חבר'ה!!הפסקתי לעשן!!

fatbery

New member
חבר'ה!!הפסקתי לעשן!!

הרגשתי ממש רע..והחלטתי שאני מפסיק..(אם אני יצליח..)

ShiraBJ

New member
יאייייייי ^^

סופסוף.. סיגריות זה דוחההההה -.- עכשיו רק נשאר בנאדם אחד [3 זה לא גמילהההה]... 3>ח"ח לך ברי XD **פיית שיניים הצפה****

../images/Emo220.gifאתה תצליח!

אם אתה צריך יש לי ת'ספר להפסיק לעשן... לאחים שלי זה עזר.. הם כבר חודש לא מעשנים אחרי 3 שנים של עישון(נרקומנים!) בהצלחה!!!!

zohar d

New member
ברי אני ממש שמחהה !

תכל'ס זה רק הרס לך את הבריאות. אני מקווה שתצליח ! בהופעה בחיפה נדבר ונראה אם באמת הצלחת שבוע בלי סיגריה אחת =]

scary miss Mary

New member
אממ תלוי מה..

אם אתם כבר שותים אז תשתו משהו טוב.. אהה ודרך אגב זה השם החדש שלי.. אני Gizmoit וpoppyמשהו

../images/Emo220.gifמיכלי את הבאה בתור!

כן כן... וזה יתחיל בכך שבשישי שבת אין סיגריות! (כדי שאני ואת סוף סוף נתחיל לחזור בתשובה כמו שאנחנו מאימות כבר..נממ חודש?)=]

קנפי

New member
וווהווו!

כל הכבוד ברי!!!1 זה באמת יותר טוב בשבילך!(אתהבאמתלארוצהלהראותכמומיכלאבו!!) טובטוב בהצלחה!

scary miss Mary

New member
אני אנסה לצלם בבצפר בלי שהיא תראה

היא המורה לספרות והבעה וכל השטויות האלה.. היא כמו סיגרייה מהלכת רק שבה אף אחד לא רוצה ליגוע! היא נראת כמו קיפוד מפוחלץ שהכניסו למדורה והוציאו אותו והוא עדיין חיי.. ויש לה חולצות עם שריטות בגב.. וגם פעם אני וזאתה (דניאל/קנפי) ציירנו אותה אולי אני אמצא את זה ואני אסרוק את זה למחשב

קנפי

New member
שכחת להוסיף

שהיא נראית כמו תרנגולת (גם נשמעת "מטאפורה מטאפורה") מפוחלצת עם כל שן שנראית כמו סיגריה יוצא ממנה ריח של עשן סיגריות מסריח והיא מנסה לכסות את הריח עם בושם וזה נהיה יותר גרוע יש לה פאה (נוו כן זה פאה אני בטוחה) כמו של תרנגולת. ובלי להוסיף שיהא המורה הכי מפגרת שיש בעולם הזה. שהיא שונאת אותי O: אומגד. הוו כן אני זוכרת את הציור. D: מה הבעיה פשוט לקחת מצלמה ולצלם?!!?!1?!?

scary miss Mary

New member
אני הבאתי מלצלמה היום לבצפר

במיוחד כדי לצלם אותה והיא לא באה!!#@Q$!!$#$T%!~!!~!@$%$Y מחר אני מצלמת אותה בטוח1!!!!!!!!!!

scary miss Mary

New member
הפסקתי לשתות קולה!!

כבר ארבעה ימים לא שתיתי קולה.. זה נורא קשה!! מי שמכיר אותי פה אישית יודע שפעם (עד לפני ארבעה ימים) הייתי שותה רק קולה! כי למים אין טעם ובקולה במלא יש מים אבל עשיתי התערבות עם שניי ילדים (הנוהגים להגיד שהם "שותפים לחיים") משיעור אנגלית שאני יכולה לא לשתות קולה. ואני נורא רוצה קולה!!!!!! אבל לא.. אני לא אשתה.. כדי שאני אזכה במה שאני רוצה! כל מי שיש לו הצעה למה כדאי לי לבקש מהם מוזמן להציע.. ונא להביע תמיכה!

למעלה