חבר'ה - בקשה

חבר'ה - בקשה

זה מצחיק איך שאני מרגישה לא שמנה מספיק בשביל ליהנות מירידה מהירה. מה לעשות התחלתי במשקל 97.5 וכל גרם יושב עלי יופי וכשאני שומעת וקוראת על כאלה שב- 4 חודשים ירדו להם 25 קילו אז בא לי לצעוק. אז אל תתלהבו יותר מידי חבר'ה בבקשה. זכרו את אלה שנטחנים יופי על כל קילו ותשוויצו קצת פחות. מותר מידי פעם, פעם בחודש. בכיף. אבל תחשבו עלינו קצת . ועוד בנגלת הקיטורים - למשל, תראו מה אכלתי היום יוגורט, שני קרקרים עם גבינת שמנת 3 אחוז כוס קפה, בקבוק מים מינרליים וזהו. פשוט לא הספקתי יותר. באתי הביתה בתשע בערב אחרי שלא ראיתי אותו משבע בבוקר, ולא היה לי חשק לאכול, לא הייתי רעבה, אז אכלתי צנים קטן עם כפית טונה למריחה ועוד כוס קפה. ומזה לא לרדת? כולל כל הריצות של היום? אז נכון שאני רואה כל שבועים את הקילו קילו וחצי ותאמינו לי שלו היה לי פסיק זמן לעשות מכון כושר הייתי הולכת, אבל זה מה יש בינתיים. נדמה לי שאני בסוג של מירוץ אחרי קו אופק שמתרחק ממני כל הזמן. בהתחלה חשבתי שאם ארזה 10 קילו אהיה הכי מאושרת בעולם, כי מעולם לא רזיתי יותר משני קילו. אז מה, עכשיו אני מודדת את ההתקדמות בקפיצות של עשר, שנהיות גדולות וגדולות ככל שאני רואה שאני מתקדמת. אבל מה שהכי מדאיג הוא שאני לא אוכלת מספיק, לא שותה מספיק, לא מצליחה לקחת את כל הכדורים ו...ו.... ו.... אני סתם עייפה עכשיו. תסלחו לי.

למעלה