חבר'ה, הודעה חשובה

hillelg

New member
חבר'ה, הודעה חשובה

הודיעו לי היום, שאני מתגייס אי"ה ביום חמישי. כך שלא אשתתף הרבה בפורום בזמן הקרובה, כנראה. היו שלום!

nutmeg

New member
מה? ככה בלי הכנות מראש?

נו שוין! שיהיה בהצלחה...

מוגג

New member
שעת כשר

כן, כנראה מגייסים את תלמידי החכמים להכשרת מטבחי הצבא הצועד על קיבתו. שיהיה בהצלחה ושמור עלינו ועל עצמך.

hillelg

New member
ולהגיד שהצבא סועד על קיבתו

זו לא אקסיומה מוכחת?

מוגג

New member
סורר ומורר

[אולי הפעם התפוזון יסכים לשלוח את ההודעה] הזולל וסובא לא יודע שָבע עינו בכוסו ו- הבטן צבה קיבתו תצעד במשאול שעל שעל חוליו מי יסעד ארוחתו תעל אל קרבה כי בא לא נודעד קיא בא לחתום קבע קיווה אך נותרה רק קיבה לפליטה מרקיבה ..................

גנגי

New member
אני משאירה לעצמי

שתי אצבעות לצורך הקלדה. את השאר אני מחזיקה לך. שמור עלינו והישמר לנפשך.

hillelg

New member
שאלה למי שיודע

מהו מקורו של הביטוי "להחזיק אצבעות"? משום מה שמעתי פעם שזה ממקור נוצרי. הנכון הדבר?

iditbs

New member
הביטוי קיים גם באמריקנית:

"I`ll keep my fingers crossed" יתכן שהוא הגיע מאותו צלב...

ס ק א ל י

New member
כמה דברים:

ונלך מהסוף להתחלה: 1. קודם כל, למיטב ידיעתי זה אכן מנהג נוצרי, ואם תשים ב לתנועה שעושים כש"מחזיקים" אצבעות" זה נראה כאילו מנסים ליצור צלב. כפי שצוין כאן, הביטוי באנגלית מבטא זאת. 2. כדי להרגיע את נטמג, מצ"ב קישורית למילון למונחי צבא, כדי שתוכל בכל זאת קצת להתכונן... משם אתה גם יכול להגיע לפורום מתגייסים. 3. והכי חשוב: שיהיה בהצלחה!

ואני כבר האמנתי (!) שיש הטבות בידי

דים דתיים...
שמור על עצמך, נשמה.

shellyland

New member
איפה הנערים כולם?

הצבא לקח אותם
מתי הם ילמדו? מתי הם ילמדו? הללי (הפעם עם יוד
) - שיעבור מהר ובקלות. אם יעשו לך צרות בצבא, תגיד להם שאתה מכיר את עופר-בעזרת-השם, כי הוא כבר ממש ותיק שם. אז מה - את המפגש הבא קובעים לפי הרגילה שלך?

ילדים במדים עושים לי לבכות...

אבל אני סתם רגשנית. שיהיה לך שרות נהדר! --<-{@ עיָנה

למעלה