חברה חדשה אני חברה חדשה בפורום....ויש לי הרבה שאלות...כיצד מתנהלת ההתכתבות בפורום??
R ronitdoהיחידה New member 25/3/04 #1 חברה חדשה אני חברה חדשה בפורום....ויש לי הרבה שאלות...כיצד מתנהלת ההתכתבות בפורום??
א איש החידות New member 25/3/04 #2 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אז ככה ../images/Emo26.gif הכללים פה מאוד פשוטים, אני ה של הפרורום. וזה אומר שכל הודעה שאת רוצה לפרסם את צריכה קודם לשלוח אותה אלי ולקבל אישור, אם אני מאשר לך את יכולה לפרסם אותה בפורום ועכשיו ברצינות, פשוט תזרמי עם הזרם .. תספרי על עצמך, תשאלי חופשי שאלות, תתערבי בשיחות ובדיונים .. פשוט לזרום ... שיהיה בהצלחה וברוכה הבאה
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אז ככה ../images/Emo26.gif הכללים פה מאוד פשוטים, אני ה של הפרורום. וזה אומר שכל הודעה שאת רוצה לפרסם את צריכה קודם לשלוח אותה אלי ולקבל אישור, אם אני מאשר לך את יכולה לפרסם אותה בפורום ועכשיו ברצינות, פשוט תזרמי עם הזרם .. תספרי על עצמך, תשאלי חופשי שאלות, תתערבי בשיחות ובדיונים .. פשוט לזרום ... שיהיה בהצלחה וברוכה הבאה
ש שביק New member 25/3/04 #3 לרונית היקרה, כותבים מה שעל הלב ושואלים מה שרוצים וכולם עונים באהבה. שביק
ת תיקי וזיו שגן New member 27/3/04 #4 ברוכה הבאה רונית היקרה../images/Emo24.gif הנך יכולה להיכנס ולשאול כאוות נפשך, וכולנו כאן למען כולם