חברה חדשה

• פותח הנושא ey6
  • פורסם בתאריך

ey6

New member
חברה חדשה

אני חברה חדשה בפורום אשמח לקבל אינפורמציה על נושאי השיחה תודה ויום טוב לכולם

yaely2

New member
מנהל
ברוכה הבאה. תודה לעליזה שפרשה השטיח

שלום לך אורחת,
שמחים שבאת אלינו ושמחים לקבלך. בפורום פורשים ידיים לחבקך.חיבוק| כל נושא הוא טוב לפורום ועדיף נושא שיעניין את רוב הגולשים. אם את רוצה ממש להתעמק הרי מעל דף הפורום (3 -4 שורות מהקצה העליון ממש) כתוב רוח הפורום באדום. לחצי על המילים האלה ותקבלי את תקנון הפורום, תוכלי לראות בפרוט מה מותר ומה אינו מותר. אנו מזמינים אותך אלינו, להיות חלק מאיתנו, לכתוב לקרוא ולהעשיר אותנו בכישרון שלך, וגם אנו מצדנו נשתדל לתרום. כך יעלה הפורום ויעצים. ברוך בואך. נסי ללחוץ על התמונה.

י מ י ת 2

New member
ברוכה הבאה איי6 ../images/Emo24.gif

קחי נשימה קחי זמן ולאט לאט תשתלבי זה בטוח אין סיבה שלא. אם הגעת עד הלום תוכלי להמשיך בבטחה גם הלאה וביחוד כשעליזה פרשה לך שטיח אדום
כל כך יפה. ולך עליזה, יפה שקבלת בכל כך הרבה כבוד חברה חדשה, ולך אישית מגיע היום מזל טוב גדול. שולחת לך זר פרחים
בלבי, כי אני לא איש של מצגות. חשבי בלב זר פרחים, ואמציהו אל לבך
.

אדזה

New member
שלום לאיי.

אני מקווה שכך מאייתים את שמך בעברית,איך שלא יהיה שלוחות לך ברכות לרגל הכנסך לפורום,ורק לידיעתך לא יקח הרבה זמן וכבר לא תרגישי את עצמך חדשה כי אם ותיקה.ברוך בואך

ערפה

New member
ברוכה הבאה

למרות שגם לי אין ותק כאן בפורום ויחסית אני גולשת מעט בפורמים., אני יכולה לומר לך שהחברות יודעות איך לערוך קבלת פנים. מקווה שתשתלבי ותהני,

ערב טוב לותיקים, וברוכה הבאה ey6

איזה יופי של קבלת פנים עשו לך פה מהבוקר, עם שטיח אדום וחיבוקים, עם מילים חמות ומילים מרגיעות,קבלי חיבוקים גם ממני.
ובקשר לשאלתך, אם תעייני קצת בדפי הפורום תוכלי לראות שהכל פה זורם וחופשי, וכל אחד יכול להביא איזה נושא שהוא רוצה, את כבר בפנים, כל שעליך לעשות זה לכתוב, כתבי ותראי מה יקרה. אריקה, רק עכשיו פתחתי את המצגת על הביצים שהבאת, מדהים מה שיד אדם יכולה לעשות.גם המצגת על הנביא – חליל גוברן יפהפיה. שי – הצלילים של " פור אליז" ובעברית – "לעליזה" , של בטהובן, החזירו אותי לימי הילדות, אחת היצירות הראשונות שנגנתי היתה היצירה הזו. נעים להיזכר.תודה שהזכרת לי , כמו בודאי שהזכרת לעוד כמה מאתנו. אם לא ממש ניגנו את זה, הרי שבודאי מכירים את היצירה הזו. ולעליזה שלנו, שחוגגת היום את זכייתה, נצחונה, - מאחלת לך הרבה נחת בהמשך. ולכל היתר , באשר תהיו, בלי לנקוב בשמות, שיהיה לכם ולכולם המשך ערב נעים ומהנה. חיבוקים גם לכם.

למעלה