חברה בואו נסכם

nikkush

New member
חברה בואו נסכם

נעשה סיכוםם ההרכב הכי טוב בעולם כיום מורכב משני אנשים חביבים והוא מישראל שזה כבר כבוד קוראים אותם דאבל דאבל אריאל DOUBLE R . E . L כבוד למדינת ישראל

LiorInDaMix

New member
אני יוסיף

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רגע.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nikkush

New member
נעים מאד להכיר אותך יוסיף, אני אוסיף ש

מה, הסתכלת במראה שאתה לא מפסיק להתגלגל מצחוק ?!

DorDassa

New member
בוא נעשה הסכם חדש...

נעשה הסכם שדאבל אריאל, ההרכב שמורכב משני ישראלים חביבים הוא הטוב בעולם.. והם לוקחים את טקסס... ואזאקס מוצץ להם.. ובלה בלה בלה..... ובתנאי שכולנו נסכים ככה.. אתה תעזוב אותנו.. ואת הפורום הזה ספציפית.. יש הסכם?

nikkush

New member
אבל לא עשינו שום הסכם מלכתכילה

בוא נעשה הסכם שדאבל אראיאל ההרכב הכי טוב בעולם

Desert Spirit

New member
דאבל אריאלים..

אני יענה לך עיניינית לגביי הדעה שלי על ההרכב הזה.. אוליי זה יהיה שירשור קצת יותר רציני , דאבל אריאל הם זוג חביב ומצחיק למדיי בסטים בעיקר... אני אהבתי את המוסיקה הישנה שלהם שלטעמי הייתה הרבה יותר מושקעת ומפתה. היום הם כיבשה שעושה מה.. מה.. לדוף.. למה? כי הם הוציאו תקליט מאד לא השראתי, שכולו אפקטים משומשים שחוזרים על עצמם. הם סיפקו את מה שמרקיד ועושה קצב במסיבות אבל איבדו הרבה מקהל המאזינים שלהם .. שמחפש מוסיקה ברמה תמיד אחת יותר גבוהה ממה שהיה .. ומחפש את הטעם של מה שהיה פעם.. הם לא עמדו בשילוב הזה בתקליטם האחרון.. ודיי איכזבו. בנוסף.. דאבל אריאל עברו תקופה של מיסחור מסיבתי.. מה זה אומר? שלא הייתה מסיבה יום שישי שהם לא היו בה.. זה היה סמוך ליציאת אלבומם .. לפניי שנה ומשהו.. והם הקפידו להשמיע את הטרקים החדשים שלהם דא..אז.. שלא היו הכי מוצלחים , והיו אפילו מצחיקים(טרק הזאב.. אחד המצחיקים ביותר). והם בכך .. נימאסו על האוזן,. אז ככה זה..שמוציאים חומר רק על מנת לספק את הרצון המיידי .. ולא משקיעים יותר מדיי..הם לדעתי עשו טעות שהם ניצמדו לדוף .. ולהיצמד לדוף.. זה להיצמד להחלטות שרירותיות ונהלים מאד מסויימים שבאים על חשבון ההיתפתחות האישית. ובמילים אחרות.. להיתקע לפעמים במקום. חבל.. יכלו יותר. זאת דעתי האישית. אם בענייך דאבל הוא ההרכב הכי טוב בעולם.. תהנה, ותבלה באמת מכל הלב.. רק תיזכור.. שיש אי אלו אנשים שחולקים עלייך, שיש להם משהו אחר להגיד. אז אל תיהיה אטום.. תלמד גם לקרא דעות של אחרים, תלמד גם אתה לא להיתקע במחשבות.. להיפתח , להכיר ולהבין ... אוליי.. גם תוכל להוסיף לך עוד הרכב שהוא עומד ליד דאבל אריאל שימצא חן בעינייך ויהיה במקום הראשון אצלך. אאה ועוד משהו.. מישהו מאד נחמד כתב לא מזמן ש.. "סוד הקסם הוא בצניעות".. תחשוב על זה..

Desert Spirit

New member
אגב דאבלים .. הנה מיקרה אחד שהיה איתם..

משהו אמיתי שקרה..במסיבה שהייתה לפניי שנה וחצי אוליי.. קצת יותר אפילו.. ניגנב הפאו'צ של אחד הדאבלים.. ובאמצע הסט שלהם.. הם סגרו את המוסיקה.. ואחד האריאלים צעק "מי הבן זונה שגנב לי את הפאו'צ???" חח.. כן.. הם זוג מצחיק למדיי שניי אלו..

למעלה