

New member
חחחח

אני לא אמרתי שאין אנשים נורמליים חחח אמרתי שנדיר למצוא חח .. אתה מהנדירים נו :)

pinki girl1

New member
אויי הגבתי לך בהודעה..חחח

ולא ראיתי שזהיתי אותי כבר. בטח שאני זוכרת אותך, איך אפשר לשכוח?! :) ברוכים הבאים לפורום!

GR8 G I R L

New member
רינתושששש

התגעגעתי אליך אחותי המכוערת!!!!!! יש לי ג'וב בשבילך... רוצה? דברי איתי במסר או שתשלחי לי מסנג'ר...

למעלה