חברה חברה....

חברה חברה....

שוחחתי נראה לי אם כמה אנשים מהנוער ונדמה לי שמדבריהם נודה לי שאם לא כל כך בטוחים בקיומו של נוער שינוי ואולי אפילו המפלגה עצמה... אז אני פשוט רוצה להסביר שלא צריך למהר ולהספיד כל כך מהר את נוער שינוי.. צריך להבדיל.. לפי דעתי תנועת נוער שינוי נמצאת במצב של אנרכיה... אבל אני מזהיר... אבל אם לא תיהיה אסיפת נוער שינוי באוגוסט.. אני חושב שלמעשה נוער שינוי נמחק.. אוי ואבוי אם לא תיהיה .. אם אין אסיפה כל האוחזים בתפקידים ובתארים השונים מסיימים את כהונתם באותו הרגע..

omerlich

New member
אולי די עם זה?

כרגע לא ידוע שום דבר על המפלגה ובכלל על המוסדות,אנשים עזבו ולא יודעים מה וקרה! קודם צריך לארגן מחדש את המוסדות החשובים:מועצה,מזכירות וכו' רק אז (לפי דעתי) אפשר יהיה לקיים אסיפת נוער

תראה.. מועצת שינוי ומזכירות שינוי

לא באחריות הנוער.. ככה שמספיק בעיות יש לך בנוער.. אסיפת נוער אפשר לעשות בכל רגע..

omerlich

New member
../images/Emo31.gif

אם זה כל כך מפריע לך תפמנה לבית דין של המפלגה(אם הוא עוד פעיל) אני בטוח שיזרקו אותך מכל המדרגות כי שאר המוסדות(שהם הרבה יותר חשובים) עוד לא פעילים ולא נערכו אליהם בחירות(מועצה,הגיע הזמן באמת!)

זה לא רק שמפריע לי אלה מאוד מפריע

לי ואין בית דין למפלגה ואין קשר.. בתקנון עצמו כתוב שצריך להיות אסיפה באוגוסט.. לא יזרקו אותי מאף מדרגה..

חח.. עוד מעט אניי אתחיל לשיר..

או... תן לי כוח.. או.... תן לי כוח... מה מקבל אדם? מה יש לו בעולם? שכל חיוו הינם... רגע שנעלם.. וכו....

omerlich

New member
די?!

בשיעור ספרות יש פחות חפירות מאצלך! תן לארגן קודם את המוסדות היותר חשובים... אם אין מוסדות מפלגה אין נוער! מתי תקלוט את זה!

מענין מה אתם לומדים בשיעור ספרות

אני לא מבין איך קשור חפירות לשעור ספרות למשל אני בשעור האחרון התחלתי ללמוד על לא זכיתי באור מין ההפקר מי יארגן תמוסדות היותר חשובים?! אתה?אני? מי שיארגן אותם זה רון לוינטל וראשי המפלגה.. תן להם להתעסק אם הכאב ראש שלהם ותן לנו להתעסק אם הכאב ראש שלנו ומפחינת הנוער אסיפת הנוער היא אולי בין הדברים הכי חשובים אם לא הכי חשוב.. אתה מדבר על מוסדות חשובים כמו מועצת שינוי מזכירות מפלגת שינוי וכו.. ובבקשה על תנסה ללמד אותי על מבנה של מפלגה.. אני כבר יודע.. בנתיים יש מוסדות ויש הכל יש לנו מועצה וחברי מועצה שנבחרו על פי חוק.. יש לנו את נוער שינוי... אני מניח שצריכים חברי המפלגה לעשות הרבה דברים כמו לדוגמא.. לבצע כבר תמפקד.. לעשות בחירות פנים סניפיים לעשות בחירות לרשימת הנציגים המוניציפליים.. בחירות למועצת שינוי.. ושוב בחירות לרשימת שינוי לכנסת וכו.. ובחירות לועדות.. ולבית דין וכו.. רק לפני מספר ימים נפגשתי אם רון לוינטל בנתניה שוחחתי איתו על מצב המפלגה.. הזכרתי לו שצריך להיות לנו אסיפה באוגוסט.. שאלתי אותו איך ישקמו את המפלגה אז הוא אמר לי שבקרוב יאירו את את המוסדות יביאו כמה כוכבים וכו..

sagia1

New member
כוכבים יש רק בשמים..

אני שמח שאתם לומדים ביאליק... למה אתה לא ניכנס למסנג'ר? דבר איתי אני רוצה לבוא לאסיפת נוער הזאת....

למעלה