חבר'ה חזרתי!!!

tool2

New member
חבר'ה חזרתי!!! ../images/Emo24.gif

הייייייייייייייייייייי לכולם!!!!!!! לא הייתי פה 3 ימים הייתי בטיול שנתי :] נו אז מה מתקדם פה??? שמישהו יעדכן אותי

tool2

New member
וואי אני הייתי

באיזה הר מוזר קרוב להר ארדון.. אולי ראיתי אותך היו שם מלא כיתות

Nitzan122

New member
יש מצב...

כל הזמן פגשנו תיכונים אחרים, היה דווקא יכול להיות ממש נחמד אם היינו נפגשות שם חחח...

tool2

New member
חחח נכון

עצרנו גם באיזה מקום עם סניף מקדונלס.. היית שם במקרה? אה והתאכסנו במקום שקוראים לו ניצנה

Nitzan122

New member
כן!

בצומת שוקת? (או משו כזה) וואי איזה באסה שלא ראיתי אותך... אנחנו ישנו בבצפר שדה אילת

tool2

New member
כן!! נכון!!! צומת שוקת!!!!

חח איזה עולם קטן
תגידי אית במקרה חתולה שהייתה תקועה בגג של מקדונלס??? חחח זה היה קורע...

Nitzan122

New member
וואי כן../images/Emo70.gif חברה שלי

צילמה אותה ואת רואה עושים על זה זום וזה נראה הדבר הכי מפחיד ביקום העיניים שלה יצאו מעוותות לגמרי והלשון נראית כאילו יש לה פצע ענקי על הלחי וואי זה היה מפחיד בטירוף חחח, ראינו אותה גם כשהגענו לשם בדרך לשם וגם כשבאנו בדרך בחזרה, 3 ימים אחרי זה... אבל אני חושבת שבסוף אמרו שהיא ירדה...

tool2

New member
חחח וואי גם אנחנו חזרנו

אחרי 3 ימים וראינו אותה עוד תקועה שם!!!! חח.. אני בטוחה שראיתי את השכבה שלך... כי הייתה שם נראה לי עוד שכבה אחת.. איזה עולם קטן ומוזר זה חחח

Nitzan122

New member
כן../images/Emo6.gif קטן ומוזר

מזה חבל שלא ראינו אחת את השנייה אז איך היה הטיול שלכם?

tool2

New member
היה ממש ממש כיף!!

חח עשינו טיול אופניים וממש נהנתי
והטיול שלך?

Nitzan122

New member
גם

היה כל כך כיף! אבל הלכנו יותר מידי
חחח לא נורא בכל זאת היה ממש כיף

shira245

New member
ברוכה השבה../images/Emo13.gif

טיולים שנתיים?תזכירי לי מהזה?
. על מי אני עובדת,טיולים שנתיים זה הכי כיף שיש
.

tool2

New member
חח תודה ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

תודה רבהבהבהבהבה חח...
וגמאני ממש אוהבת טיול שנתיים... במיוחד של 3 ימים!! וואי מוזר לחזור מהחום של הנגב לקור של ירושלים חח..

למעלה