חבר'ה, הימורים!!

רשמן

New member
חבר'ה, הימורים!!

כל חברי הפורום, אני מזמין אתכם בזאת להמר מי הוא החבר הליצן הקורא לעצמו "הכל מכור". הבחור מבין עניין בקהילת האתלטים (תוצאות, שמות וכו'), פרצופו בטח מוכר לכולנו.. אני אומר נתפוס אותו ונדפוק לו מכות.. אז קדימה, תתחילו לזרוק שמות!!

נתפוס אותו ונדפוק לו מכות...

כמה מבדח... קודם כל אתה צריך לתפוס אותי. אז למקומות והיכון כי ברגע שאני יוצא אתה רואה לי רק את הגב ואל תשכח, האתלטים זה פחות או יותר חבורת החנונים הגדולה ביותר אז נדפוק לו מכות לא מתאים פה. אולי אתם יכולים להעניש אותי בעוד אליפות ישראל כמו שהיתה האחרונה? נדפוק לו מכות... אל תשכח שמבין כל ענפי הספורט יש רק דבר אחד שהאתלטיקה הישראלית בולטת וזה אחוז ההומוסקסואלים שבה. מכעיס? אמת! אז בוא תדפוק לי מכות

evgeniks

New member
יכול להיות האתלטים שאתה מכיר הם

חבורת חנונים אבל אני לא היתי מציע לך להיסתבך עם חבורת מטילי כידון

רשמן

New member
אהה..

אני מבין שאתה היית מעדיף שכדורגלן יזיין אותך בתחת ולא אתלט.. סבבה.. לגיטימי.. אני אישית נעלבתי..

אל תעלב

אתה יכול לזיין אותי....
)

00יפתח

New member
בנאדם, אני לא מבין אותך...

גם אם לא נח לך עם זה, ידוע שאתלטיקה קלה זה ספורט של הומואים. לא הכללתי חס וחלילה, אבל האחוז גדול. גם בקרב הצופים וגם בשאר העולם. אני לא יודע להגיד בקשר לפורום הזה, אבל בפורום של איגוד האתלטיקה העולמי יש אחוז גבוה במיוחד של הומואים. כשידידה שלי סיפרה למישהו שהיא מכירה שאני אוהב אתלטיקה, הוא ישר שאל אותה אם אני הומו. יכול להיות שלך זה מפריע מסיבה כלשהי, אבל לא נראה לי שזה מפריע להומואים...

הלוואי וזה היה נכון!

סתם שמועה לא מבוססת.... הלוואי וזה היה נכון - לפחות היה לי קצת יותר מעניין באיצטדיון.....

לאתלט המכור - זה בשבילך:

עד עכשיו עשית עלי רושם טוב. אבל אני מתחיל להריח ניחוח של הומופוביה! צדקתי?

../images/Emo41.gif מה עובר עלייכם?../images/Emo41.gif

זה פורום?! למה להכנס למריבות סתם???? הוא עשה משהו לא בסדר תפונה למנהל שימחק את ההודעה שלו ויחסום אותו! לא להגיב ולא לריב ולא להוציא כביסה מלוכולת בפורום. ככ הניראת האתלטיקה בארץ? אז אפשר להבין למה הרמה כזאת!

למעלה