חברה חברה, מינכן 2001...

fazer_1000

New member
חברה חברה, מינכן 2001...

אוקיי אז ככה- אני אהיה באירופה (ציר איטליה-סלובניה-גרמניה + פתוח להצעות נוספות...) באיזור ספטמבר. אני יודע שתערוכת מינכן האגדית היא בתקופה הנ"ל ואיני מוכן לפספס בשום אופן אם זה יוצא השנה... אולם,ברם אני לא מוצא שום חומר על התערוכה!!! כאילו, וואוו?! אז כל מי שיודע משהו על התערוכה, תאריכים, מיקום, חומר, אתר באינטרנט- שיגיד לי- פליזזזז... :) אסף שאבא שלו הוא הבעלים החדשים של הפייזר הרביעי על כבישי ארצנו הקטנטונת וחסרת הכבישים...

zataomm

New member
רק אם תביא תמונות

והם יפורסמו בפורום, רק אז אני מוכן לנדב לך מידע על התערוכה, לבינתיים כדאי שתבקר באתר הזה. יחזקאל שמתפעל כל פעם מחדש מקישורי החיפוש שלו (אבל איך לעזאזל עושים מזה כסף?)

zataomm

New member
תיקון טעות

הקישור שנתתי לך עובד חלקית אז תנסה את הקישור הראשון המצורף להודעה זו ואם לא ילך תנסה את השני (שמוביל לאתר הגרמני של התערוכה) ופשוט תלחץ על אנגלית (english בלעז).

zataomm

New member
בדקתי ושניהם עובדים ../images/Emo48.gif

הגביע הוא בשבילי (לא מצאתי משהו אחר). יחזקאל שהיין או השתן עלו לו לראש.

fazer_1000

New member
חבר, כמה שאתה עוזר!

יחזקאל מגיע לך לא סתם גביע אלה ארון מלא גביעים מדליות ומגנים!!! אתה מציל נפשות תמימות! תודה על האתר, ובקשר לתמונות- תמונות של מה? של האופנוע החדש או של התערוכה? ד.א- גיליתי שהשנה התערוכה היא במילאנו... לא משנה גם שם אני אהיה... אסף שמוכן לחצות יבשות בשביל להגיע לתערוכת אופנועים ראויה (אהממ אהממ אוטומוטור...)

Great Blue

New member
וואלה - ידעתם שבאתר של

עופר אופנועים (לא נראה לי שהוא קשור לאבניר) יש גלריית תמונות ממינכן 2000 ?! - שווה הצצה, במפת האתר כתוב שיש שם גם סרטונים אבל לא ממש נכנסתי לזה...

למעלה