חבר'ה ה-VMA כרגע ב-MTV !
C Charmed Witch New member 2/9/05 #3 ראיתי אותה זוכה הבבסט פימל../images/Emo70.gif איזה מאמי איזה יפה היא שם,היא תמיד יפה אבל לא משנה
C Charmed Witch New member 2/9/05 #5 אה../images/Emo70.gif איזה ביצוע מצויין של sybg../images/Emo70.gif איזה מ-ה-מ-מ-ת- שזה הורג
M Mrs Brightside New member 2/9/05 #6 ../images/Emo109.gifמהממת כן..אבל הביצוע פחות../images/Emo3.gif מה שכן...הופעה אנרגטית ביותר .
נ נועם המתוקה New member 2/9/05 #9 נ"ש-מישהו יכול.. ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif לשים לי פה גרסאת אודיו שלBreakawayוגם את הליפ? וגם את מיס אינדפנדט גם את הקליפ וגם אודיו? תודה מראש!
נ"ש-מישהו יכול.. ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif לשים לי פה גרסאת אודיו שלBreakawayוגם את הליפ? וגם את מיס אינדפנדט גם את הקליפ וגם אודיו? תודה מראש!
Y yaeli1993 New member 2/9/05 #10 היא הייתה ../images/Emo62.gif ממש מופתעת כשהיא זכתה מגיע לה מזל טובבבבבבבבבבבב
S Sinner Girl New member 2/9/05 #12 את../images/Emo70.gif מה את עושה פה אההההההההההההההההה הילית לכי תשימי את המסנג'ר שלך בשירשור המתאים
P purple rain2 New member 2/9/05 #13 כפרותתתתתתתתתתת../images/Emo99.gif לא ראיתי שאת גם בפורום הזה ויש לי כבר ניסיון מר עם פרסום מסנג'ר בפורומים (מטרידנים! ) ככה שמי שחפץ בדיבור איתי מוזמן לשלוח לי מסרון
כפרותתתתתתתתתתת../images/Emo99.gif לא ראיתי שאת גם בפורום הזה ויש לי כבר ניסיון מר עם פרסום מסנג'ר בפורומים (מטרידנים! ) ככה שמי שחפץ בדיבור איתי מוזמן לשלוח לי מסרון
M Miss Independent New member 2/9/05 #14 אמממ.... אני אשים קישור בסיכום השבועי....שאני מקווה שאני אסיים עוד מעט|: