חברה אני צריכה עזרה בבקשה

חברה אני צריכה עזרה בבקשה

היום ניכשלתי בטסט שלישי שלי ולא ביגלל שאני לא יודעת לנהוג אלה ביגלל שאיך שאני ניכנסת לאוטו עם טסטר אני כולי רועדת ושומעת את הלב שלי קופץ החוצה פשוט הרגל לבד רועדת לי על הקלץ או על הגז יש לי כישרון טבעי לנהיגה ואני נהגת מעולה אבל ברגע שזה מגיע לטסט אני לא מצליחה לא להתרגש אני חיבת לפתור את הבעיה רק שאני לא מצליחה לפתור אותה אולי תעזרו לי לפתור את הבעיה או להמליץ לי על איזה טיפול או כדורים או משהו שאני היה רגועה בטסט כדי לעבור אותו כבר כי במצב הקיים אני מוותרת כבר על הרשיון כי אין לי כבר לא כסף ולא כוח נפשי לעשות זאת שוב אני חייבת עזרה ודחוף כי במצב זה חבל לי לגשת ביכלל שוב

mc bige

New member
תחשבי שהטסט זה עוד סתם

שיעור רגיל וזהו :) ואם את רוצה כדורי הרגעה אפשר למצוא בכל בית מרקחת כדורי הרגעה...

כל הפסיכולוגיה של שיעור

זה לא עוזר לי מה לא ניסיתי לחשוב ניסיתי לחשוב שהוא סתם טרמפיסט שמכוון אותי או סתם שיעור רגיל וכו... אני צריכה טיפול פשוט ככה אני כבר לא יודעת מה לעשות פשוט לא יודעת

ranzz

New member
מבין אותך ב-ד-י-ו-ק

ואין לי חרדת מבחנים או משהו כזה, רק בטסט, ליתר דיוק רק בטסט הראשון. וקצת בשלישי כי הטסטר היה בן אדם מאיים
בכל מקרה, זה דיי אישי.. אבל בשבילי 4 רגיעונים עשו את זה בטסט השלישי, שני רגיעונים לא עשו כלום - בטסט השני. תקבעי שיעור נהיגה, וחצי שעה לפני תקחי 2-3 רגיעונים, בשביל לראות שזה לא ישפיע על יכולות הנהיגה שלך.

תגידי למורה שלך.......

שיעשה לך החלפה כמה פעמים עם מורים אחרים.......אולי זה יתן לך ביטחון

החלפתי כמה פעמים וזה לא עוזר

עם מורה אחר אני לא נילחצת כי אני לא בחורה לחוצה ואין לי חרדת מבחנים זה רק עם הטסטר כן אני הלך לנסות רגיעון ככה הבחורה שעשתה איתי טסט היום עברה

אממ

שמעי אני עברתי טסט שישי בלי קשר לזה שהטסטרים היו סתם זונות אלי והכשילו אותי בשלישי רביעי וחמישי על שטויות, לפני הטסט השישי לקחתי משהו שנקרא רסקיו וזה הרגיע אותי חבל על הזמן רק אל תגידי לטסטר שלקחת את זה

zolotov

New member
רגיעה

לדעתי קיימים מספר פתרונות. האחד, לקחת רגיעון לפני שיעור ומבלי להודיע למורה ולראות כיצד דברים מתנהלים, שנית, פשוט לפנות לרופא המשפחה, ליידע אותו בבעיה והוא יוכל לסייע לך, ושלישית זה פשוט ללמוד לעשות מדיטציה טרנסדנטלית וזה מאד יסייע לך גם בחיי היום יום. אני מאחל לך שתתרגשי כל חייך רק מדברים טובים, נערת החוף ושיהיה לך בהצלחה רבה.

תודה רבה לכולכם עזרתם לי מאוד

תודה רבה לכם הרעיונות שלכם ממש טובים ואני מקווה שבעזרתם אני יעבור טסט רביעי ניראה לי שאני באמת הלך לרופא המשפחה.וד"א אני יודת קצת לעשות מדיטציה אבל קצת קשה לסגור עניים באמצע הטסט ולהתרכז בנשימות לא?
(לפני הטסט ניסיתי מדיטציה אבל גם זה לא עזר)

itamartal

New member
רעיון

אני גם נכשלתי בכמה טסטים, והמצאתי לעצמי כל מיני שטויות שגרמו לי להרגיש יותר נוח בטסט. ביקשתי מהמורה לשבת איזה רבע שעה לפני במכונית, שמתי רדיו, והתרכזתי רק בכביש. שמתי לב גם שאם מסתכלים יותר, לכל הכיוונים, וגם יותר רחוק קדימה, אז יש תחושה יותר של ביטחון, וגם הבוחן רואה שאתה מסתכל טוב טוב, ואתה אחראי.

qet1

New member
מדיטציה טרנסדנטלית ../images/Emo2.gif

זה משהו שקשור לשניים?

יודעת איך את מרגישה

מכירה מצויין את ההרגשה שהטסטר אומר למי שלפניך לעצור בצד ולך לעבור קדימה (כי להיות ראשונה בטח שלא היה לך אומץ) ופתאום את מאבדת את היכולת לנשום בצורה מסודרת וכל הגוף רועד לך (לפעמים מלווה בדמעות בעיניים), קוראים לזה התקף חרדה וזה קרה לי בכל אחד מהטסטים מהשלישי עד לשביעי שבו לבסוף עברתי (וכבר עברו מאז 4 וחצי חודשים ולמי אכפת)... למען האמת הדבר הכי מועיל שנראה לי שאני אוכל להגיד לך זה שאולי הידיעה שבסוף אם לא תוותרי את תעברי תרגיע אותך... את יכולה לנסות לקחת רגיעון או שניים (אבל בשום אופן לא לוריוון או משהו כזה, זה ירדים אותך)... ושוב, אל תוותרי!!! בסוף את תעברי (עובדה, אני עברתי) וזה יהיה שווה את זה!!!

למעלה