חברה השוחרים

המדריך T

New member
חברה השוחרים

אתם פוחדים מדי להתבטות בפורום תרשמו משאתם חושבים על המדריכים\מפקדים והמורים

oleg_kh

New member
הרוב חארות אבל יש כמה טובים ...

אני דווקא התברכתי במק"סים ומק"סיות טובות, אבל היו כמה מדריכים מקצועיים שאם אני פוגש עכשיו חבל לי עליהם. תופעה נחמדה למי שעוד לא יודע, מדריכים שהיו שוחרים בעבר הם פי 4 יותר מניאקים ממי שהגיע להדרכה דרך הגיוס בלי קשר לטכני..

נכון שהוא צודק אבל...

אתם לא תאמינו אבל, בשיכבה שלי המדריכה הכי חמודה הכי מתחשבת והכי דואגת ובעיקר מחלקת אפטרים על ימין ועל שמאל (כמובן כשנותנים לה אישור) ונורא חבל שהיא לא המדריכה שלי
היא........... מדריכה חדשה שסיימה את לימודיה בטכני שנה שעברה
עובדה: יש אנשים שהם יוצאי דופן
(הלוואי והיו הרבה כמוה)

GYNXY

New member
TEHNY fucktime!!!!

לכל אלה שחושבים שאנחנו השוחרים מוכנים להמשיך ולסבול את עוול המדריכים שמונח עלינו....אתם טועים!!!! ובגדול!!!! אחים שוחרים מי כמונו יודע מה זה עבודה במטבח ,מי כמונו יודע מה הוא נחת זרועו של הרס"ר ומי כמונו יודע מה זה להישאר שבת ....הטכני אמנם נועד להקשות לנו את החיים והוא עושה את זה בהצלחה רבה...אבל יגיע היום והיום יגיע שבו אני ואת ואתה נעבור את הש"ג הערור בפעם האחרונה, נירק ונגיד:תודה אלוהים תודה שזה ניגמר....אבל אל תיהיו מבסוטים כל כך הטכני הוא לא ניגמר בקלות הוא מתמשך אבל עד שהוא יגמר בואו נעביר את השוחרות שלנו בסבבה נמשיך לעבוד על המדריכים ,נמשיך לשגע את המורים וללכלך את הבסיס שהוא מימלא מסריח כמו ביוב....ושיקום שוחר מושתן אחד ולא יסכים איתי!!!!!!!!!! שוחר משכבה י"א-----

shaichor

New member
ממש תגובה של שוחר מצוי

תזוב עם רע לך. אלא אם כן אתה מזוכיסט. אני מתבייש להגיד שיש אנשים כמוך בטכני. צבועים, רע להם אבל הם נשארים.. ממש טימטום.

למעלה