חבר'ה חבר'ה.....

"אני חיה לי מיום ליום..."

כל יום אני בונה אותו מחדש, בעיקרון יש אולי טיול לאילת, ואני צריכה לעשות טסט על טרקטור בשבוע הבא מתישהו, ולבלות עוד עם החבר'ה הנפלאים מביה"ס, ובעיקר לנוח הרבה ולספוג הרבה בית לפני הגרעין (שזה אומר הרבה פינוקים של אמא ואבא, שכבר הפנימו שאין לי עוד הרבה זמן להשאר...) ולבלות ולהנות ולכייף.....! האמת היא שאני קצת חוששת מהמעבר הפתאומי הזה של חופש פשוט נפלא שהיה לי למסגרת של גרעין שהיא לא קלה, אבל מה אני יכולה לעשות, להפסיק להנות?? ותגידו, אתם באמת כבר מתכננים מה לקחת לגרעין??? וקניות???? זה לא קצת מוקדם מדי? כמו לקנות את הדברים לביה"ס בתחילת אוגוסט.... זה פשוט לא זה........

חבר'ה חבר'ה.....

הזמן עובר, ושנת ההדרכה הבאה מתקרבת. אתמול תשומת ליבי הופנתה לנושא מאוד מעניין(נראה לי שחן הזיכרה זאת)- השבת הקרובה היא השבת האחרונה שלנו ברציפות בבית. מיד לאחר השיבוצים, יש לנו 4 ימים שקט, ואז -חפיפה 1. אז מסיימי יב היקרים...,מה אצם עושיםפ בזמן שנותר מהחופש? (וכן, גם כל השאר יכולים לכתוב מה הם עושים בחופש שנותר להם..)

נ ו ם

New member
אני אכתוב לך מה אני קניתי

חזיה לכבוד חג האהבה (סתם, לכבודי כמובן וכי אני צריכה). יומן שבועי. המון גומיות לשיער. מברשת שיניים. מכנסיים 3/4 גופיות תחתונים סתם כי בא. סדין יחיד, כי בבית יש רק זוגיים. והלכתי לסנדלר שיתקן את סנדלי המתפרקים האהובים. כרטיסי ברכה אקריליק וטרמפנטין, אבל אלה לא קשורים.

נ ו ם

New member
ודיסק של savage garden

בגלל שיר אחד. ופעם ראשונה נהגתי בחושך. אתמול כמעט דפקתי את האוטו של אבא שלי כיצאתי מהחניה עם האוטו של אמא. אני צריכה להתחיל לאמן את עצמי בלנהוג לבד אז החלטתי שמחר אסע עד התחנת דלק של המושב לבד ואחזור ומחרתיים עד כורזים לבד (לנטע) ואחזור. wish me luck.

just stav

New member
לא מסיימת י"ב אבל גם להתחיל י"ב

זה גם משהו... אפילו משהו גדול באמצע שיחת טלפון משעשעת גיליתי לתדהמתי שעוד 20 נגמר החופש!!
אז מה אני מתכננת לעשות? שיעורים... בעעע... תנ"ך, מחשבים, קולנוע והשמועה טוענת שגם ספרות... אבל חוץ מזה אני נוסעת לצמח ביום רביעי וצפויה לי גם נסיעה לכינרת ומי יודע מה עוד... לא משנה מה יהיה, העיקר שיהיה טוב! אז באמת שיהיה לכולנו סוף חופש נפלא

נ ו ם

New member
מה עושים? זה נשמע משעמם אבל לא

אני נפגשת עם החברים שלי הטובים, במיוחד אלה מהבי"ס. משום מה בזמן האחרון הפכתי להיות "חיית בתי קפה" (כמו חיית מועדונים רק לא..) כך שאני מוצאת את עצמי מבלה בבית קפה עם חברות כמעט מדי ערב פחח כמה יאפי מצדי. איזה גאווה - רוב החברים שלי הולכים לשנות-שירות למיניהן (ניצנה, מנוף, שמור הצעיר, מכינות, עמותת אלון וכו'). אני מבלה זמן איכות בבית, קוראת (מה שלא עשיתי המון זמן בגלל שלא היה זמן), ישנה! מציירת, מסדרת את הקלסרים שלי בארגזים ושמה במרתף, כותבת מן ברכות פרידה ליקיריי, וכמובן מקדישה זמן להיות עם המשפחה שלי... :) לא הייתי איתם הרבה לאחרונה. ואני מבלה ימים כלילות בקיבוץ השכן...

אני מעלה בזאת הצעת וטו!!!!!!!!!!!!!

אני מציע החרמה על כל מה שקשור בעובדה שהחופש הזה הולך להיגמר! מי שאיתי שיסמן
ואני חושב שאם יש יותר מעשרים
ים אז אפשר לאכוף את זה. אם מישהו מחפש צידוק לזה: החופש נגמר= הלימודים מתחילים (לכל מי שלא יוצא לגרעין!)

נ ו ם

New member
תקשיבו יש וידוי. זה בקשר למורן...

... הוא לא יודע מה זה "נעים בגב"! לא שהוא סתם לא יודע לעשות נעים בגב, הוא פשוט לא מכיר את המושג. אכן מצב קשה המעיד על ילדות עשוקה. מסמך אנושי מרגש. יש עוד מישהו בפורום עם חור דומה בהשכלה? (מישהו שלא מבין על מה אני מדברת)

היי!!!,אני כן יודע...

לפחות עכשיו...והילדות שלי הייתה(ועדיין) מאושרת מאוד.! "נעים בגב"???- מי לעזעזל המציא את זה??? ואני כבר חשבתי על וידוי שונה...

hadasbaril

New member
אני ישנה

אתמול נפרדתי מהחניכים שלי במחנה של יומים.20 21 יש טיול של נחשון(או צריך לעשות פולו אפ) ואז אני אקדיש קצת זמן לחברות וידים שלי (החל ממחר) ואתפןס כמה שיחות טלפון ארוכות עם ידים שלי. שלאנדבר על להיפרד מהמדריכים,המשבית ושי נחום(אתמול לא הספקתי והוא עשה תאונה בדרך למועצה ככה שאני קצת דואגת).זהו,אני קניתי כמו שאר הבנות חזיות ותחתונים ומכנסיים.אני צריכה עוד לקנות ערכת עזרה ראשונה וסיכות ביטחון.

למעלה