חבר'ה, התייעצות

• פותח הנושא elley
  • פורסם בתאריך

elley

New member
חבר'ה, התייעצות

אתמול, בטיפול של הפיברואיסט שלי, שמתי לב לשרשרת חריצים עמוקים בכף רגלו הימנית - מתחילים בבסיס עמוד השדרה (על הצד המדיאלי), חוצים את המים (בצד הפלנטרי) וננעצים בכבד. אלה חריצים חדשים, שלא ראיתי קודם. הם עמוקים מאד (כמו ה'גרנד קניון') אבל העור סביבם רך, גמיש ומאד עדין. אני לא מצליחה לחשוב איזה מין קישור יכול להיות בין בסיס עמוד השדרה לכבד. ברור לי לחלוטין שהחריצים האלה חשובים, אבל אני לא מצליחה לקלוט מה הם אומרים לי. אשמח לשמוע מה קופץ לכם לראש. תודה ויום שמח שיהיה לכולנו

vca

New member
איזה שינוי חל מאז הטיפול האחרון ?

ייתכן כי הטיפול מעלה דברים לפתרון .. ש.

elley

New member
שינויים

ברגליים? רק העובדה שהן לחות, וגם זה רק טיפונת. עד עכשיו הרגליים היו יבשות לגמרי, והפעם הרגשתי לחלוחית קלה. וכמובן החריצים הללו. כיוון שמדובר בחולה פיברומיאלגיה כל שינוי הוא מזערי ובניואנסים. לכן כל דבר שקופץ לי כל כך חזק כל כך חשוב לי.

מקוםבלב

New member
שלום לך,

מה שעולה לי הוא סוג של עומס וכעסים כלפי הסביבה. אולי הצורך שלו בלהעמיד פסון שהכל בסדר ולהמשיך בקצב הרגיל למרות שהוא מרגיש שהיה רוצה לנוח או לשנות כיוון. מאלו חוליות החריצים יוצאים? תבדקי במפה ותעשי קישורים נוספים. עצם זה שיש לחות יותר מעבר מראה על איזה שהיא הצפת רגשות וזה מתקשר לי למה שאמרתי.אין לי כל כך פרטים לגבי מי ומהו כך שקשה לנתח .

BELEZA

New member
שינויים בכף הרגל

ובמיוחד כאלה החושפים סימנים חדשים, הם סימן לכך שמשהו קורה בחיי המטופל, לעיתים שכבה מסויימת נחשפת, במיוחד באזור המים שהוא דינמי ומשתנה, ואז אפשר לקבל תמונה ברורה יותר אילו כוחות פועלים - במקרה הזה בתחום הרגשי. ראשית - הסימנים מתייחסים בעיקר ליחס בין תסכול וכעס, כאשר הקווים נמצאים בחלק העליון של אזור המים, אלו הם רגשות מודעים שהמטופל חווה בחייו, הוא מודע לקיומם ולדומיננטיות שלהם. נראה שהמטופל נמנע מהתנסויות חדשות בחייו מכיוון שהוא מבזבז הרבה אנרגיה בלהימנע מהפחד הכרוך בהם. נראה שהכעסים בחייו לא באים לידי ביטוי והוא ממיר את תחושת הכעס כלפי אחרים בתחושות של תסכול על מה שקורה לו. אני לא רפלקסולוג אבל נראה לי שהדרך לעבוד איתו היא הרבה דרך פתיחה ושחרור של הסרעפת + עידוד כמה שיותר זרימה מהבטן כלפי מעלה תוך הקפדה שבזמן הטיפול ואחר כך הוא לא נלחם בה, מרגיש אותה ומסוגל להרפות את הצורך לבלום אותה. כמו כן, הרפייה ושקט באלמנט אויר נראה כתנאי הכרחי לאפשר למטופל לעבוד עם הכעס, ככל שהוא יהיה שקט יותר כך ירגיש פחות מאויים ויהנה מהאפשרות להרגיש ללא פילטרים של מאמץ וחשיבה מיותרת.

elley

New member
BELEZA

מאד מתחבר לי, תודה רבה רבה !
אני באמת עובדת אתו על פתיחה של הנשימה והרפיה, והרגעת האויר, באופן אינואיטיבי, וזה גם מה ש(מסתבר) שעובד איתו הכי טוב. אני אדבר איתו על הכעס, ונראה איך אנחנו מתמודדים איתו. שוב, תודה

למעלה