חבר'ה חבר'ה

נזנז

New member
חבר'ה חבר'ה../images/Emo39.gif

חבר`ה !!!!!!!!! זו רק אני או שהיום הרגשתם איך האביב
פורץ את ענני החורף הכבדים
?????? חח איזה משפט יפה הא?? אני ממש מאושרת לראות את השמש הזו בלי אף ענן 1!!!!! ועוד מחר יש שרב~~~~! איזה אושר!!! אה וכמובן הבשורה הכי משמחת- ביום שבת יש 40 מעלות~~~~~!!!! אני רק רוצה בזאת לברך את הארטיקים (שהם פשוט כיפיים), החוטינים (שמוציאים לבנים את העיניים) ואת המזגנים (אני צריכה לפרט?) - חבר`ה האביב פה !! דרך אגב שבוע הבא פסח......ויש חופשה של 3 שבועות!!!! (אבל שכחו מהתגבורים) החייים טוביםםםםםםםםםםםםם.....!

ליטן א

New member
איזה כיף.. ../images/Emo4.gif

גם שרב, וגם (הכי גרוע) יש לי ביום שישי ריצת 8000.. בשיא השרב הזה..

GeJuFan

New member
איזה חוטיני בראש שלך ../images/Emo4.gif

אני אפילו בשלם לא נראית טוב. ואני הכול מאשימה על המטען הגניטי שקיבלתי מאבותי(כלומר הצד של אמא שלי) יש לי בטן של אישה בחודש חמישי. רק שעיבת שומן תעזור פה. ואנא א נשכל את הצלוליטיס בתחת, והשדיים הנפולים(וזה באשמת כוח הכבידה. בשנתיים ששני שדי צמחו הייתי במין קטע פמינסטי כזה. לא שמה חזייה. אז לא שמתי והים בגיל 17 אני יודעת את התוצאות שדיים נפולות אם סימני מתיחה. תבינו אני לא יכולה ללכת בלי חזייה. כי אם אני אלך בלי אני הראה כמו נערב בת 14(כן כן אני נראית צעירה לגילי) עם שדיים של אישה בת 45. אפילו השדיים של אימי נראים יותר טוב משלי, אתם יודעים איזה עיצבון זה? ברור שלא. כי לכולכן יש בטח שדיים עומדים ויפים. או קי כפי שאתם רואים יצאתי מדעתי ברגע משוגע. טזה שאני עייפה ממש לא עוזר.

נזנז

New member
די עם הרחמים העצמיים האלה....

קדימה החיים יפים..... צריך כל יום להודות שאנחנו בריאים (טפו טפו טפו....- ולא זאת לא קלישאה) שיש לנו קורת גג מעל הראש, אוכל חם ומשפחת אוהבת

Ka Dargo

New member
"ריח של קיץ בחוץ"

Which means: בריכה, ים והרבה מים בקרוב (בין בגרות לבגרות
) אני איש של קיץ - החורף כבר לא כ"כ מפריע כמו פעם, אבל אז מגיע הקיץ ואני מגלה כמה טוב שהחורף עבר...

meital17

New member
גם אני רוצה כבר חופש../images/Emo70.gif

כל כך חם שכל כך מתאים לי ללכת לים.......... וזה בדיוק מה שאני הולכת לעשות ביום רביעי
ביקיני, שמש, שיזוף....... אויי כמה שהתגעגעתי.....

למעלה