חבר'ה חזרתי!!!!!!

bmi גבוה

New member
חבר'ה חזרתי!!!!!! ../images/Emo8.gif

טוב אז עבר באמת אחלה 45 דקות והייתי בחוץ!!! אז נכון שיש קצת כאבים בתפרים אז אני שותה וזה בסדר!!! כבר הספקתי להשיל מעליי כמה קילוגרמים שזה נחמד אבל זה ברור כי הוציאו לי הרבה משם!!! מתחילה דרך חדשה, יפה ,ורודה ובעיקר והכי חשוב- בריאה!!!

dubit1234

New member
ברוכה השבה :)

שמחה שהכל עבר בשלום, תשתי הרבה וכמה שיותר...לפחות 8-10 כוסות ביום. הכאבים תוך שבועיים מתפוגגים, כשכואב תקחי משכחי כאבים, אין סיבה לסבול :) עכשיו מתחילה הדרך..בהצלחה!

חמ סה

New member
שתהיי לי בריאה ../images/Emo13.gif

השתחררת לי "מתחת לאף". הגעתי לאסותא בשעה 17.20 וחיפשתי אותך אצל האחיות (ידעתי רק את שמך הפרטי מאחת ההודעות פה. טעות שלא אחזור עליה יותר אם אני רוצה לבוא לבקר...אקח שם מלא מבעוד מועד
). ישבו שם 3, חיפשו אותך. לא מצאו. האחות הראשית קמה לבדוק במחשב ולאחר דקה וחצי הכריזה כי "שוחררת היום". שמחתי בשבילך (שלא יובן אחרת
) א-ב-ל מה שאני עברתי בדרך אלייך... שעה פקק באיילון צפון, חניה בחניון אסותא, ושעה וחצי של פקק היסטרי באיילון דרום. לא נורא, טוב לשמוע שאת ב
, אחרי ועם
. שיהיה לך בהצלחה רבה - הענקת לעצמך יופי של
לחיים בריאים יותר. נשתמע בשמחות (בתיאום מראש
)

ליבי3617

New member
גם אני הייתי באסותא, אבל בבוקר

הייתי עולה למחלקה אם הייתי יודעת (לא ביקרתי פה הרבה לאחרונה למרבה הבושה וזה טעון תיקון). בכל מקרה שיהיה תהליך קל ותמשיכי להצליח.

bmi גבוה

New member
אהובות שלי אתן!!!

תודה על הנכונות ותודה על הברכות,קצת כואב לי בתפרים ושלא נדבר בכלל על מספר 2 בשירותים
אבל למרות הכל אני מחייכת כי זה נהדר כי הסנטר בכפול נהיה פחות כפול וסתם כי טוב לי, פונה לחיים ורודים יותר ובריאים יותר
ו
ואגיע למטרה שלי!! תודה שיש אתכן

שמחה37

New member
אוהבת את האופטימיות הנושבת מדברייך../images/Emo13.gif

נפש בריאה בגוף בריא זה לא קלישאה מצב רוח טוב ואופטימיות הם פרמטרים חשובים בתהליך ובכלל בחיים בהצלחה שמחה

למעלה