חברה חדשה

amigoltd

New member
חברה חדשה../images/Emo141.gif

שלום לכולם, מזה חצי שנה אני קוראת ונהנת מפורום זה שמאד מגוון מבחינת נושאים ואנשים.אפשר לומר שאני אפילו קצת מכורה ולפעמים נכנסת לפורום בשעות לא שגרתיות על מנת לקרוא הודעות. האוספים שלי הם בתחום גלויות וברכות ראש השנה החל משנות החמישים. כמו כן אוספת מלאכים ופיות,אריזות של תיונים.אם זכור לי נכון יש מישהי בפורום בשם מוניקה שאוספת אריזות של תחונים אשמח לשלוח לה מס' אריזות יפות מתערוכות בחו"ל.כמו כן אני נהנת לקרוא את ההודעות של גל ים אספנית הבובות,אוסף מדהים.

Mercyful God

New member
ברוכה הבאה !!!

אני שמח שהחלטת להתחיל לכתוב בפורום , תמיד נחמד להכיר אספנים חדשים . לגבי מוניקה, אני לא חושב שהיא פעילה , אולי היא רק מסתכלת בהודעות ? מי יודע ? בטח אחד מחברי הפורום . לגבי גלויות , אני אוסף גלויות ויש לי די הרבה , אבל כאלה חינמיות שמוצאים בכל מיני בתי קפה ובקולנוע . אם את מעוניינת יש לי המון החלפות , אשמח לשלוח לך . איזה גלויות יש לך ? יש לך אולי גלויות אישים ?

yoavabadi

New member
../images/Emo13.gifשלום!

וברוכה הבאה. אני יואב ואני אוסף בולי ישראל ואת תולדות הדואר של א"י (בעצם אולי את יודעת עלי?
). אם תרצי אני יתרום לך כמה תיונים וברכות של ראש השנה, אני בטוח שיש לי כמה. אם תירצי תשלחי לי מסר עם הכתובת שלך. בברכה, יואב. נ.ב: אם לא הבנתם למה אני לא בבית ספר אני חולה.

חברים בע"מ, שלום.

אלו ההודעות שאני הכי אוהב. ביישנים שקוראים, נהנים, עוקבים, אבל מתביישים להתגלות. לא נורא, נפצה אותך על הזמן שהפסדת. ירון, הסמנכ"ל לענייני חדשים, יסביר לך את נוהל כתיבת המאמר הראשון ובוודאי יאמר שגם הוא מקווה שתתערי בפורום... אפשר לראות קצת תמונות של האוספים שלך? חצי שנה של ביישנות! לא להאמין.

powo

New member
ברוכה הבאה

נשמח כולנו לדעת איזה סוגי גלויות את אוספת.ושוב ברוכה הבאה

lubago

New member
כרטיסי ברכה לחג המולד

יש לי כרטיסי ברכה לחג המולד משנות 20-30 שאני מוכנה להחליף לכרטיסי ברכה חג המולד מאותה תקופה או למכור אותם

למעלה