חברה, המלצות

חברה, המלצות

אנו זוג צעיר (+1) מאזור המרכז המעוניינים לעבור לדירה באזור (תקציב של סביב 200K). קיבלנו הכמה וכמה המלצות על שכונות בעיר אבל עדיין אין לנו מושג היכן נמצאים כל הזוגות בגילנו, מה נחשב לשכונה חדשה ומה לשכונה וותיקה, מה הרמה הסוציו אקונומית של התושבים, מה רמת החינוך בעיר וכו'...מצד אחד העיר נראית אחלה אבל מצד שני, שמענו גם כמה סיפורים לא טובים על פקקים בבוקר ואוכלוסיה קצת בעייתית באזורים מסויימים. מישהו יכול לעזור בהמלצות? חשוב לציין שאנחנו כלל לא מכירים את העיר כך שגם אם נראה לכם השמידע שלכם הוא בסיסי, נשמח לשמוע עליו היות ואנו חסרי היכרות עם העיר ותושביה.

gesus

New member
אנחנו מדברים פה על נס ציונה?

בעיר כזו קטנה אין חלוקה כל כך חדה כמו שאת מכוונת אליה. אפילו בשכונה שלי, שכונה של ותיקי נס ציונה, האוכלוסיה הופכת לצעירה משנה לשנה. אם לפני 7 שנים כשהגענו לנ"צ הורים שלי היו בגיל הממוצע של שכני, עכשיו הם כבר נחשבים זקני השכונה. בקשר לפקקים, איפה ראית כאלו? גם אם יש כאלו, שוב פעם, מדבור בנ"צ, לא במטרופוליטן.

עדיין לא ענית על כל השאלות שלי

תודה על התגובה, אבל אשמח לקצת יותר אינפורמציהבאשר למה ששאלתי: 1. רמה סוציו אקונומית ממוצעת בעיר - היכן גרים העשירים, היכן העשירים פחות? 2. פקקים - לא בתוך העיר עצמה אלה ביציאה מדי בוקר לכיוון המרכז 3. היכן נמצאת האוכלוסייה הצעירה (30+) בעיר? 4. מה נחשבת לשכונה המבוקשת ביותר? מה טווחי המחירים בעיר? המון תודה על העזרה! יריב

gesus

New member
עניתי על מה שאני יודע

מידע ברמות שאתה מבקש אולי תוכל למצוא בעירייה.

אפרז

New member
טיול בוקר לעיר לא יזיק

אתה שואל שאלות שאין עליהן מידע מדויק. הרמה הסוציו-אקונומית בעיר גבוהה מזו של הערים השכנות, אך יש גם עניים יותר ויש עשירים יותר. אתה רוצה להמנע מעניים, בשכונות החדשות לא תמצא עניים, רק זוגות צעירים עם משכנתאות ענקיות... פקקים, כן יש פקקים בכדי להגיע לתל-אביב, כל יום, כל היום (אבל למה להגיע לעיר האפורה הזאת?). בקשר למחירים- מומלץ לעשות סקר שווקים. מצד שני, זאת עיר שממוקמת במקום טוב באמצע, ממנה קל להגיע ישירות לכביש 6, לכביש 2 ולכביש 1. ממליצה להגיע לעיר ולדבר עם מטווחים ולראות לבד.

למעלה