חבר'ה התגעגעתי !

elley

New member
חבר'ה התגעגעתי !

רק לחלוק אתכם את החוויה המדהימה שלי מטיפול בחולֶה פיברומיאלגיה. איש שלא ישן, כאוב ודאוב, שמצליח להרגע במהלך הטיפול ולאבד את הכאב לקצת. כבר כמה פעמים היו לנו שבועיים רצופים של הקלה משמעותית בכאב, שזה דבר מדהים. זה כזה כיף לראות מישהו שמרגיש קצת יותר טוב, ושהיה לך יד בזה
ואם כבר מדברים על לעזור לאנשים להמרגיש קצת יותר טוב, שחר, מתי סביוני שדרות חוזרים לפעילות? ימי שישי שלי אמנם תפוסים עד סוף נובמבר, אבל שאני אדע לתכנן... יום שמח לכולם

vca

New member
ברוכה השבה. סביוני שדרות חוזרים

סביוני שרות חוזרים לפעילות בשישי הבא, 26.10.2007 כבר יש תיאומים ומחכים לנו לטיפולים. כל הכבוד על הטיפול שלך. מילים מרגשות כתבת. מאוד מרגש לקרוא. ש.

elley

New member
מעולה

אמנם עד אמצע נובמבר ימי שישי שלי תפוסים (קורס מנחי יוגה צחוק + חופש), אבל אחרי זה אני באה. רשום כבר ביומן...

vca

New member
רשמתי בשמחה ותודה רבה

לא מדברים על זה בתקשורת אך המצב בשער הנגב, בשדרות וביישובים הקרובים קשה מאוד. לא פשוט. ש.

avorly

New member
elley, ברוכה השבה ה../images/Emo82.gifה

ספרי לנו קצת על הטיפול, לאיזה כיוון עבדת

elley

New member
הרבה דברים

הרעיון העיקרי הוא הרגעה שחרור והזרמה. אני עובדת איתו הרבה מאד באנרגיות, הרבה מאד צבעים, ולאחרונה התחלתי גם טפטופים של עוצמת הרכות, שממש ממש עובד בשבילו מצוין. כמובן שבכל טיפול אני מקשיבה למה שהוא מבקש ממני, ומה הוא לא מוכן לקבל, ומתאימה את הטיפול באותה פגישה בהתאם. יש אצלו חוסר איזון אנרגטי שמאד בולט (לי לפחות) והצבעים שהוא שואב ממני מאד מסקרנים. מאד מסקרן אותי לדעת איך זה אצל חולי/ות פיברו אחרים/ות (95% מחולי פיברו הן חולות, נשים. מדהים). מענין אם זה קורה גם אצל חולים/ות נוספים. מישהו יודע אם יש רפלקסולוגים שמתמחים בפיברו ויצא להם לעבוד עם יותר מחולה אחד במחלה?

שוחחתי עם מטפלת

שטיפלה בשלושה או ארבעה מטופלים {כבר שכחתי כמה זה היה מזמן} ולדבריה כל מטופל היה שונה מהשני לגמרי , לא היו שני מקרים דומים..אבל אולי צריך לטפל ביותר מקרים כדי למצוא איזה דפוס חוזר..בהצלחה בטיפול..

avorly

New member
יוסי,

ברור שכל מקרה פיברו אינו דומה למקרה פיברו אחר, בדיוק כמו שמקרה מיגרנה אינו דומה למקרה מיגרנה אחר. אנחנו הרי מטפלים באדם ולא במחלה. פשוט רציתי לנסושנלמד מעט מהניסיון של elley.

למעלה