חברה חדשה.

חברה חדשה.

שלום כולם! כבר שבועות רבים אני קוראת בעיון רב שאלות ותשובות בפורום. קיבלתי המון רק מעצם קריאת התשובות והתמיכה הרבה של החברים. בני בן ה-11 מאובחן כבר שנה כטוראטיסט מטופל ב"הלידול" ומתמודד יום יום שעה שעה עם מצבים חברתיים ולימודיים חדשים. שמחה להצטרף. יעל 21.

ש ל י ק

New member
יעל ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

שמחה שהצטרפת ..... תמשיכי לקחת חלק פעיל במשפחתנו. שלי

mazy

New member
יעל, ברוכה המצטרפת ../images/Emo24.gif

שמחה שהחלטת להצטרף לשורותינו, ולקחת חלק פעיל בכתיבה בפורום. אני מזי, ובני בן ה-13 לוקה בטוראט, מאובחן מגיל 10. גם בני מטופל ב"הלידול", שבהחלט "עושה את העבודה" ומקלה על חלק מן התסמינים, בעיקר על הרגעת הטיקים. גם אני חושבת כמוך שההתמודדות היא לא פשוטה, גם שלו וגם שלנו, אבל מגיע להם צל"ש על ההתמודדות. בהחלט לא פשוט. כפי שציינת, הפורום מהווה מקור מאד לא אכזב לעידוד ותמיכה. מקווה שתמשיכי להיות פעילה כאן, בקרבנו.
מזי.

הלנה

New member
יעל ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני אמא של ערן בן 12 וחצי. יש לו טוראט קל והוא לא מטופל תרופתית.

ספר

שלום לכולם.האם משהוא יודע היכן ניתן להשיג בירושלים או דרך הדואר את הספר להכיר ולהבין של דר מיקי אברומוביץ. תודה מראש.יעל 21

מיקי אברמוביץ

קיים קישור לאתר שלה.לא היא לא מפיצה את הספרים שלה באמצעות חנויות. יש לפנות אליה ישירות. מחיר הספר כמדומני 75 ש"ח. הכינוי שלה פה הוא mickya. שיהיה לך חג שמח

יעל לוי 21 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

בקובץ המצורף ישנו מס' הטלפון של ד"ר מיקי אברמוביץ עם הכתובת של ההפצה של הספר, תתקשרי לשם ותבקשי מהם לשלוח לך את הספר...ושלחי להם צ'ק בדואר.

שלום יעל../images/Emo24.gifשמחה שהצטרפת

אני אם לבן 11.5 עם טוראט מאובחן מגיל 6 בערך. מטופל תרופתית בריספרדל...וריטאלין בימי לימודים

רחלי691

New member
היי יעל...ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

הספר של ד"ר מיקי מצויין. מאד ידידותי וכתוב בשפה פשוטה וברורה. קראתי אותו בנשימה אחת ואני מאד ממליצה לך לתת אותו גם למחנכת של בנך שתקרא, למנהלת ולכל מי שניראה לך שבא איתו במגע וחשוב שידע. יחס נכון, תומך ומקבל של הסביבה הוא אחד המפתחות החשובים להתמודדות טובה עם הטוראט. בהצלחה!!!

למעלה