דאבל אריאלים..
אני יענה לך עיניינית לגביי הדעה שלי על ההרכב הזה.. אוליי זה יהיה שירשור קצת יותר רציני , דאבל אריאל הם זוג חביב ומצחיק למדיי בסטים בעיקר... אני אהבתי את המוסיקה הישנה שלהם שלטעמי הייתה הרבה יותר מושקעת ומפתה. היום הם כיבשה שעושה מה.. מה.. לדוף.. למה? כי הם הוציאו תקליט מאד לא השראתי, שכולו אפקטים משומשים שחוזרים על עצמם. הם סיפקו את מה שמרקיד ועושה קצב במסיבות אבל איבדו הרבה מקהל המאזינים שלהם .. שמחפש מוסיקה ברמה תמיד אחת יותר גבוהה ממה שהיה .. ומחפש את הטעם של מה שהיה פעם.. הם לא עמדו בשילוב הזה בתקליטם האחרון.. ודיי איכזבו. בנוסף.. דאבל אריאל עברו תקופה של מיסחור מסיבתי.. מה זה אומר? שלא הייתה מסיבה יום שישי שהם לא היו בה.. זה היה סמוך ליציאת אלבומם .. לפניי שנה ומשהו.. והם הקפידו להשמיע את הטרקים החדשים שלהם דא..אז.. שלא היו הכי מוצלחים , והיו אפילו מצחיקים(טרק הזאב.. אחד המצחיקים ביותר). והם בכך .. נימאסו על האוזן,. אז ככה זה..שמוציאים חומר רק על מנת לספק את הרצון המיידי .. ולא משקיעים יותר מדיי..הם לדעתי עשו טעות שהם ניצמדו לדוף .. ולהיצמד לדוף.. זה להיצמד להחלטות שרירותיות ונהלים מאד מסויימים שבאים על חשבון ההיתפתחות האישית. ובמילים אחרות.. להיתקע לפעמים במקום. חבל.. יכלו יותר. זאת דעתי האישית. אם בענייך דאבל הוא ההרכב הכי טוב בעולם.. תהנה, ותבלה באמת מכל הלב.. רק תיזכור.. שיש אי אלו אנשים שחולקים עלייך, שיש להם משהו אחר להגיד. אז אל תיהיה אטום.. תלמד גם לקרא דעות של אחרים, תלמד גם אתה לא להיתקע במחשבות.. להיפתח , להכיר ולהבין ... אוליי.. גם תוכל להוסיף לך עוד הרכב שהוא עומד ליד דאבל אריאל שימצא חן בעינייך ויהיה במקום הראשון אצלך. אאה ועוד משהו.. מישהו מאד נחמד כתב לא מזמן ש.. "סוד הקסם הוא בצניעות".. תחשוב על זה..