ברוכה הבאה ובהצלחה בהמשך
ד דנידין 1 New member 10/3/08 #18 ברוכה הבאה. עצה? תשתדלי אף פעם לא לדבר על אנשים אחרים!!! לא אוהבים את זה בשום מקום ובעיקר לא כאן! שתהיה לך המון הצלחה
ברוכה הבאה. עצה? תשתדלי אף פעם לא לדבר על אנשים אחרים!!! לא אוהבים את זה בשום מקום ובעיקר לא כאן! שתהיה לך המון הצלחה
מ מלודי6 New member 11/3/08 #30 דנדש, אני רואה שחזרת עם מלאי ../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif בגלל זה נעלמת להרבה זמן?
ו ותשחק New member 11/3/08 #32 ../images/Emo6.gif וגם אני שמחה שאת פה.. זה רק עושה לך טוב.. הטוב והאהבה שאת מפיצה משפיעים הלוך וחזור אליך.
../images/Emo6.gif וגם אני שמחה שאת פה.. זה רק עושה לך טוב.. הטוב והאהבה שאת מפיצה משפיעים הלוך וחזור אליך.
ו ותשחק New member 11/3/08 #33 ../images/Emo6.gif ומלודי- גם אני שמחה שאת פה.. זה רק עושה לך טוב.. הטוב והאהבה שאת מפיצה משפיעים עלינו וחוזרים אליך..
../images/Emo6.gif ומלודי- גם אני שמחה שאת פה.. זה רק עושה לך טוב.. הטוב והאהבה שאת מפיצה משפיעים עלינו וחוזרים אליך..
ו ותשחק New member 11/3/08 #34 אופס.. שחזרתי את התגובה, כי חשבתי שהיא לא נשלחה.. לפחות זכרון יש לי.. הן כמעט זהות..
מ מלודי6 New member 11/3/08 #36 עכשיו גילית שהזכרון יכול להשתבח עם הזמן ובאמת הם כמעט זהות... מגניב עכשיו מישהו רוצה לשחק משחק הזכרון? או משחק ההבדלים?
עכשיו גילית שהזכרון יכול להשתבח עם הזמן ובאמת הם כמעט זהות... מגניב עכשיו מישהו רוצה לשחק משחק הזכרון? או משחק ההבדלים?
מ מלודי6 New member 11/3/08 #37 עכשיו גילית שהזכרון יכול להשתבח עם הזמן ובאמת הם כמעט זהות... מגניב עכשיו מישהו רוצה לשחק משחק הזכרון? או משחק ההבדלים?
עכשיו גילית שהזכרון יכול להשתבח עם הזמן ובאמת הם כמעט זהות... מגניב עכשיו מישהו רוצה לשחק משחק הזכרון? או משחק ההבדלים?
ו ותשחק New member 10/3/08 #24 ../images/Emo140.gifברוכה הבאה ועצה - נסי לראות רק את הטוב ולהודות עליו.